Spiritualiteit

Watermantijdperk: wat houdt jou in de 3D-matrix van angst?

Door Calista Calista
Watermantijdperk: wat houdt jou in de 3D-matrix van angst?

We gaan door een enorme bewustzijnsrevolutie als mensheid op aarde. Niet alle energieën op aarde zijn hier blij mee en proberen je in de 3D-matrix van angst te houden. “Als we niet hebben geleerd om onze gevoeligheid aan te scherpen, voelen we ons uit balans door deze frequenties en laten we ons denken erdoor beïnvloeden,” zegt Calista, auteur van De vrouwelijke aartsengelen. In dit artikel maakt ze je bewust van deze energieën en leert ze hoe je je hiertegen kunt beschermen.

Hoewel de tactieken om onze geest te beheersen van het patriarchaat wegvallen nu we overgaan naar de vrouwelijke flow van het Waterman-tijdperk, zijn ze nog steeds te zien.

De grote omslag naar het Watermantijdperk

Hoewel Moeder Aarde in 2012 een 4D-planeet is geworden (als onderdeel van haar ascensie naar de Nieuwe Wereld), zijn heel veel zielen nog steeds gehecht aan de materiële 3D-wereld. Binnen die 3D-matrix resteert nog steeds veel van het verkeerde en kwalijke gebruik van mannelijke energie. Hiermee verbonden zijn de controledrang en de op angstgebaseerde illusoire overblijfselen uit het Vissen-tijdperk.

Hoewel de tactieken om onze geest te beheersen van het patriarchaat wegvallen nu we overgaan naar de vrouwelijke flow van het Watermantijdperk, zijn ze nog steeds te zien in bijvoorbeeld onze regeringen, de farmaceutische industrie, de voedingsindustrie, de politiek en de media. Zo zijn veel tv-programma’s doelbewust ontworpen om een bepaalde manier van denken te bevorderen. Hieraan gekoppeld is de wereldwijde toename van technologie.

Lagere energieën proberen je te beïnvloeden

Ons zenuwstelsel en aura worden dag in, dag uit gebombardeerd met meer (elektromagnetische) stress dan onze voorouders in een heel jaar of (nog langer geleden) in hun hele leven te verwerken kregen. Als we niet hebben geleerd om onze gevoeligheid aan te scherpen, voelen we ons uit balans door deze frequenties en laten we ons denken erdoor beïnvloeden. Als we er niets aan doen laten we ook onbewust onze overtuigingen en gedrag sturen. Vrouwelijke aartsengel Clarity opent onze ogen en leert ons omgaan met de tijd waarin we leven.

Mijn ex had het vaak over heimelijk handelen van een groepje mensen achter de schermen en andere complottheorieën die rondgaan in de 3D-wereld. Als empaat voelde ik de zwaarte van al die dingen ook. Hoewel ik niet onwetend of bang was, wilde ik ze gewoon niet bekrachtigen door het er steeds heel lang over te hebben. Toen onze relatie steeds toxischer werd, zag ik in zijn ogen de aanwezigheid van een entiteit met een lagere trillingsfrequentie. Dit was hij niet zelf, deze had zich alleen aan hem gehecht.

Hoewel alle wezens in de schepping een doel hebben, wordt datgene waarop we onze aandacht richten een deel van onze trillingsfrequentie. Daaronder vallen ook tv-programma’s en films waar we naar kijken, muziek en podcasts waar we naar luisteren en mensen met wie we communiceren. Als we niet goed in lijn zijn met de Bron absorberen we deze trillingsfrequenties. Hoeveel ik ook van mijn ex hield, hoe meer hij zich richtte op zijn gestaar naar de 3D-matrix, des te verder we van elkaar verwijderd raakten.

Laat je niet hypnotiseren door angst

Net als Clarity ben ik er absoluut een voorstander van om de waarheid te belichten, maar dit was een lesje voor me om gecentreerd te blijven, want hoe meer ik meeging in die gesprekken over complottheorieën, des te meer mijn energie kelderde. We zijn allemaal Christus-wezens, maar we zijn net zo goed allemaal menselijk en daarom zijn we vatbaar voor beperkende patriarchale invloeden die ons het liefst hypnotiseren met angst, gedoe en drama.

Zo blijf je uit de 3D-matrix van angst

Blijf verlicht in dankbaarheid

Eén van de beste manieren om je energieveld vrij van ongewenste verbindingen te houden is dankbaarheid beoefenen. Zelfs als je midden in een moeilijke periode zit, is er altijd iets om dankbaar voor te zijn. Als we onze zegeningen erkennen, veranderen problemen algauw in oplossingen en wordt ons pad duidelijk.

Fragment uit De vrouwelijke aartsengelen

De vrouwelijke aartsengelen

De vrouwelijke aartsengelen

De vrouwelijke aartsengelen helpen ons tijdens het ontwakingsproces en willen er graag voor je zijn. In het rijk geïllustreerde 'De vrouwelijke aartsengelen' introduceert Calista de archeiai die hier zijn om je te helpen je engelenkracht te gebruiken en je eigen hemel op aarde te creëren.

Bestel jouw exemplaar voor Reserveer nu
Je bestelt bij

Lees verder:

Deel dit artikel online
Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Tarot voor jezelf
€ 23,50

Tarot voor jezelf

Annick Damme

Tarot helpt je je leven te duiden: geef vorm aan je eigen toekomst met 'Tarot voor jezelf' van Annick Van Damme

€ 23,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?