Spiritualiteit

Waarom jij als Lichtwerker een unieke zielsmissie hebt

Door Gastauteur
Waarom jij als Lichtwerker een unieke zielsmissie hebt

Als Lichtwerker ben je een Lichte, oude en ervaren ziel die met een bijzondere zielsmissie naar de aarde gekomen is. Jij bent op aarde geboren om met jouw Licht de aarde en de mensheid te helpen ver-Lichten. Iris Boonstra, lichtwerker en spirituele transformatie coach, vertelt in dit artikel over het bijzondere Licht dat je komt brengen, met een unieke spirituele taak.

De codes in jouw Licht kunnen werkelijk iets openen in de ander. In een ander mens, dier of zelfs in de aarde.

Goddelijk geschenk

Toen ik zelf ontdekte dat ik een Lichtwerker ben, had ik bij het woord ‘licht’ een heel algemeen beeld. Alsof ons licht allemaal hetzelfde licht is. We komen tenslotte allemaal uit dezelfde bron.

Toen ik langer met Lichtwerkers werkte ontdekte ik dat het heel anders ligt. Ook al zijn we allemaal vanuit dezelfde prachtige, eeuwige bron van liefde en licht ontstaan, vanaf het allereerste begin kreeg iedere ziel haar eigen unieke lichtcodes en een eigen unieke missie mee. Een uniek geschenk in haar hart, dat zij aan het leven mag geven!

Dit is dus niet iets wat je nog moet leren of bedenken. Het is het geschenk dat al eonen en eonen lang in je ziel en zielsmissie ligt opgeslagen. Het is aan jou gegeven, vanuit de Goddelijke bron.

Lichtwerkers zijn uniek

Veel Lichtwerkers verlangen intens naar een gevoel van eenheid. We willen zo graag weer voelen dat we niet afgescheiden zijn, maar voor eeuwig in liefde verbonden. Dit verlangen is mooi en buitengewoon krachtig. Het brengt ons terug naar waar we horen, het leidt ons naar ons hart en ook naar ons spirituele thuis.

Daarnaast vraagt het leven van ons het lef om mateloos uniek te zijn. Om vanuit verbondenheid weer op te gaan vallen en uit te stralen wat wij als Lichtwerker de wereld komen geven. Want het Goddelijk geschenk dat jij en ik bij ons ontstaan als ziel hebben ontvangen, is niet zomaar een geschenk. Onze zielsmissie is in deze tijd ook een sleutel, voor de aarde en het hele collectieve menselijk veld.

Belangrijke sleutel

Wat jouw zielsmissie zo uniek en bijzonder maakt, heeft te maken met de codes in jouw licht. Want die codes in jouw licht kunnen werkelijk iets openen in de ander. In een ander mens, dier, plant of zelfs in de aarde. Het is dus een sleutel die je niet moet onderschatten. Jouw licht is enorm krachtig én belangrijk voor de transformatie van de wereld.

Omdat jouw licht en haar codes zo krachtig zijn, heb jij je al vóor dit leven aangemeld als een onderdeel van het ‘netwerk van licht’. Het bijzondere netwerk van Lichtwerkers die allemaal bijdragen aan de transitie van de aarde. Want jij wist (als ziel) dat jouw prachtige lichtcodes in deze belangrijke tijd op aarde kunnen zorgen voor een krachtig verschil.

Energetische deuren

Tijdens de overgang van de aarde naar een Nieuwe tijd zijn jouw unieke lichtcodes dus werkelijk van een onmiskenbaar belang. Ze openen namelijk essentiële energetische deuren, zoals geen enkele andere Lichtwerker dat kan. En je ziel, weet hoe. Zelfs als jij nu nog geen enkel idee hebt hóe dat dan zou kunnen zijn.

In deze tijd mag jij als mens je stap voor stap gaan herinneren wat je ziel al weet. Jij als mens mag weer gaan zien dat al het unieke in jou niet ‘zomaar’ en toevallig is. Alles wat jou als Lichtwerker bijzonder maakt is ooit met een Goddelijke wijsheid ontworpen, zodat jij als mens in deze tijd door het leven van je zielsmissie een prachtige sleutel kan zijn. Een sleutel van licht, die bijdraagt aan de uitzonderlijke geboorte van een Nieuwe tijd.

