Home Kleur je leven Wat is de psychologische betekenis van de kleur oranje?

Wat is de psychologische betekenis van de kleur oranje?

Door Anne-Lies
oranje

Ik ben oranje en ik dans door het leven, als het even kan boven op tafel! Ik ben een vrolijke, warme flirt altijd op zoek naar feestjes en vreugde. Daar kun je me midden in de nacht wakker voor maken. En het plezier daaraan beleven doe ik het allerliefste samen met jou.  Samen zijn, samen delen, samen werken kortom samen! Dat komt omdat ik me graag verbind met de wereld om me heen. Dat geeft me een geborgen gevoel en dat doet er toe voor mij.

Kleur van Sexual Healing

Ik praat graag over mijn allerdiepste gevoelens en dat zouden meer mensen moeten doen. Sensualiteit en intimiteit schuw ik niet en zie ik als verfijning van het leven en als creatiekracht. Creatiekracht om levenskunst in welke vorm dan ook te scheppen en als een voetspoor achter te laten op de wereld. Want ook dat vind ik belangrijk, iets achterlaten

Kleur van het feestbeest op het werk

Op de zaak ben ik collegiaal en organiseer ik de meest fantastische, avontuurlijke en hilarische teamuitjes.Ik ben dol op de boel verbinden en mooie samenwerkingsverbanden ontwikkelen. Samen bereik je immers veel meer en 1 plus 1 is in mijn optiek zeker geen 2 maar 11. Ik ben ORANJE

Kleur van uitstellen en van grenzeloos zijn

Ik ben ook een voeler en dat zit me weleens in de weg. Ik zet mijn gevoelens namelijk makkelijk opzij en cijfer mezelf dan compleet weg. Niet zo slim. En ook een beetje dom is mijn uitstelgedrag. Dat heb ik ongeveer uitgevonden. En nu ik toch bezig ben, ik kan soms zo ontzettend grenzeloos zijn. Dan hou ik werkelijk nergens rekening mee en sla door. Ik ben oranje en breng vuur, vreugde en levenslust, het gevoel van het leven is een feestje. HIER kun je zomaar inchecken en jezelf dit cadeau gunnen.

Boekentip Inspirerend leven:
De verbazingwekkende invloed van kleur 

Ben jij benieuwd wat voor invloed kleur op je heeft? Dan is De verbazingwekkende invloed van kleuren van Jean-Gabriel Causse misschien wel wat voor jou! We zijn ons er vaak niet van bewust, maar kleuren hebben een effect op hoe we de wereld zien en welke keuzes we maken. Alles wat je te weten komt, zal van pas komen en zomaar een kleur kiezen is vanaf nu verleden tijd.

Bestel jouw exemplaar bij onze betrouwbare webshop Boekenwereld.com

€ 14,99


Lees ook: Wat is jouw lievelingskleur en wat zegt dit over jou? 

Oranje, kleur van feest en grenzeloos genieten

Lees hier meer over de psychologische betekenis van de kleur: paars, rood, magenta, groen, geel, turkoois, roze, blauw, wit, indigo.


  •  *
  • Blijf op de hoogte en schrijf je voor de nieuwsbrief van Inspirerend Leven 
    Ontvang elke zondag gratis de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop en nog veel meer. Ruim 50.000+ lezers gingen je voor.
  •  *
  •  *
  •  *

Laat een bericht achter