Spiritualiteit

Wat is jouw kosmische afkomst?

Door Rebecca Campbell
Wat is jouw kosmische afkomst?

Kosmische afkomst? Wat is het en hoe werkt dat precies? Rebecca Campbell, auteur van Starseed, legt het je in dit artikel uit. “Hoe langer een ziel bezig is met incarneren in een bepaald deel van het universum (bijvoorbeeld een planeet, sterrenstelsel of melkwegstelsel), hoe meer ze door deze plek en ervaringen zal worden beïnvloed.”

Hoe langer zielen op een bepaalde plek zijn, hoe meer invloed hun ervaringen op die plek hebben op wie ze zijn, en hoe meer ze zullen resoneren met die plek; ze zullen het als ‘thuis’ ervaren en er zelfs naar verlangen.

Beïnvloed door verschillende plekken in het universum

Ik (Rebecca Campbell) geloof dat alle zielen uiteindelijk van de Bron komen, en dat wie we als ziel zijn wordt beïnvloed door alle ervaringen van die ziel; elke ervaring drukt een stempel op wie we zijn vanuit het perspectief van de ziel. Hoe langer een ziel bezig is met incarneren in een bepaald deel van het universum (bijvoorbeeld een planeet, sterrenstelsel of melkwegstelsel), hoe meer ze door deze plek en ervaringen zal worden beïnvloed. Hoe langer een ziel dus bezig is met incarneren op Aarde, hoe beter ze zich hier waarschijnlijk zal voelen, en hoe langer ze bijvoorbeeld in het sterrenbeeld Andromeda is, hoe meer trekjes ze daarvan zal meekrijgen.

Ik weet dat het heel vergezocht is om het over verschillende planeten en sterrensystemen te hebben, en dus wil ik het onderbouwen op een manier die logischer is en gebaseerd op onze ervaringen hier op Aarde. Denk eens aan iemand die veel heeft gereisd. Hoe langer hij in een bepaalde stad blijft, hoe meer invloed die plek zal hebben op wie hij als ziel is. De natuur, het weer, de cultuur, de mensen… Al die details hebben invloed op wie die persoon op dit moment is.

Ik gebruik mezelf even als voorbeeld: ik ben in Australië geboren, in Sydney en heb een groot deel van mijn volwassen leven in Groot-Brittannië doorgebracht (in Londen en in Glastonbury). Hoe langer ik in Groot-Brittannië ben, hoe meer ik erdoor word beïnvloed. De tijd in Londen heeft me op een andere manier beïnvloed dan de tijd in Glastonbury; het land, de cultuur, de mensen, de gemeenschap, enzovoort. En hetzelfde geldt voor onze ervaringen buiten deze incarnatie: hoe langer we incarneren op andere plekken dan de Aarde, hoe meer deze plekken een stempel op ons drukken en ons beïnvloeden.

In de jaren waarin ik readings deed, merkte ik dat de meeste zielen die op andere plekken dan de Aarde waren geïncarneerd ervaring hebben opgedaan op meer dan één plek. En hoe langer ze op verschillende plekken hebben doorgebracht, hoe meer ze met de eigenschappen van die plekken resoneerden. Zo zal een ziel die zichzelf bijvoorbeeld in Mintaka en de Plejaden heeft ervaren met beide plekken resoneren.

Je thuis voelen op onbekende plekken

Hoe langer zielen op een bepaalde plek zijn, hoe meer invloed hun ervaringen op die plek hebben op wie ze zijn, en hoe meer ze zullen resoneren met die plek; ze zullen het als ‘thuis’ ervaren en er zelfs naar verlangen.

Als je je echt geroepen voelt om uit te zoeken op welke plekken behalve de Aarde je ziel ervaringen kan hebben gehad, zijn er genoeg informatiebronnen over de karaktertrekken die met de verschillende sterrenstelsels, planeten en melkwegstelsels worden geassocieerd. Je kunt je kosmische afkomst ook onderzoeken door middel van je zielsreis en het werk met de Akasha-kronieken.