De poort naar je ziel openen

De afgelopen eeuwen hebben we als mens de verbinding met onze ziel moeten versluieren. Hierdoor waren we nauwelijks nog bewust van ons licht en onze spirituele taak op aarde. In deze bijzondere tijd wordt het eindelijk ook op aarde weer mogelijk om stap voor stap vanuit onze ziel te gaan leven. We hebben duizenden jaren lang zonder de bewuste verbinding geleefd dat niet alleen wij als mens, maar ook ons lichaam en energiesysteem weer moeten wennen aan het belichamen van ons zielslicht.

Je kunt daarbij de onderstaande oefening gebruiken om de poort naar je ziel te openen. Het is een eenvoudige oefening, met een weldadig zachte kracht. Lees de oefening door als je deze voor de eerste keer doet. Ga daarvoor op een plek zitten waar jij je op je gemak voelt en waar je tijd voor jezelf kunt maken.

Oefening: Een korte afstemming op je ziel

Om een korte afstemming op je ziel te maken, sluit je eerst zachtjes je ogen. Adem vervolgens iets dieper in en uit dan je net deed. Adem daarbij in door je neus en weer uit door je mond, zodat je ademhaling je lichaam kan helpen om te ontspannen.

Voel dan hoe je op je stoel zit en voel ook hoe jouw lichaam door deze stoel gedragen wordt. Nodig jezelf daarbij uit om je voor nu te laten dragen, zodat je gewoon in dit moment kunt zijn, zonder aan iets vast te hoeven houden.

Stel je dan voor dat het licht om jou heen aan gaat. Alsof er overal om je heen een helder, zacht-stralend en sprankelend Licht wakker wordt. Daarbij is dit prachtige licht zo krachtig, dat het met je ademhaling mee stroomt. Door je lichaam, tot in al je cellen. Alles wat verzwaard is en je niet meer dient, wordt verlicht door dit sprankelende licht. Niet alles tegelijk, maar steeds een beetje lichter. Zodat het voor jou steeds lichter wordt. Aangenaam en licht.

Vanuit dit licht breng je dan je aandacht naar je hartcentrum in het midden van je borstkas. Je ademt wat extra van het zachte licht door jouw hartcentrum heen. Voel je het zachte en toch krachtige licht? Adem het diep in, dit heerlijke licht. Zodat het je hart uit kan nodigen om zich zachtjes te openen.

Vanuit liefde (zonder druk) mag je hart zich openen en alles wat haar bezwaart en verzwaart rustig van zich af laten vallen. Hierdoor komt er in je hartcentrum weer ruimte voor de verbinding met wie je werkelijk bent. Ruimte voor je ziel en jouw zielslicht.

Herhaal dit een aantal keren, zolang het goed voor je voelt. Breng daarna je aandacht terug naar je dagelijkse bewustzijn. Je nodigt je lichaam uit om vanuit een dieper gevoel van rust en licht weer actief te worden. Stel je hierbij open voor een nieuwe dag. Een dag die jij zojuist ietsje lichter hebt gemaakt.

Met een HARTegroet, Iris Boonstra
www.Spirituele-Transformatie-Academie.nl

Tip van de redactie: Cursus Zelfinzicht in je ziel

Ben je er klaar voor om jouw zielsmissie te leven? Waarom is jouw ziel op aarde? Leer de tekens van het universum kennen en ontdek de blauwdruk van jouw ziel.

bestel nu

Lees verder:

Deel dit artikel online
Gastauteur
Gastauteur

Inspirerend leven werkt samen met experts om je te inspireren. Gastauteurs bieden ons hun verhalen aan om met jou te delen.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Ademen tot in je ziel
€ 17,50

Ademen tot in je ziel

Marleen Hout

Adem jezelf gezond: alle ademwijsheid verzameld in één boek, 'Ademen tot in je ziel' van Marleen van den Hout

€ 17,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?