Spiritualiteit

Ben jij een healer, leraar, energiewerker of boodschapper? 4 levensdoelen van indigo’s

Door redacteur
Ben jij een healer, leraar, energiewerker of boodschapper? 4 levensdoelen van indigo’s

Indigokinderen of ‘indigo’s’ zijn gezegende hemelse zielen (net als ieder ander) met een collectief levensdoel. Dit levensdoel is met hun unieke spirituele gaven onze wereld ten goede veranderen. Het levensdoel van een indigo kan van alles zijn: de ouder van prachtige kinderen worden, of een bedrijf oprichten dat mensen banen bezorgt, of gewoon een geweldige bijdrage leveren aan de maatschappij, of goede dagen verrichten.

De vier verschillende levensdoelen van een indigo

De healer

Je levensdoel houdt in dat je mensen of dieren hun fysieke lichaam helpt helen. Je doet dit misschien via conventionele geneesmethoden (je bent arts, verpleegkundige of dierenarts), of via alternatieve methode (bijvoorbeeld door middel van acupunctuur, kruidengeneeskunde of kristalbehandelingen).

De leraar/healer

Je levensdoel houdt in dat je mensen onderwijst, wat op hen of anderen een helend effect heeft. Je kunt andere healers geneesmethode leren, of mensen leren zichzelf te helen. Of je schrijft boeken over helingsmethodes en je geeft er workshops over.

De boodschapper

Dit is iemand die de wereld helpt door middel van zijn of haar communicatietalenten. Hun werk zou kunnen bestaan uit creatieve activiteiten die de wereld vreugde schenken, zoals muziek maken, schilderen, fotograferen, koken, dansen, woning inrichten, ontwerpen of acteren. Veel boodschappers vinden werk in de wereld van de media, zoals bij de televisie, de radio, kranten of tijdschriften, of als blogger. Het zijn ook fantastische therapeuten (vooral als ze welbespraakt zijn), onderzoekers of onderwijzers.

De energiewerker

Sommige hebben kleurbanen om hun lichaam, als een regenboog. Of de kleurbanen stralen uit hun handpalmen. Dit levensdoel houdt in dat er met de handen, of energieheling, wordt genezen. Ze vinden het ware geluk en succes in hun beroep als lichaamstherapeut, chiropractor, masseur, reikimeester of pranahealer.

Weet je niet welke rol je ziel heeft gekozen?

Als je je verloren voelt en niet goed weet wat voor waardevols je in deze wereld kunt doen, of welke unieke rol je ziel gekozen heeft, willen we je een paar geheimpjes verklappen om te leren hoe je je kunt afstemmen op je levensdoel. Een methode waarmee veel indigo’s groot succes hebben, is die van het automatische schrift. Pak pen en papier, of je kunt dit zelfs op je computer doen. Je hebt dus een leeg vel papier voor je, of een leeg document, en schrijft nu het eerste op wat in je opkomt.

Oefening: Wat is jouw levensdoel?

Sluit je ogen en haal diep adem. Laat jezelf vredig en kalm worden. Laat stress of intense emoties of malende gedachten op je uitademing ontsnappen.

Neem de tijd om je bewust te zijn van de hele wereld, het hele universum en alle energie in de bestaansvlak. Bedenk dat je hier gekomen bent om een goddelijke rol te vervullen, een goddelijk doel. Vraag dan aan het universum, aan deze energie om je heen: ‘Hoe kan ik de wereld helpen? Hoe kan ik de wereld helpen?’

Antwoord vinden

Vertrouw op je instinct en noteer wat er bij je opkomt. Wat je er ook van vindt, hoe vergezocht of belachelijk het ook lijkt, schrijf gewoon het eerste op wat je ziet, denkt, hoort of voelt. Schrijf op wat je wordt ingegeven, zonder in te grijpen.

Doe dit consequent. Telkens wanneer je je afvraagt: ‘Wat moet ik met mijn leven doen? Wat moet ik in deze wereld doen?’, noteer je wat er doorkomt. Neem telkens een nieuw vel papier op open een nieuwe document op je computer. Na verloop van tijd – een paar weken of maanden- lees je de aantekeningen door en kijk je of je er een lijn in kunt ontdekken, want je lichaam, je energie, weet waarom je hier bent gekomen. Als je je regelmatig inspant om deze boodschappen binnen te laten komen, zul je zonder meer antwoord vinden.

Wil jij ontdekken wat jouw zielsmissie is?

Ben je een indigo of sterrenkind maar weet je nog niet wat jouw zielsmissie is? Start dan met de online cursus Zelfinzicht in je ziel van Rebecca Campbell! Ga met het interactieve werkboek aan de slag om steeds meer tijd met jouw ziel door te brengen en zo jouw hoogste potentie te behalen.

Bestel nu de cursus en ontdek de blauwdruk van je ziel.

bestel nu

Lees verder over indigo’s en sterrenkinderen:

Deel dit artikel online
redacteur
redacteur

Inspirerend leven bestaat uit een geweldige, kleine redactie. Voor meer informatie, bekijk de 'Over ons'-pagina.

Reacties
 1. annette 31 januari 2019 - 18:29
  Reply

  Help eerst je zelf want de ander ben jij namelijk ook........ zelf.

 2. Ingried 10 februari 2019 - 16:00
  Reply

  Dit is zoooo waar...

 3. Geraldine Compaan 11 december 2020 - 23:08
  Reply

  Bij mij duidelijk dat ik een healer ben..... werk al jaren met reiki, massages. En ik sta mijn hele leven al klaar zodra iemand hulp nodig heeft... inmiddels niet meer ongevraagd,,,, dat mocht ik ook nog even leren...

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Ademen tot in je ziel
€ 17,50

Ademen tot in je ziel

Marleen Hout

Adem jezelf gezond: alle ademwijsheid verzameld in één boek, 'Ademen tot in je ziel' van Marleen van den Hout

€ 17,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?