Home Oefeningen Ben jij een healer, leraar, energiewerker of boodschapper? 4 levensdoelen van indigo’s

Ben jij een healer, leraar, energiewerker of boodschapper? 4 levensdoelen van indigo’s

Door redacteur
healer

Indigokinderen, tegenwoordig, ‘indigo’s’ genoemd, zijn gezegende hemelse zielen, net als ieder ander, maar met een collectief levensdoel, namelijk met hun unieke spirituele gaven onze wereld ten goede veranderen. Het levensdoel van een indigo kan van alles zijn: de ouder van prachtige kinderen worden, of een bedrijf oprichten dat mensen banen bezorgt, of gewoon een geweldige bijdrage leveren aan de maatschappij, of goede dagen verrichten. Maar met een levensdoel dat zo grootschalig kan zijn als het aanzien van de beschaving op de hele planeet veranderen, zullen deze zielen vanwege de spirituele omvang hun taak uiteraard met een veel hogere energie resoneren dan de meeste andere mensen.

De vier verschillende levensdoelen van een indigo

De healer

Je levensdoel houdt in dat je mensen of dieren hun fysieke lichaam helpt helen. Je doet dit misschien via conventionele geneesmethoden (je bent arts, verpleegkundige of dierenarts), of via alternatieve methode (bijvoorbeeld door middel van acupunctuur, kruidengeneeskunde of kristalbehandelingen).

De leraar/healer

Je levensdoel houdt in dat je mensen onderwijst, wat op hen of anderen een helend effect heeft. Je kunt andere healers geneesmethode leren, of mensen leren zichzelf te helen. Of je schrijft boeken over helingsmethodes en je geeft er workshops over.

De boodschapper

Dat is iemand die de wereld helpt door middel van zijn of haar communicatietalenten. Hun werk zou kunnen bestaan uit creatieve activiteiten die de wereld vreugde schenken, zoals muziek maken, schilderen, fotograferen, koken, dansen, woning inrichten, ontwerpen of acteren. Veel boodschappers vinden werk in de wereld van de media, zoals bij de televisie, de radio, kranten of tijdschriften, of als blogger. Het zijn ook fantastische therapeuten (vooral als ze welbespraakt zijn), onderzoekers of onderwijzers.

De energiewerker

Sommige hebben kleurbanen om hun lichaam, als een regenboog. Of de kleurbanen stralen uit hun handpalmen. Dit levensdoel houdt in dat er met de handen, of energieheling, wordt genezen. Ze vinden het ware geluk en succes in hun beroep als lichaamstherapeut, chiropractor, masseur, reikimeester of pranahealer.

Weet je niet welke rol je ziel heeft gekozen?

Als je je verloren voelt en niet goed weet wat voor waardevols je in deze wereld kunt doen, of welke unieke rol je ziel gekozen heeft, willen we je een paar geheimpjes verklappen om te leren hoe je je kunt afstemmen op je levensdoel. Een methode waarmee veel indigo’s groot succes hebben, is die van het automatische schrift. Pak pen en papier, of je kunt dit zelfs op je computer doen. Je hebt dus een leeg vel papier voor je, of een leeg document, en schrijft nu het eerste op wat in je opkomt.

Oefening: Wat is jouw levensdoel?

Sluit je ogen en haal diep adem. Laat jezelf vredig en kalm worden. Laat stress of intense emoties of malende gedachten op je uitademing ontsnappen.

Neem de tijd om je bewust te zijn van de hele wereld, het hele universum en alle energie in de bestaansvlak. Bedenk dat je hier gekomen bent om een goddelijke rol te vervullen, een goddelijk doel. Vraag dan aan het universum, aan deze energie om je heen: ‘Hoe kan ik de wereld helpen? Hoe kan ik de wereld helpen?’

Antwoord vinden

Vertrouw op je instinct en noteer wat er bij je opkomt. Wat je er ook van vindt, hoe vergezocht of belachelijk het ook lijkt, schrijf gewoon het eerste op wat je ziet, denkt, hoort of voelt. Schrijf op wat je wordt ingegeven, zonder in te grijpen.

Doe dit consequent. Telkens wanneer je je afvraagt: ‘Wat moet ik met mijn leven doen? Wat moet ik in deze wereld doen?’, noteer je wat er doorkomt. Neem telkens een nieuw vel papier op open een nieuwe document op je computer. Na verloop van tijd – een paar weken of maanden- lees je de aantekeningen door en kijk je of je er een lijn in kunt ontdekken, want je lichaam, je energie, weet waarom je hier bent gekomen. Als je je regelmatig inspant om deze boodschappen binnen te laten komen, zul je zonder meer antwoord vinden.

Boekentip Inspirerend Leven: Ontdek je indigokracht

indigoDoreen Virtue en haar zoon Charles Virtue bespreken hoe we ons kunnen verdiepen in de intuïtieve kwaliteiten van indigo’s, zodat we allemáál profijt kunnen hebben van de gaven die deze generatie de wereld inbrengt. Je leert in dit boek onder andere hoe je je indigokracht kunt activeren en voor positieve doeleinden kunt inzetten. Want of je jezelf nu als een indigo beschouwt of niet, deze generatie van waarheidsprekende, zelfverzekerde leiders heeft ons allemaal veel te leren.

Ga aan de slag en ontdek jouw indigokracht! Bestel hier jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 19,99 met gratis verzending.

2 comments

Avatar
annette 31 januari 2019 - 18:29

Help eerst je zelf want de ander ben jij namelijk ook…….. zelf.

Reply
Avatar
Ingried 10 februari 2019 - 16:00

Dit is zoooo waar…

Reply

Leave a Comment