Astrologie

Maandhoroscoop juni 2024: wat gaat deze maand jouw sterrenbeeld brengen? + winactie t.w.v. € 139,-

Door Kate Rose
Maandhoroscoop juni 2024: wat gaat deze maand jouw sterrenbeeld brengen? + winactie t.w.v. € 139,-

Het stralende enthousiasme van Tweelingen raast door juni 2024 en zorgt voor veel geluk voor álle sterrenbeelden. Maar liefst drie planeten, de zon én de maan staan in dit luchtteken en dat gaan we allemaal voelen op een positieve manier. Astroloog Kate Rose vertelt deze maand wat jouw sterrenbeeld in juni 2024 kan verwachten.

Wil je de Tweelingenenergie in je voordeel laten werken? Erken dan dat je het waard bent om alles te hebben wat je wilt.

De astrologische energie van juni 2024

Juni 2024 stroomt over met mooie mogelijkheden en geluksmomenten! Dit komt vooral omdat geluksplaneet Jupiter in Tweelingen staat en deze enthousiaste combinatie helpt je met het creëren van het leven van je dromen. Met Pluto én Jupiter in luchttekens staat de energie nu in het teken van hoop, moed en het vermogen om de kansen te grijpen die het universum je biedt. Het is tijd om de zwaarte van de aardse energie van je af te spoelen. Je mag je realiseren dat het leven waar je op hebt gewacht klaar is om eindelijk te laten bloeien!

Het begin van juni 2024 heeft veel Tweelingenenergie: Venus (op 4 juni) en de nieuwe maan (op 6 juni) staan samen in dit luchtteken en creëren hiermee een stellium. Tweelingen heeft het vermogen om een leven te creëren waarvan je kunt genieten, maar geeft je ook het vertrouwen dat je je zielsdoel volgt. Wees kritisch over de keuzes die je maakt en voel dat het geluk waar je op hebt gewacht in 2024 nu eindelijk aankomt.

Wil je de Tweelingenenergie in je voordeel laten werken? Erken dan dat je het waard bent om alles te hebben wat je wilt. Dit betekent dat je geen carrièresucces hoeft op te offeren voor liefde, of liefde voor financiële overvloed. Je kunt écht een leven creëren dat in overeenstemming is met je diepste dromen, maar je moet geloven in het geluk van nieuwe mogelijkheden en je laten meevoeren met de wind van het lot.

Winactie: Maak kans op een boekenpakket t.w.v. € 139,-

Maak deze maand kans op een boekenpakket ter waarde van €139,-, speciaal samengesteld met jouw sterrenbeeld in gedachten! Mis deze unieke kans niet om je boekenkast te vullen met inspirerende verhalen en waardevolle inzichten! Doe vandaag nog mee en maak kans op dit fantastische boekenpakket!

Wat moet je doen om kan te maken?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Inspirerend leven en je kunt kans maken op dit geweldige boekenpakket. Je kunt meedoen t/m 9 juni 2024.

Maandhoroscoop juni 2024

Tip: check voor het volledige plaatje ook wat er bij je ascendant* staat. Je kunt hier je ascendant berekenen.

Ram (21 maart – 19 april)

Geluksdag: vrijdag 21 juni 2024

Wat gebeurde er rond 11 januari 2024 tijdens de nieuwe maan in Steenbok rondom je (studie)loopbaan? De resultaten (vooral in erkenning en succes) van je wensen, acties of gebeurtenissen komen eraan met de volle maan in Steenbok op vrijdag 21 juni 2024! Steenbok regeert over je carrièresector, waar onderwijs en erkenning onder vallen. In dit deel van je leven word je aangespoord om de basis te leggen voor het succes dat je verlangt, waarbij je weigert op te geven wat je weet dat voor jou bedoeld is.

In juni 2024 is communicatie heel belangrijk, vooral wanneer de nieuwe maan op 6 juni in Tweelingen staat. Deze nieuwe maan helpt je om de basis te leggen voor wat je nu wilt bereiken in je professionele leven. Hoewel er wat werk te doen is, krijg je ook de belofte van een toename in je financiën, vooral als Mars op 9 juni naar Stier gaat. Er is zoveel geluk om je heen in juni, je enige taak is om het vertrouwen te omarmen en het te geloven.

