Kleur je leven

Wat is de psychologische betekenis van de kleur oranje?

Door Anne-Lies
Wat is de psychologische betekenis van de kleur oranje?

Ik ben oranje en ik dans door het leven, als het even kan boven op tafel! Ik ben een vrolijke, warme flirt altijd op zoek naar feestjes en vreugde. Daar kun je me midden in de nacht wakker voor maken. En het plezier daaraan beleven doe ik het allerliefste samen met jou. Samen zijn, samen delen, samen werken kortom samen! Dat komt omdat ik me graag verbind met de wereld om me heen. Dat geeft me een geborgen gevoel en dat doet er toe voor mij.

Kleur van Sexual Healing

Ik praat graag over mijn allerdiepste gevoelens en dat zouden meer mensen moeten doen. Sensualiteit en intimiteit schuw ik niet en zie ik als verfijning van het leven en als creatiekracht. Creatiekracht om levenskunst in welke vorm dan ook te scheppen en als een voetspoor achter te laten op de wereld. Want ook dat vind ik belangrijk, iets achterlaten

Kleur van het feestbeest op het werk

Op de zaak ben ik collegiaal en organiseer ik de meest fantastische, avontuurlijke en hilarische teamuitjes.Ik ben dol op de boel verbinden en mooie samenwerkingsverbanden ontwikkelen. Samen bereik je immers veel meer en 1 plus 1 is in mijn optiek zeker geen 2 maar 11. Ik ben ORANJE

Kleur van uitstellen en van grenzeloos zijn

Ik ben ook een voeler en dat zit me weleens in de weg. Ik zet mijn gevoelens namelijk makkelijk opzij en cijfer mezelf dan compleet weg. Niet zo slim. En ook een beetje dom is mijn uitstelgedrag. Dat heb ik ongeveer uitgevonden. En nu ik toch bezig ben, ik kan soms zo ontzettend grenzeloos zijn. Dan hou ik werkelijk nergens rekening mee en sla door. Ik ben oranje en breng vuur, vreugde en levenslust, het gevoel van het leven is een feestje. HIER kun je zomaar inchecken en jezelf dit cadeau gunnen.

Boekentip van de redactie: Het geheime leven van kleuren

Het geheime leven van kleuren is een levendige geschiedenis van kleuren en de onvergetelijke verhalen die erachter schuilgaan. Het geeft een geheel nieuwe blik op onze geschiedenis en cultuur; na het lezen van dit boek zal kijken naar kleur nooit meer hetzelfde zijn.

Bestel jouw exemplaar bij onze webshop Boekenwereld.com.

bestel nu

 


Lees ook: Wat is jouw lievelingskleur en wat zegt dit over jou?

Oranje, kleur van feest en grenzeloos genieten

Lees hier meer over de psychologische betekenis van de kleur: paars, rood, magenta, groen, geel, turkoois, roze, blauw, wit, indigo.


Deel dit artikel online
Anne-Lies
Anne-Lies

Op een dag is het risico om opgesloten te blijven zitten in de knop pijnlijker dan tot volle Bloei te komen. - Anais Nin Wat een quote, vind je niet? En daar heb ik als oprichter van de leukste kleurpsychologie opleiding van Nederland en auteur van het Kleuren van Geluk mijn werk en missie van gemaakt. k ben coach in Nederland en op Bali voor een kleurrijk leven. Ik doe niets liever dan jou helpen in volle bloei te staan. Heerlijk het middelpunt van je eigen leven. Niet perfect, wel superleuk! Op naar de fijnste versie van jezelf.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Een blik op de toekomst
€ 15,00

Een blik op de toekomst

Hans Stolp

In 'Een blik op de toekomst' geeft Hans Stolp op zijn unieke manier inzicht in de rol van aartsengelen in de ontwikkelingsweg van de mensheid.

€ 15,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?