Spiritualiteit

Hoe werken engelengetallen?

Door redacteur
Hoe werken engelengetallen?

Opeens zie je overal engelengetallen als 111, 222, 444 of 888 om je heen: wat betekent dat? En ook niet onbelangrijk: waar komen deze engelengetallen vandaan en hoe werken ze? Akasha-expert Ashley Wood legt in dit artikel uit hoe engelengetallen werken en waar ze vandaan kunnen komen.

Wees de volgende keer dat je een engelengetal ziet alert op je emoties en gedachten.

Hoe kunnen boodschappen binnenkomen?

Boodschappen van je hogere zelf, je gidsen en/of het universum kunnen op allerlei verschillende manieren binnenkomen. Dat kan op verschillende wijzen: via het gehoor, het gezicht, via de emotie waarmee deze boodschap is geladen of door een herinnering aan een vorig leven. Ze kunnen expliciet zijn, zoals leiding in de vorm van een gedachte, of subtiel, zoals een getal dat een gedachte bevestigt.

Lees ook: Is het een spirituele boodschap of je ego? Wanneer kun je boodschappen vertrouwen?

Hoe werken engelengetallen?

Heb je weleens 1:11u op je klok gezien of iets afgerekend van € 4,44? Word je om de haverklap om 3:33u wakker of rijd je altijd achter auto’s die repeterende cijfers (zoals 111 of 555) op de nummerplaat hebben? Deze nummerpatronen worden ‘engelengetallen’ genoemd. Aangenomen wordt dat elk patroon iets specifieks betekent.

Het is echter niet alleen het getal dat iets te zeggen heeft, maar ook de gedachte die je had op het moment dat je het zag en wat er daarna gebeurt. Wees de volgende keer dat je een engelengetal ziet alert op je emoties en gedachten. Waar dacht je aan en hoe voelde je je op het moment dat je de cijfers zag? Let dan op wat je daarna voelt. Je hoogste Zelf laat je deze reeksen zien om je verstand te helpen een boodschap die op dat moment binnenkomt te vertalen.

Lees ook: Zie jij vaak 11:11? Dit betekent het voor jou

Niets is toeval

Je hoogste Zelf kan je dezelfde soort ‘signalen’ of ‘tekenen’ geven via songteksten en zelfs via woorden die anderen tegen je zeggen. Deze tekenen kunnen de boodschappen die via je Lijn binnenkomen ook accentueren, bevestigen of er je aandacht op vestigen. De wijzen waarop je ze kunt ontvangen zijn legio; het is dus zaak om steeds met aandacht aanwezig te zijn. Onthoud dat in energie alles met elkaar verbonden is. Niets is onbedoeld. Niets is toeval. Je bent voortdurend in contact met je hoogste Zelf en je kosmische team.

De lijn

De lijn

Wil je meer lezen over de Lijn en daarmee hoe jij boodschappen van deze Lijn kunt ontvangen? Dan is De Lijn van Ashley Wood echt wat voor jou! In dit boek leer je hoe je op een eenvoudige manier toegang krijgt tot de Akasha kronieken: een complete energetische geschiedenis van iedere ziel die ooit op aarde heeft geleefd. Ook ontvang je boodschappen van je goddelijke gids, die precies de informatie bevatten die je nodig hebt op het moment dat je ze ontvangt.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees verder:

Deel dit artikel online
redacteur
redacteur

Inspirerend leven bestaat uit een geweldige, kleine redactie. Voor meer informatie, bekijk de 'Over ons'-pagina.

Reactie
  1. Mieke 8 september 2022 - 19:51
    Reply

    Hoi leuke site ik vraag me af wat het betekend dat ik veel dingen zie in een vorm van een hart b.v hazelnoot in een broodje of waterplas of stuk kauwgom wat betekent dit?

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Een blik op de toekomst
€ 15,00

Een blik op de toekomst

Hans Stolp

In 'Een blik op de toekomst' geeft Hans Stolp op zijn unieke manier inzicht in de rol van aartsengelen in de ontwikkelingsweg van de mensheid.

€ 15,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?