Hoe zorg je als Ram goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Stier (20 april – 20 mei)

Geluksdag: vrijdag 21 juni 2024

Je grootste geluk en overvloed vind je nooit in je comfortzone, maar in risico’s. Omarm ze en gooi jezelf in het diepe. De energie van juni 2024 begeleidt je terwijl je jezelf lanceert in een nieuw hoofdstuk waarin je weet dat je zekerheid kunt vinden in zelfs de meest ingrijpende levensveranderingen. Je zult zien dat je zo zodat je altijd de kosmische kansen zult grijpen die bedoeld zijn om je te helpen je leven uit te breiden.

Zoek gelegenheden om te reizen, terug te keren naar school of volg een (astrologie)seminar tijdens de volle maan in Steenbok op vrijdag 21 juni. Je zult verlangen naar diepere betekenis in je leven. Als je naar je gevoel luistert over wat je écht wilt, dan helpt het universum je graag om meer rijkdom te creëren – de energie van Jupiter in Tweelingen het komende jaar helpt je hierbij. Vertrouw op nieuwe kansen en onthoud dat als er nooit iets verandert, je dromen dromen blijven.

Hoe zorg je als Stier goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Geluksdag: zaterdag 29 juni 2024

Vissenenergie heerst over je carrièresector en suggereert dat je een diepe verbinding en doel moet voelen in wat voor werk je ook doet. Hoewel dit van invloed is op je professionele pad, helpt het je ook om je te begeleiden op je studiepad als je je richt op wat je het succes en de betekenis van je werk zal geven. Je professionele leven is een gebied van grote aandacht geweest sinds Saturnus in 2023 naar Vissen verschoof, maar nu op zaterdag 29 juni stationeert Saturnus retrograde in Vissen, wat mogelijkheden creëert voor enorme groei.

Saturnus retrograde in Vissen roept je op reis naar binnen, om te zien waar je wilt uitbreiden als je echt gelooft dat je niet zou kunnen falen. Dit is een tijd om te werken aan bedrijfsplannen, aanvragen en alles wat je klaarstoomt voor later succes – vooral als het voelt alsof je echt geroepen wordt om een bepaald pad te volgen. Door naar jezelf te luisteren en pragmatisch te plannen voor je succes, kun je bereiken wat je maar wilt.

Hoe zorg je als Tweelingen goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Geluksdag: zaterdag 29 juni 2024

De energie van juni 2024 biedt de gelegenheid om na te denken over de kansen die je in je leven hebt benut, en misschien ook over de kansen die je niet hebt benut. Er is dit jaar veel aandacht voor carrière in je leven, dus of je nu terugkeert naar school of naar je werk, je moet ervoor zorgen dat je actief werkt aan het verwezenlijken van je dromen. Een belangrijk onderdeel van deze verschuiving is het effect dat Saturnus in Vissen creëert in je leven, omdat het je aanmoedigt om serieuzer te worden over het leven dat je wilt leiden.

Op zaterdag 29 juni stationeert Saturnus retrograde in Vissen, wat jouw sector van geluk en overvloed benadrukt. Dit is een belangrijk moment om na te denken over de vraag of je echt in jezelf gelooft en bereid bent risico’s te nemen, of dat je in plaats daarvan anderen hebt laten dicteren wat je zult creëren. Omarm de macht die je hebt over je lot en onthoud dat het de bedoeling is dat je succes behaalt. Je mag er alleen voor zorgen dat je openstaat voor alle kansen die het universum je biedt.

Hoe zorg je als Kreeft goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Geluksdag: zondag 9 juni 2024

Als het universum je op de schouder tikt en je vertelt dat het tijd is om actie te ondernemen, twijfel dan niet of het het juiste moment is of niet. Vertrouw op de energie van juni 2024. Mars gaat namelijk op zondag 9 juni naar Stier (heerser van je professionele sector): je zult opereren met de volle kracht van het universum achter je. Er is dus niets wat je niét kunt bereiken.

Mars is de planeet van actie en ambitie, in Stier helpt het je om deze energie op je carrière te richten, zodat je positieve veranderingen kunt maken, een promotie kunt grijpen of kunt gaan opkomen voor wat je waard bent. Omdat er in juni ook zoveel Tweelingenenergie aanwezig is, moet je er ook aan denken dat het goed is om hulp te vragen of te netwerken om je doelen te bereiken, want het lijkt erop dat je succes zult behalen door de relaties die je met anderen aangaat. Wees vastbesloten in je doelen, maar flexibel in hoe je ze wilt bereiken.

