Astrologie

Nieuwe maan in Tweelingen 6 juni 2024: Engelenpoort & luisteren naar jezelf

Door Karin en Danique Vergeer
Nieuwe maan in Tweelingen 6 juni 2024: Engelenpoort & luisteren naar jezelf

Op 6 juni 2024 beleven we een bijzondere nieuwe maan, samenvallend met een Engelenpoort. Deze nieuwe maan in het speelse teken Tweelingen brengt krachtige energieën die perfecte kansen bieden voor nieuwe projecten en avonturen. De invloed van Venus, versterkt door het magische getal 6, belooft bijzondere ontwikkelingen in de liefde. Laat je betoveren door de magie van deze tijd en ontdek de harmonieuze verbindingen die je pad kruisen. Wat merk jij van de energie van de nieuwe maan in Tweelingen? Astrlogen Karin en Danique Vergeer leggen je het uit in dit artikel.

Je kunt deze periode veel bezig zijn met zelfliefde en leer je beter te luisteren naar en gehoor te geven aan jouw eigen behoeften.

De energie van de nieuwe maan 6 juni 2024

We hebben net een reeks van drie super nieuwe manen achter de rug en nu vindt er opnieuw een bijzondere nieuwe maan plaats. Deze nieuwe maan valt namelijk samen met de Engelenpoort van 6 juni.

De nieuwe maan staat in het jeugdige en speelse teken Tweelingen, wat een mooie tijd markeert voor het beginnen van iets nieuws en het ondernemen van nieuwe projecten. Niet alleen ons werk komt centraal te staan, maar ook ons liefdesleven door de invloed van Venus, die samen met de nieuwe maan staat. Het dubbele getal 6 in de datum heeft ook betrekking op Venus, waardoor deze planeet een extra sterke uitwerking zal hebben.

Er kunnen rond deze dag dan ook bijzondere ontwikkelingen plaatsvinden in jouw liefdesleven. Saturnus, die een vierkant maakt met de nieuwe maan, kan voor extra uitdagingen zorgen en je bewust maken van hetgeen je niet onder ogen wilt zien en liever voor wegvlucht. Saturnus kan een remmende werking hebben, waardoor je het gevoel kunt hebben even niet vooruit te kunnen.

Ascentie-klachten die je kunt voelen

Rond de periode van de nieuwe maan kun je veel last hebben van ascentie-klachten door de trillingsverhogingen, zoals slecht slapen, vermoeidheid, hoofdpijn, griepachtige verschijnselen, onrust en hartkloppingen. Deze klachten kunnen voelbaar zijn al enkele dagen voor de nieuwe maan en enkele dagen erna.

Tweelingen-invloed: dit kun je er van verwachten

De eigenschappen van de Tweelingen kunnen in deze periode sterk naar voren komen. Bij het sterrenbeeld Tweelingen staan contacten en het denken centraal. Contacten worden makkelijk gelegd en ze komen vaak jeugdig, geestig en charmant over. Ze zijn leergierig en nieuwsgierig, met een interesse in handel en onderwijs. Kennis overbrengen, organiseren en multitasken zijn vaardigheden waarin ze uitblinken.

Echter, door hun constante behoefte aan iets nieuws kunnen ze rusteloos zijn. Ze raken snel verveeld en afgeleid, wat ertoe kan leiden dat ze de neiging hebben om dingen niet af te maken of bepaalde onderwerpen niet voldoende uit te diepen. Verder kunnen ze, om confrontatie met de waarheid en de bijbehorende verantwoordelijkheid te vermijden, soms leugentjes en smoesjes verzinnen of het verhaal een heel andere draai geven. Dit kan betekenen dat ze soms voor de makkelijke weg kiezen.

Engelenpoort 6 juni 2024

Samen met de nieuwe maan in Tweelingen valt de Engelenpoort 6-6, wat deze nieuwe maan extra speciaal maakt! Op deze dag komen er hogere energiefrequenties naar de aarde die de invloed van Venus versterken, aangezien het getal 6 verband houdt met Venus. Doordat de nieuwe maan een nieuwe fase aankondigt, kan dit een nieuwe start betekenen voor een bestaande relatie of de komst van een nieuwe liefde. Er kan dus zomaar een nieuwe liefde op jouw pad komen. Daarnaast kun je in deze periode ook veel bezig zijn met zelfliefde en leer je beter te luisteren naar en gehoor te geven aan jouw eigen behoeften.

De invloed van de nieuwe maan op werkgebied

De noordelijke maansknoop, het punt in de horoscoop dat onze talenten en zielsmissie aangeeft, maakt een mooie verbinding met de nieuwe maan. Hierdoor kunnen we, door te exploreren waar onze interesses liggen, duidelijker krijgen welke richting we op willen met onze carrière. Op werkgebied kun je daadkrachtiger zijn, meer leiding willen nemen en het voortouw willen nemen. Je weet mensen enthousiast te maken om samen met jou jouw nieuwe plannen uit te voeren.

Dankzij de invloed van Tweelingen kun je met een extra dosis humor en jouw natuurlijke charme een zeer plezierige werksfeer creëren. Je weet de harmonie goed te bewaren door luchtigheid te brengen in de communicatie met anderen. Collega’s en cliënten uitdagen door ze mentaal te prikkelen is nu ook één van je sterke kanten. Dit kan leiden tot veel ontwikkeling en persoonlijke groei bij hen.

