Home Bewustzijn Kosmische energie: wat betekent de verschuiving van de 3e naar 5e dimensie?

Kosmische energie: wat betekent de verschuiving van de 3e naar 5e dimensie?

Door Robert Bridgeman

We leven in een bijzondere tijd. De aarde -en daarmee de mensheid- bevindt zich in een overgangsperiode. Een trillingscyclus van 25.000 jaar die weer begonnen is. We hebben de duistere Kali Yuga verlaten en zijn onderweg naar de gouden Satya Yuga. We zijn met andere woorden van de 3e dimensie, die de frequentie van angst en macht in zich heeft, naar de 5e dimensie van liefde en compassie onderweg. In begrijpelijker taal: we bewegen ons van angst naar liefde.

Ontwaken

Op dit moment zitten we middenin die overgang: ze is al decennialang voelbaar, maar sinds 2012 echt aan het oppervlak gekomen. Mensen worden massaal wakker. De een na de andere. En niet alleen in Nederland. Over de gehele planeet ontwaken mensen. Mensen op straat, mensen die binnen overheden of juist binnen reguliere bedrijven werken, mensen in het onderwijs of in de zorg… Arme mensen, rijke mensen… ze ontwaken massaal.

Lichtwerkers zijn in grote getale geïncarneerd in deze periode om de ontwakende mensheid te faciliteren het ontwakingsproces. Ook hoogontwikkelde wezens, vanuit allerlei sterrenstelsels, hebben de oproep van Moeder Aarde gehoord en zijn als mens geïncarneerd om te helpen.

De ene golf Nieuwetijdskinderen volgt de andere op. Moeder aarde heeft niet voor niets een roep om hulp het Universum ingestuurd. De duisternis slaat om zich heen en voert een achterhoedegevecht. Het duister probeert wat er nog is te vernietigen en te vervuilen en zoveel mogelijk lijden te veroorzaken. De Natuur, bossen, biodiversiteit, oceanen en lucht. Alles moet eraan.

De vijfde dimensie

Slavernij, mensenhandel, vluchtelingen, oorlogen: mensen moeten zo lang mogelijk blijven lijden. Terwijl dat al sinds 2012 eigenlijk niet meer nodig is, omdat we al in de vijfde dimensie zijn. En omdat ieder die zich ervoor open heeft gesteld zich al in de vijfde dimensie begeeft. Daarom hebben wij als Lichtwerkers een driedubbele taak:

  1. We werken aan onszelf en onze eigen verwezenlijking in de 5e dimensie;
  2. We faciliteren anderen in hun proces van zelfverwezenlijking in de 5e dimensie;
  3. Én we schijnen ons licht in het duister -daar waar de Kali Yuga nog bestaat- om haar zo snel mogelijk op te lossen.

De overgangscrisis van de overgangsfase

Het is een kwestie van tijd. De oude profetieën vertellen ons dat als 10% van de mensheid ontwaakt is, de rest van de mensheid automatisch meegaat als in een kwantumsprong. Ons succes als lichtwerkers bepaalt wel hoe de mensheid aankomt in de vijfde dimensie. Het bepaalt hoeveel oorspronkelijke diersoorten er nog zijn als iedereen straks ontwaakt is. Hoeveel oerbossen nog bestaan. Hoe vervuild de lucht en oceanen zijn. Of we met mondkapjes op lopen of niet.

Natuurlijk zijn er straks technologieën om alles weer te klonen, na te maken en schoon te krijgen, maar dat haalt het niet bij het origineel. Hoe dan ook, de overgangscrisis van de overgangsfase is in volle gang. Geheimen lekken uit, ze kunnen niet meer bestaan in deze hoge trilling. Zelfs binnen de meest duistere overheden en corporates ontwaken er mensen die het van binnenuit anders gaan doen.

Nieuwe aarde

Spiritueel bewustzijn groeit. Mensen zoeken elkaar op en vormen samen gemeenschappen. Steeds meer plekken op aarde staan in het teken van de Nieuwe Aarde. Wat een waanzinnig gave tijd om mens te zijn. De mensheid bevindt zich op een tweesprong volgens de oorspronkelijke indianenvolken: licht of donker. We mogen kiezen. Maar eigenlijk is de keuze al voor ons gemaakt. Het komt goed.

X R

Boekentip: Lichtwerker

Lichtwerker van Sahvanna Arienta is voor gevoelige mensen die van uit licht en onvoorwaardelijke liefde leven en delen. Herken jij je hierin? Dan is dit een boek voor jou!  Ze geeft aansprekende voorbeelden van andere lichtwerkers en praktische tips hoe je als lichtwerker je kostbare bezit goed kunt beschermen.

Wil jij weten of je een lichtwerker bent? Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop  Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.

Lees ook deze artikelen:

Deze artikelen vind je vast ook leuk

3 reacties

Annemare 10 december 2019 - 08:47

Verandering is leven…continue ontwikkeling..inwikkeling en weer ontwikkeling tot groei. Deze groei ondergaat ieder wezen passend in de eigen potentie ontwikkelend in eigen tijd. Er is geen begin en einde en wezens…plant..dier en mens zullen nooit gelijk worden en tegelijk ergens zijn.Eventjes of in momenten om vervolgens de eigen ruimte weer in te gaan en te groeien. Sferen of lichtniveaus slaan niets over…geen wezen beklimt de trap met twee treden tegelijk. Derhalve is van niveau 3 naar 5 gaan geen levende organisatie. In groei
kunnen dimensies van wezens wel even hoger geraken doch de afstemming in verbinding slaat geen trede over.

Reply
voor wie inspiratie zoekt - Natuurbeleving in Beeld 1 mei 2020 - 02:16

[…] Over een nieuw tijdperk, en we-leven-in-een-bijzondere-tijd […]

Reply
Olga Grütters 29 juni 2020 - 11:38

Geweldige informatie en herkenn8ng: ik ben een klank lichtwerker. Wat een thuiskomen is dit.
Wat ik niet snap: waarom niet naar de 4e dimensie? Logisch toch van 3 naar 4? Wat mis ik hierin?

Reply
Chris 2 mei 2021 - 13:09

De 4de dimensie is een beetje tricky, die staat namelijk voor ‘tijd’.
Als men van de 3e dimensie spreekt wordt de 4e daarbij geïmpliceerd.
Maar ik kan daar volledig naast zitten 😉 want dit is filosofische kennis. Heeft in de spirituele wereld misschien een geheel andere duiding…

Reply

Laat een bericht achter