Blijf je bewust van je incarnatie op aarde

Ik wil echter nog een keer herhalen hoe belangrijk het is dat je deze informatie niet gebruikt om je van je huidige incarnatie hier op Aarde te distantiëren. Bedenk dat je kosmische afkomst, net als het geval was bij vorige incarnaties, heel verschillend kan zijn, omdat elke ervaring bijdraagt aan wie je nu als ziel bent. Gebruik die informatie liever om nog een groter deel te claimen van wie je (vanuit zielsperspectief gezien) bent en dat hier in je huidige leven uit te zaaien. We hebben ervoor gekozen om op dit ogenblik hier op Aarde te zijn, en dus moet onze aandacht ook hier liggen.

Nog vele reizen te gaan

Ik geloof dat we wat onze hemelse afkomst betreft nog maar net met onze ontdekkingsreis zijn begonnen, en dat er nog talloze andere plaatsen zijn waar onze zielen naartoe reizen en incarneren, op Aarde en daarbuiten. Onze planeet en ons melkwegstelsel zijn maar twee van de vele bekende en onbekende plekken. Ik geloof dat we tijdens mijn leven, en ook dat van jou, echt verbinding zullen maken met intelligente levensvormen en beschavingen buiten degene die we op het ogenblik kennen. Ik geloof dat we zaadjes planten en paden creëren om met de leden van onze sterrenfamilie te worden herenigd. En dat we in een smeltkroes leven waardoor we op een nieuwe manier naar onszelf, de wereld, het universum en onze plek daarin zullen gaan kijken.

Starseeds weten dat ze het complete universum in zich hebben. En dat bloemen, planten, stenen en cellen dat ook hebben.

Opdracht: op zoek naar je vorige incarnaties

Als je je geroepen voelt om je een van je vorige incarnaties, of ervaringen tussen twee levens in, te herinneren kun je de volgende activaties gebruiken. Zeg ze hardop, laat het rusten en stel je open voor antwoorden. Ze komen vanzelf op je pad.

Activatie om je vorige levens op Aarde te herinneren

Ik ben er klaar voor om me alle levens die ik heb geleefd, die nuttig zijn en voor het hoogste goed van iedereen, te herinneren.

Activatie om je levens op andere plekken dan de Aarde te herinneren

Ik ben er klaar voor om me alle levens en ervaringen die mijn ziel op andere plekken dan de Aarde heeft geleefd en die nuttig zijn in het nu en voor het hoogste goed van iedereen te herinneren.

Activatie om je ervaringen tussen twee levens te herinneren

Ik ben er klaar voor om me alle ervaringen die mijn ziel tussen mijn twee incarnaties heeft gehad, en die nuttig zijn in het nu en voor het hoogste goed van iedereen, te herinneren.

Dit is een fragment uit Starseed

Starseed

Starseed

Voel je je soms niet thuis op aarde en heb je onverklaarbare heimwee? Dan ben je misschien wel een starseed of sterrenkind. Rebecca Campbell vertelt je er alles over in haar boek Starseed.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

 

Lees ook deze artikelen van Rebecca Campbell:

Boekentip van de redactie
De vijf elementen
€ 20,00

De vijf elementen

Jean Haner

Kleine veranderingen hebben een grote impact op de rest van je leven, laat Jean Haner in 'De vijf elementen' zien. Leer dankzij dit boek de spirituele kant van Chinese geneeskunde kennen.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Deel dit artikel online
Rebecca Campbell
Rebecca Campbell

Rebecca Campbell is een mystica, spirituele creatieveling en visionair die mensen hun zielsmissie wil laten ontdekken. Ze is de bestsellerauteur van diverse boeken, kaartensets, cursussen en workshops.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
De vijf elementen
€ 20,00

De vijf elementen

Jean Haner

Kleine veranderingen hebben een grote impact op de rest van je leven, laat Jean Haner in 'De vijf elementen' zien. Leer dankzij dit boek de spirituele kant van Chinese geneeskunde kennen.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?