Pessimistische gedachten

Tijdens deze nieuwe maan kun je je ook wat onrustig voelen wanneer bepaalde gevoelens en emoties worden getriggerd. Hierdoor kun je willen vluchten in te hard werken of pessimistische gedachten hebben over je geschiktheid voor de functie die je bekleedt of ambieert. Dit kan (onbewust) jouw carrièregroei saboteren. Het is daarom belangrijk om jouw gevoelens en gedachten te delen met bijvoorbeeld een coach of iemand die jou wijze raad kan geven. Deze persoon kan je helpen de onderliggende oorzaak van jouw gevoelens en gedachten te achterhalen en te verwerken.

Zelfvertrouwen

Samen met de nieuwe maan staat Venus, de planeet die niet alleen over ons liefdesleven regeert, maar ook betrekking heeft op onze financiën, harmonie, kunst en schoonheid, ons uiterlijk en de manier waarop we ons verzorgen. Nu Venus samen met de nieuwe maan in het teken Tweelingen staat, kun je meer aandacht willen besteden aan je uiterlijk en er graag vlotter en jeugdiger uitzien.

Dit kan betekenen dat je naar de schoonheidsspecialist wilt, nieuwe verzorgingsproducten wilt aanschaffen, jeugdigere kleding wilt dragen of een nieuw kapsel wilt proberen. Je kunt ook je stoffige imago op het werk willen loslaten en jezelf een make-over geven om jezelf en het bedrijf waarin je werkt op een vlottere manier te representeren. Deze make-over kan wonderen doen voor jouw zelfvertrouwen!

Tweelingzielen en nieuwe maan

Door het dubbele getal 6 in de datum, heeft deze nieuwe maan en Engelenpoort een extra sterke uitwerking op ons liefdesleven en op tweelingzielen.

Door de invloed van Venus ben je wat vlotter in de omgang met anderen en kun je wat meer willen flirten dan anders. Dit kan gevoelens van jaloezie wakker maken bij je partner of tweelingziel, vooral als je partner merkt dat je vaak met je gedachten ergens anders bent. Door de Tweelingen-invloed kun je namelijk in twee werelden verkeren: een wereld met je partner en een wereld met je tweelingziel. Omdat je nu ook nog eens sterker gevoelens en verlangens van je tweelingziel kunt opvangen, kan het lastig zijn om uit de fantasiewereld met je tweelingziel te komen. Misschien wil je niet geconfronteerd worden met de realiteit en trek je je wat meer terug om bijvoorbeeld schuldgevoelens te vermijden wanneer je moeite hebt om je tweelingziel los te laten.

Richten op je eigen toekomst

Wanneer je in contact bent met jouw tweelingziel, kun je in de war zijn. Dit kan komen doordat de energie die je tussen jullie voelt heel liefdevol, speels en zacht is, terwijl je in de aardse realiteit ziet dat er niet eerlijk wordt gecommuniceerd, smoesjes worden gebruikt en er weinig transparantie is. Dit kan een aanwijzing zijn dat jouw tweelingziel niet dichterbij durft te komen of een volgende stap durft te zetten. Hierdoor word je weer teruggeworpen op jezelf en kun je tot het besef komen dat je je mag richten op je eigen toekomst. Doordat Mercurius, de boodschapper, samen staat met Jupiter, de geluksplaneet, kun je een positieve boodschap ontvangen over jouw liefdesleven en toekomst. Dit kan je weer hoop geven!

Lichtreis Engelenpoort 6 juni 2024

Voor de Engelenpoort geven Karin en Danique Vergeer een online lichtreis op 6 juni 2024. Meer informatie vind je hier.

Inspirerend leven is zowel inhoudelijk als organisatorisch niet betrokken bij dit evenement en draagt er dus geen verantwoordelijkheid voor.

Fijne Nieuwe Maan,

Karin & Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Masterclass: Leven met de fasen van de maan

Masterclass: Leven met de fasen van de maan

  • Sta jij aan het begin van een persoonlijke transformatie?
  • Met dit online werkboek ga je terugkijken op de afgelopen periode en door te luisteren naar de stem van je ziel kun je een heldere visie creëren voor de nieuwe tijd die komt.
Bekijk deze cursus

Lees ook deze artikelen:

Deel dit artikel online
Karin en Danique Vergeer
Karin en Danique Vergeer

Karin en Danique Vergeer van Healingcentrum Atlantis bieden ondersteuning in jouw persoonlijk ontwikkelingsproces d.m.v. paranormale readingen, waarin zij antwoorden channelen op al je vragen en inzicht kunnen geven in blokkades uit jouw verleden en vorige levens. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van Tweelingzielen en begeleiden tweelingzielen zowel individueel als samen. Verder bieden ze met de Volle en Nieuwe maan en Engelenpoorten online Lichtreizen aan: lezing met geleide meditatie en afstandshealing, waarin je zelf veel inzichten kunt krijgen over jouw proces. En schrijven ze o.a. astrologische over de volle en nieuwe maan en nieuwetijds-artikelen. Www.healingcentrumatlantis.com

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Tarot voor jezelf
€ 23,50

Tarot voor jezelf

Annick Damme

Tarot helpt je je leven te duiden: geef vorm aan je eigen toekomst met 'Tarot voor jezelf' van Annick Van Damme

€ 23,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?