Spiritualiteit

Drie Engelenpoorten in februari, maart en april: hoge energiefrequenties & spiritueel groeien

Door Karin en Danique Vergeer
Drie Engelenpoorten in februari, maart en april: hoge energiefrequenties & spiritueel groeien

Februari, maart en april worden bijzondere maanden, want er zijn 3 Engelenpoorten op een rij. De helende energiefrequenties die naar aarde komen, kunnen je leven flink op z’n kop zetten. Máár ze helpen jou ook om dromen waar te maken. “De engelen geven je moed en rust, zodat je soepel door veranderingen heen beweegt,” zeggen astrologen Karin en Danique Vergeer.

De zware periode waarin je een remmende werking hebt ervaren, is voorbij. Gelukkigere tijden breken aan!

Hoge energiefrequenties beïnvloeden jou

De komende maanden, februari, maart en april, beloven bijzondere ontwikkelingen. We zullen een toename van daadkracht ervaren en een boost krijgen in onze spirituele groei. Deze maanden bieden de mogelijkheid om belangrijke beslissingen te nemen, die het pad van ons leven volledig kunnen veranderen. We kunnen doorbraken verwachten in vastgelopen situaties en relaties, met tal van onverwachte wendingen die zich kunnen voordoen. Hetgeen wat je nastreeft in het leven kan in een stroomversnelling komen, en je voelt wellicht vastberadenheid om je doelen te realiseren.

Deze veranderingen worden ondersteund door drie Engelenpoorten, waarin de liefdevolle en activerende energie van de engelen ons zal begeleiden en inspireren met hun boodschappen.

Engelenpoorten zijn portalen die zich openen op dagen met dubbele getallen. Via deze portalen bereiken hogere energiefrequenties de aarde, die aanzienlijke invloed kunnen hebben op ons energetisch systeem. Ze helpen bij het losmaken van oude emotionele trauma’s uit dit leven en vorige levens, verruimen ons bewustzijn en versterken onze paranormale en helende gaven.

Superman in Waterman & Chinees Nieuwjaar

De nieuwe supermaan in Waterman en het Chinees Nieuwjaar aan het begin van februari kunnen het verlangen naar een nieuw begin versterken. Je kunt sterk ervaren dat je in een nieuwe richting wordt gestuurd. Bovendien bewegen alle planeten momenteel direct, waardoor de energie weer soepeler stroomt en de periode van reflectie achter je ligt. Gedurende deze tijd hebben we veel innerlijk werk verricht, en nu is het moment aangebroken om actiever te worden en te streven naar wat we voor ons leven willen verwezenlijken.

1. Engelenpoort (2 februari): wat is belangrijk voor jou?

Op 2 februari (2-2) opent de eerste Engelenpoort, die ons zal bijstaan in onze spirituele ontwikkeling. Elke Engelenpoort heeft een specifiek thema dat onze aandacht vraagt. Voor deze Engelenpoort betekent dit dat de energie van Waterman sterker voelbaar zal zijn, en we zullen ons meer bewust worden van onze behoeften en gevoelens.

Het getal 2 is namelijk verbonden met de maan. Neem even de tijd om te overdenken wat momenteel belangrijk voor je is in jouw leven. We gaan geleidelijk aan het oude, vertrouwde loslaten, wat gepaard kan gaan met het vrijlaten van emoties. Door de sturende energie van de engelen kun je bovendien een diep vertrouwen ervaren dat je de juiste koers volgt.

De engelen zullen ons aansporen om actief oude gekwetste gevoelens, minderwaardigheidsgevoelens en schuldgevoelens aan te pakken. Ook zullen we werken aan gevoelens van onveiligheid uit het verleden om onze innerlijke basis te versterken. Het kan zijn dat je bewust wordt van de behoefte om het contact met je moeder en/of vader te herstellen. Je kunt ook meer in contact willen komen met de vrouwelijke energie in jezelf, waardoor je intuïtie en gevoelens versterkt worden. Sta je gevoeligheid toe, zodat je jezelf kunt omarmen in zachtheid en emoties gemakkelijker kunt verwerken.

2. Engelenpoort (3 maart 2024: optimisme en spirituele verdieping

Op 3 maart (3-3) opent de Engelenpoort die ons optimisme en meer spirituele verdieping brengt. We kunnen situaties ervaren waarin we bijzondere spirituele verbindingen hebben met anderen, wat ons helpt om alles vanuit een hoger perspectief te bekijken. Begrip voor waarom bepaalde gebeurtenissen plaatsvinden, zal leiden tot persoonlijke groei. Daarnaast staat het thema “zelfliefde” centraal. We gaan steeds kritischer evalueren of bepaalde mensen nog goed bij ons passen. Personen met bijvoorbeeld een negatieve houding en een remmende invloed op jou kun je gaan loslaten.

Daarnaast stimuleren de engelen een positievere kijk op de toekomst. Mogelijk overweeg je een opleiding te volgen of je te verdiepen in nieuwe kennis om je onderneming of praktijk naar een hoger niveau te tillen. We ervaren dat alles nu in een stroomversnelling gaat, en gelukkigere tijden breken aan!

3. Engelenpoort (4 april 2024): onverwachte gebeurtenissen

De Engelenpoort op 4 april (4-4) zal spanningen binnen relaties of situaties intensiveren en leiden tot onverwachte gebeurtenissen. Het is mogelijk dat je plotseling een belangrijk bericht ontvangt dat je leven volledig kan veranderen. Daarnaast kan het voorkomen dat je in een situatie zit waarin je voelt dat er een verandering of doorbraak nodig is, maar angst je tegenhoudt om deze daadwerkelijk door te zetten. Deze Engelenpoort kan echter verandering teweegbrengen.

