Bewustzijn

Je vibraties verhogen op 8 manieren

Door Roelien Reinders
Je vibraties verhogen op 8 manieren

Het hele universum bestaat uit energie, veroorzaakt door de vibratie (het trillen) van kleine deeltjes zoals elektronen en neutronen. Dit geldt voor het materiële, maar ook voor alles wat wij niet kunnen zien. Zo ben je vast wel eens ergens geweest waar een grafstemming heerste, wat een duidelijk verschil is met de opgetogen stemming op de eerste zonnige dag van het jaar. De golflengtes van deze frequenties liggen een heel eind uit elkaar. Het zijn twee verschillende kanalen met een heel andere programmering.

Afgestemd op het verkeerde kanaal

Wanneer jij je down voelt, zit je op een golflengte met een lage frequentie. Je komt alleen maar programma’s tegen zoals klagen, de schuld bij anderen leggen, je slachtoffer voelen, naar deprimerende muziek luisteren, etc. Allemaal programma’s die uitgezonden worden op dezelfde lage golflengte. Je wéét misschien wel dat je nu iets leuks moet gaan doen, maar dat is niet makkelijk. In deze lage vibratie kun je juist helemaal niets bedenken wat je leuk vindt. Je zult daarom heel bewust om moeten schakelen naar een ander kanaal.

Vibraties verhogen

Herken allereerst dat je op een ongewenst kanaal zit. Neem vervolgens het besluit om je beter te voelen. Bedenk dat er geen plicht is om gelukkig te zijn. Wil je je écht beter voelen? Daar zijn een aantal mogelijkheden voor.

1. Raadpleeg je feel good-lijst

Zorg dat je een feel good-lijst hebt klaarliggen. Dat komt van pas wanneer je niks leuks kunt bedenken. Zorg dat er behalve zaken als een reis naar een tropisch eiland, ook kleinere dingen opstaan die je blij maken. Op mijn lijst staat bijvoorbeeld met blote voeten door het gras lopen. Ook als het slecht weer is, vind ik dit superleuk om te doen! Als je deze lijst regelmatig aanvult, dan staat er vast iets bij wat je kunt gaan doen.

2. Dierenfilmpjes op Youtube bekijken

Probeer maar eens somber te blijven met al die filmpjes van schattige of ondeugende dieren! Maak een playlist en deel hem met anderen.

3. Laat je lichaam je helpen

Waar in je lichaam voelt het goed? Ga met je aandacht door je lichaam en zoek plekken op waar het goed voelt. Concentreer op deze plekken, haal een paar keer diep adem, en laat het goede gevoel door je lichaam stromen.

4. Maak een dankbaarheidslijst

Als je in een negatieve stemming bent, weet je vaak niets te bedenken omdat je alles zwart inziet. Concentreer je dan kleine dingetjes, zoals ik ben dankbaar dat de lucht zo mooi blauw is, of ik ben dankbaar dat het vandaag vrijdag is. Het is belangrijk dat je de dankbaarheid echt voelt, de reden is minder belangrijk. Maak een lijstje met 10 dingen waar je dankbaar voor bent.

5. Spiegel iemand die wèl gelukkig is

Misschien ken je wel iemand die het ideale leven leidt. Of dat echt zo is, doet niet ter zake. Het mag ook een beroemdheid zijn, zoals Mariah Carey. Hoe zou zij zich voelen als ze op het podium staat? En hoe zou dat leuke stelletje zich voelen? Door je te verplaatsen in je idool, voel je je meteen een stuk beter.

6. Bewegen

Bewegen laat je energie weer stromen. Wees niet te fanatiek. Yoga en dansen zijn minstens net zo goed als lange workouts in de sportschool.

7. Ga de natuur in

We zijn allemaal deel van de natuur. Hier kun je je opladen. Bomen knuffelen is fijn!

8. Medicijnen, drugs en andere hulpmiddelen

Het gebruik van medicijnen en drugs is over alle culturen wijdverspreid. Voel je hier niet schuldig over, maar laat je niet meeslepen. Bedenk dat een oplossing buiten jezelf nooit tot een blijvende verandering kan leiden. Wees je bewust van je gevoelens en emoties, en leer er mee omgaan. Dit zal steeds makkelijker gaan.

Blokkades

Hoe komt het dat je regelmatig terugvalt, terwijl je dit niet wilt? In het volgende artikel gaan we daar op in.
******************************
© Roelien Reinders, Trancemissie – FB-pagina: Omgaan met Emoties
Dit is het tweede artikel van een serie over vibraties. Het eerste artikel staat hier.

Wil je meer lezen over je vibratie verhogen naar de vijfde dimensie?

Wil je meer lezen over je vibratie verhogen naar de vijfde dimensie?

In Ontwaken in 5D van Maureen St. Germain helpt zij je de weg door de eerste, tweede, derde en vierde dimensie te vinden om uiteindelijk toegang te krijgen tot 5D. Daarmee krijg je een instrument in handen waarmee je uit oude rollen en patronen kunt stappen. Met oefeningen voor energetische bescherming en speciale meditaties die je bij je hogere zelf brengen.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij
Deel dit artikel online
Roelien Reinders
Roelien Reinders

Ik ben coach en eigenaar/blogger van Trancemissie. Mijn missie is het om mensen dichter bij hun goddelijke vonk te brengen, door ze instrumenten te geven voor hun levensreis. Emoties zijn hierbij heel belangrijke richtingaanwijzers. Ik geloof oprecht dat we een stuk dichter bij de wereldvrede komen, wanneer mensen beter met hun emoties om kunnen gaan. Op mijn website lees je ook over het Tijdslijnritueel, waarmee je negatieve emoties kan transformeren zonder ze opnieuw te hoeven beleven.

Reactie
  1. Je beter voelen kan je met een beetje oefening leren - Trancemissie 24 juni 2017 - 11:29
    Reply

    […] Lees ook dit artikel over het verhogen van je vibraties. […]

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Inspirerend leven agenda 2024
€ 12,50

Inspirerend leven agenda 2024

Laat jouw plannen en intenties je gids zijn in onrustige tijden en vind rust te midden van de chaos.

€ 12,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?