Spiritualiteit

Boodschappen van het universum: zo maak je contact met je ziel via de Akasha kronieken

Door Ashley Wood
Boodschappen van het universum: zo maak je contact met je ziel via de Akasha kronieken

Je ziel en het universum proberen vaak contact met je te zoeken en sturen je gedurende de dag boodschappen. Ben jij je bewust van deze onuitputtelijke bron van wijsheid? Als je je verbind met deze boodschappen via de Lijn, dan heb je een krachtige gids voor het leven. In dit artikel van Akasha-expert Ashley Wood lees je hoe je boodschappen via de Lijn ontvangt en hoe deze Lijn werkt.

Deze boodschappen komen uit een energetische sfeer in het universum die de Akasha kronieken wordt genoemd en ze worden geactiveerd door de bezielende energie van Moeder Aarde.

Boodschappen van het universum

Je bent gemaakt uit de sterren en in de aarde geplant om te groeien. Je blijft je leven lang met boven en beneden in verbinding via een energetische frequentie die door je heen stroomt: de Lijn. Op elk moment van iedere dag ontvang je boodschappen met instructies, liefde en steun via de Lijn.

Deze boodschappen komen uit een energetische sfeer in het universum die de Akasha kronieken wordt genoemd en ze worden geactiveerd door de bezielende energie van Moeder Aarde. Als je naar je boodschappen luistert, ontdek je dat alles wat je op dit fysieke niveau ervaart afkomstig is uit je energetische deel, diep in je ziel. Je bent gemaakt van energie. Je ziel zal je helpen om te beseffen dat deze energie je kan terugleiden naar jezelf, zodat je de weg kunt gaan die voor jou is bedoeld.

Communiceren met je ziel

Overal om ons heen is energie, of we ons dat nu bewust zijn of niet, en we zijn er ons hele leven mee in uitwisseling. Sommige mensen kunnen energie waarnemen, anderen kunnen het horen, maar iedereen kan het voelen. Je ziel is energie, en ze spreekt je aan via energiebewegingen die ik energetische vibraties of trillingen noem. In je fysieke lichaam kun je die voelen als pijn, tintelingen of misschien zelfs temperatuurschommelingen. Maar je voelt ze voornamelijk als emoties.

De ziel heeft een fysiek leven om emoties te ervaren en daarvan te leren, te groeien en te evolueren, in voorbereiding op haar volgende ervaring. Als het lichaam eenmaal zijn natuurlijke biologische cyclus heeft voltooid, neemt de ziel een nieuwe vorm aan; ofwel opnieuw als een menselijk wezen, ofwel als een andere expressievorm ergens in de oneindige dimensies van ons universum. Energie is altijd in beweging.

Boodschappen via de Lijn: de Akasha kronieken

Informatie over deze zielservaringen wordt opgeslagen in je Akasha kronieken en als daar iets tussen zit wat jou kan helpen (en dat is altijd het geval), ontvang je deze informatie als een boodschap via je Lijn. Je hebt deze boodschappen vanaf je eerste ademhaling op je eerste dag van seconde tot seconde binnengekregen, en ze zullen blijven komen zolang je hart klopt en je longen op en neer gaan. Ik noem ze ‘boodschappen’. Jij kent ze misschien als je innerlijk weten, intuïtie, onderbuikgevoelens of zesde zintuig. De boodschappen ondersteunen de groei en ontwikkeling van je ziel en helpen je om de zuiverste en meest harmonieuze versie van jezelf te leven.

Zie je Lijn als een archiefsysteem dat alles bevat wat je nodig hebt om je in deze fase van de reis van je ziel te leiden, zoals het ontdekken van je doelen en gaven en het verdiepen van je inzicht in de zaken die je ziel heeft gekozen om door te werken en van te leren in het kader van haar voortgaande ontwikkeling.

Als je leeft met je Lijn rusten je boodschappen je toe om je beste leraar, meest inspirerende leider en eigen genezer te zijn. Je hebt het allemaal in je. Dit is een nieuwe manier van leven.

Hoe werkt de Lijn?

De boodschappen komen door je kruin je lichaam in. Ze bestaan dan uit pure energie, want ze zijn afkomstig uit een zuiver energetisch gebied. Ze lopen door de middenlijn van je lichaam (je Lijn) en verlaten het via je bekkenbodem, wat tevens de basis van je Lijn is. Van hieruit gaat de energie de aarde in, waar de vitaliserende energie van Moeder Aarde de boodschappen activeert en ze in de fysieke sfeer brengt, zodat je ze kunt ontvangen.

Eenmaal geactiveerd bevatten je boodschappen de wijsheid van je zielsgeschiedenis (je energetische essentie) en solide kennis om je in dit leven op aarde te gidsen (je fysieke essentie). Als je boodschappen door de aarde zijn gegaan komen ze weer omhoog en gaan via je voeten opnieuw je lichaam binnen. Ze stromen omhoog via je benen en je Lijn, waar ze toegankelijk voor je worden. Dit is een automatisch en continu proces. Het gaat zo snel in zijn werk dat je op ieder moment van de dag, ook terwijl je dit leest, boodschappen ontvangt.

Als dit alles helemaal nieuw voor je is, wil ik je op het hart drukken dat je meer met je Lijn en je boodschappen verbonden bent dan je denkt. Je draagt deze energie vanaf het moment van je geboorte al bij je.

Alles wat je nodig hebt om te leven met je Lijn zit al in je. Het is tijd om thuis te komen bij jezelf en jouw energie.

Fragment uit: De Lijn, geschreven door Ashley Wood

De lijn

De lijn

Wil je de verbinding met de Lijn activeren? De Lijn je leert hoe je op een eenvoudige manier toegang krijgt tot de Akasha kronieken: een complete energetische geschiedenis van iedere ziel die ooit op aarde heeft geleefd. Ook ontvang je boodschappen van je goddelijke gids, die precies de informatie bevatten die je nodig hebt op het moment dat je ze ontvangt.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees verder:

Deel dit artikel online
Ashley Wood
Ashley Wood

Ashley Wood (Canada) richtte samen met haar man Ben 'A Line Within' op, een platform gewijd aan het toegankelijk maken van de Akasha kronieken. Ze is de host van de Line podcast waarin ze tools deelt om in afstemming met je ziel te leven.

Reacties
 1. Annette Spies 30 juli 2023 - 09:58
  Reply

  Ik vind deze info over de Akasha kronieken onvoldoende,ik zou het boek De Akasha kronieken eerst lezen en als aanvullende info het boek Over de Akasha Krinieken van Edgar Cayce. Je ‘tapt’ er niet zomaar op in nl. Groet Annette Spies

 2. Lenie van Rijs 30 juli 2023 - 16:38
  Reply

  Heel interresant om meer te weten over mijn kronieken

 3. Rob Arbouw 6 augustus 2023 - 09:24
  Reply

  Voor mensen die het aankunnen: Uit de Akasha kronieken van Rudolf Steiner!

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Ademen tot in je ziel
€ 17,50

Ademen tot in je ziel

Marleen Hout

Adem jezelf gezond: alle ademwijsheid verzameld in één boek, 'Ademen tot in je ziel' van Marleen van den Hout

€ 17,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?