Tevens kun je momenteel veel boosheid ervaren over onrechtvaardigheid en het gevoel van misleiding, wat je een energieboost kan geven om minder afhankelijk te worden van anderen. Je gaat je eigen weg! De engelen zullen je moed en ideeën schenken, waardoor je soepel door deze verandering heen kunt navigeren. Hierbij word je uitgedaagd om te vertrouwen op je intuïtie en deze te volgen!

Boodschappen van de engelen

Tijdens deze drie Engelenpoorten zullen we veel ondersteuning ervaren van de engelen, via hun helende energie en intuïtieve boodschappen. Boodschappen kunnen tot ons komen via liedjes, dromen en tekens die onze aandacht trekken. Het zien van een wit veertje wordt beschouwd als een teken van de engelen dat je op de goede weg bent.

We bieden ook speciale Lichtreizen aan, geleide meditaties met afstandshealingen, om de hogere energiefrequenties van de engelen gemakkelijker te integreren, oude emoties los te laten, energieën van anderen af te voeren en persoonlijke boodschappen te ontvangen voor je ontwikkelingsproces.

Serie van drie Engelenpoorten-Lichtreizen

Astrologen Karin en Danique Vergeer organiseren een serie Lichtreizen vanwege de Engelenpoorten op 2 februari, 3 maart en 4 april. Meer informatie vind je hier.

Inspirerend leven is zowel inhoudelijk als organisatorisch niet betrokken bij dit evenement en draagt er dus geen verantwoordelijkheid voor.

Liefs,
Karin & Danique Vergeer
www.healingcentrumatlantis.com 

Ontdek je innerlijke wijsheid

Ontdek je innerlijke wijsheid

 • Sta jij aan het begin van een persoonlijke transformatie?
 • Met dit online werkboek ga je terugkijken op de afgelopen periode. Door te luisteren naar de stem van je ziel kun je een heldere visie creëren voor de nieuwe tijd die komt.
Bekijk deze cursus

Lees verder:

Deel dit artikel online
Karin en Danique Vergeer
Karin en Danique Vergeer

Karin en Danique Vergeer van Healingcentrum Atlantis bieden ondersteuning in jouw persoonlijk ontwikkelingsproces d.m.v. paranormale readingen, waarin zij antwoorden channelen op al je vragen en inzicht kunnen geven in blokkades uit jouw verleden en vorige levens. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van Tweelingzielen en begeleiden tweelingzielen zowel individueel als samen. Verder bieden ze met de Volle en Nieuwe maan en Engelenpoorten online Lichtreizen aan: lezing met geleide meditatie en afstandshealing, waarin je zelf veel inzichten kunt krijgen over jouw proces. En schrijven ze o.a. astrologische over de volle en nieuwe maan en nieuwetijds-artikelen. Www.healingcentrumatlantis.com

Reacties
 1. Natascha Ritfeld 28 januari 2024 - 08:45
  Reply

  Superman in Waterman & Chinees Nieuwjaar Is een mooie kop, maar volgens mij bedoelen jullie Supermaan? Ik vind het wel heel leuk!

 2. Ginger Trovato 29 januari 2024 - 13:22
  Reply

  Hallo, welk tijdstip is eigenlijk een poortdag. Want de dag begint over de hele wereld op verschillende tijdstippen. Voor mijn gevoel heb ik er nu al last van Bedankt vast voor het beantwoorden M vr gr Ginger

 3. Kimberley Pex 31 januari 2024 - 04:20
  Reply

  Dank jullie voor dit mooie onderwerp. Ja, het flitst in m'n kop , van overprikkeling tot relativeren, van hectiek naar meditatie. Ik weet dat alles in het Oneindige verbonden is, en nu AL die veranderingen. Veel mensen die ik ken zijn doodmoe , of depressief , of weten dat er iets is , maar WAT ? Fijn dat jullie dit uitleggen allemaal. De Aarde verzet zicht tegen de bonte kermis die we ervan gemaakt hebben. Het is nu : van uiterlijk naar innerlijk. Ik zeg; e i n d e l i j k . Op de eerste plaats vraag ik Kracht voor de arme mensen in Gaza. Bidden en Kracht vragen, wat kunnen we verder doen ? En de Rohingya s sinds 2017 ! de arme kinderen in Africa , die massaal ontvoerd worden , en in de oneindige donkere bossen tot slaaf worden gemaakt. Jonge meisjes, ze worden gewoon allemaal uit een school gehaald, en dat was t . Onvindbaar. Héél af en toe iemand die kon ontsnappen. Er zijn zoveel dingen fout op Aarde, door de mens .. Dit zijn maar enkele voorbeelden. t Gaat nu over compassie, medeleven, een groot hart en vooral respect voor al het leven. Ik noem t de Grote Kering. De noodzakelijke broodnodige Kering. Van beton en cement terug naar de Natuur. Van standaard face lift koppen naar puur natuur. Ze lijken echt allemaal op elkaar, je ziet de uitstraling niet meer. De vreemde hype s , trends, Succes iedereen van Inspirerend Leven ! En voor alle mensen in angst ; NOOIT bang zijn, de Aarde red zich wel, met behulp van de Natuur. t Gaat nog even donderen, en dan komt er rust. Hartelijke warme groeten van Kimberley Pex.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Tarot voor jezelf
€ 23,50

Tarot voor jezelf

Annick Damme

Tarot helpt je je leven te duiden: geef vorm aan je eigen toekomst met 'Tarot voor jezelf' van Annick Van Damme

€ 23,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?