Liefde & Relaties

De betekenis van 11:11: dit zegt het over de ontmoeting met je tweelingziel

Door Kate Rose
De betekenis van 11:11: dit zegt het over de ontmoeting met je tweelingziel

Zie je vaak 11:11 voorbijkomen? Dan kan het zo zijn dat je je tweelingziel binnenkort tegenkomt! Kate Rose vertelt je er alles over in dit artikel.

Betekenis van 11:11

Volgens de numerologie hebben oude zielen vaak verjaardagen met hogere trillingen, zoals dubbele cijfers. Het zijn ook diezelfde individuen die meestal meer afgestemd zijn op de boodschappen die het universum je door middel van nummerreeksen stuurt.

Dit is de algemene betekenis van 11:11.

Tweelingvlam

11:11 is ook het teken dat je tweelingvlam zich in je leven manifesteert of zal manifesteren. Het bestaan van tweelingvlammen is een esoterisch concept dat een unieke zielsverbinding tussen twee mensen beschrijft. Men gelooft dat de relatie tussen tweelingvlammen eeuwig duurt tussen twee geliefdes.

De gedachte achter tweelingvlammen versus zielsverwanten, is dat er een nieuw tijdperk in de menselijke evolutie aanbreekt waarin de spirituele groei tussen geliefden wordt verbeterd door hun relaties. Je geliefde is niet alleen iemand van wie je houdt of die in je leven past, maar ook iemand die ervoor zorgt dat je een beter persoon wilt worden.

Volgens de mythologie van tweelingvlammen wordt iemand geschapen uit één energiebron die opgesplitst wordt in steeds kleinere units totdat er nog maar twee zielen over zijn. Deze zielen reizen vervolgens naar de aarde om dualiteit en levenslessen te ervaren en leren. Dan reïncarneren ze, generaties lang, maar waarbij ze intens naar elkaar blijven verlangen.

Tweelingvlammen en zielsverwanten

Tweelingvlammen bevinden zich op een hogere frequentie dan zielsverwanten, omdat ze het ultieme voorbeeld zijn van yin en yang. Ze zijn elk twee individuele zielen, maar ze vullen elkaar aan en begrijpen elkaar op een zeer unieke manier. Ze worden ook wel tunnelpartners genoemd, omdat ze precies dezelfde frequentie uitzenden, waardoor ze elkaars energie aanvoelen als ze bij elkaar in de buurt zijn.

Als je ooit iemand in je leven hebt gehad van wie je jullie connectie niet helemaal kunt omschrijven, dan is er een grote kans dat deze persoon je tweelingvlam is. Als je je tweelingvlam in je huidige leven ontmoet, voel je je op je gemak en begrijpen jullie elkaar. Er is een intiem en vredig gevoel, het gevoel van thuiskomen.

Je zielsverwant kan iemand zijn met wie je gewoon vrienden bent of iemand die je gaat helpen je leven te veranderen. Je kunt wel tien verschillende zielsverwanten in je leven tegenkomen, maar je hebt maar één tweelingvlam.

Gids

Als je 11:11 ziet, betekent dit dat je tweelingvlam zich elk moment aan je kan tonen in je leven. Jullie zijn je misschien allebei bewust van het moment dat gaat komen waarop jullie energie samenkomt. Je voelt dan namelijk aan dat iets op het punt staat te gebeuren. Je wordt je meer bewust van de subtiele energie om je heen en de onzichtbare draad waarmee iedereen in de wereld verbonden is. Ook kun je zelfs een spirituele gids tegenkomen die je helpt om bij je tweelingvlam te komen. Deze gids kan het universum zijn of zelfs een van de zielen die de aarde al hebben verlaten.

Het belangrijkste wat je moet doen als je 11:11 ziet, is aandacht besteden aan de tekens die je krijgt, de dromen die je hebt en om natuurlijk altijd een wens te doen.

Geschreven door Kate Rose

De drie grote liefdes in je leven

De drie grote liefdes in je leven

In 'De drie grote liefdes in je leven, soulmates, karmische partners en tweelingzielen' van Kate Rose leer je onderscheiden tussen drie soorten liefdes die je in je leven kunt hebben.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees ook deze artikelen:

Deel dit artikel online
Kate Rose
Kate Rose

Kate Rose is kunstenaar, vrije geest, relatie-expert, coach en spreker. Ze schrijft over relaties en de liefde voor diverse toonaangevende bladen en blogs.

Reactie
  1. Anne Schaap 26 februari 2024 - 07:44
    Reply

    Ik heb altijd 333, of 33 wat betekent dat dan?

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Tantra, een allesomvattende oer-energie
€ 17,50

Tantra, een allesomvattende oer-energie

Daniel Odier

Verbind je met je oer-energie: de filosofie van tantra door Daniel Odier

€ 17,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?