Hoe zorg je als Leeuw goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Geluksdag: zondag 9 juni 2024

De energie van Stier regeert over je huis van geluk met thema’s als reizen, spiritualiteit, overvloed en onderwijs. Met Stier in dit gebied van je leven is het belangrijk om de tijd te nemen om te bouwen aan wat je verlangt en ervoor te zorgen dat je dit doet met een focus op stabiliteit en je doelen voor de lange termijn. Met de energie van Stier die zo zwaar doorweegt in mei 2024, vooral omdat Jupiter zijn verblijf van een jaar in dit aardse teken heeft afgesloten, word je nu geleid om actie te ondernemen op alles wat je hebt voorbereid.

Op zondag 9 juni 2024 schuift Mars op naar Stier, wat een krachtige golf van motivatie zal creëren om actie te ondernemen op alles wat je de laatste tijd van plan bent. Wat dit ook voor jou betekent, het is belangrijk om erop te vertrouwen dat je klaar bent om deze volgende stap te nemen, vooral omdat je geneigd kunt zijn om te veel na te denken over het feit dat je plannen nog niet perfect zijn. Je hebt alles voorbereid wat nodig was en nu is het enige wat je nog mag doen die éne stap nemen die de kracht heeft om alles te veranderen, wetende in je hart dat het zal leiden tot het overvloedige leven dat je verlangt.

Hoe zorg je als Maagd goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Geluksdag: donderdag 6 juni 2024

De nieuwe maan in Tweelingen vindt plaats op donderdag 6 juni, die ook een krachtig stellium in Tweelingen zal creëren. Wanneer er vijf of meer planeten samenkomen in één dierenriemteken heet dit een stellium, hierdoor ontstaat een energiekracht die je in je voordeel kunt gebruiken. Met dit stellium zullen de nieuwe maan, zon, Mercurius, Venus en Jupiter allemaal in Tweelingen staan, wat betekent dat je op het punt staat een van de meest opwindende en gelukkige jaren van je leven te beginnen.

De Tweelingenenergie heerst over thema’s als geluk en overvloed in je leven, wat vaak mogelijkheden biedt voor reizen, werk op afstand of liefde op lange afstand. Het reizen dat je met deze energie doet, gaat ook over nieuwe mogelijkheden om te groeien en de persoon te worden die je bedoeld bent te zijn. Werp alles van je af wat je tegenhoudt en bereid je voor op het nieuwe begin dat je leven zal veranderen in een overvloedig meesterwerk.

Hoe zorg je als Weegschaal goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Geluksdag: donderdag 20 juni 2024

Als Schorpioen ben je gek op thuis zijn en het Kreeftseizoen brengt je dan ook veel thuisgeluk. Kreeft is een dierenriemteken dat helpt om geluk in jouw leven te brengen, omdat je eraan herinnerd wordt dat je elk nieuw risico, kans of avontuur kunt nemen omdat je eerst een thuis in jezelf hebt gecreëerd. De energie van Kreeft gaat over thuis, maar in dit deel van je leven draait het allemaal om het verlaten van je comfortzone. Als je eenmaal vertrouwen hebt in jezelf en in je vermogen om jezelf veilig te houden, waar je reis ook heen leidt, dan kun je er zeker van zijn dat je samenwerkt met het universum.

Op donderdag 20 juni 2024 gaat de zon naar Kreeft en begint een nieuw dierenriemseizoen. De zon regelt de externe acties die je in je leven onderneemt, wat positieve veranderingen en ontwikkelingen teweegbrengt. Met de zon in je huis van geluk zullen er nieuwe kansen in je leven komen en hoewel ze misschien niet zijn wat je verwachtte, zullen ze je helpen het leven te creëren waar je van droomt.

Hoe zorg je als Schorpioen goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Boogschutter (22 november – 21 december)

Geluksdag: vrijdag 21 juni 2024

Weten wat je waard bent is de eerste stap naar het creëren van de financiële overvloed waar je verlangt. Hoewel financiën alleen je niet de vrijheid kunnen geven die je zoekt, is het een belangrijke stap in het creëren van zelfverzekerde autonomie om ervoor te zorgen dat je keuzes maakt die resoneren met je hart. Pluto heeft net zijn verblijf in Steenbok afgesloten. Zijn belangrijkste les voor jou was om je te helpen groeien en helen, niet alleen in je eigenwaarde, maar ook in je relatie met geld. Je leert wat voor jou de hoogste waarde heeft.

Als de volle maan in Steenbok op vrijdag 21 juni 2024 haar hoogtepunt bereikt, zal het een thema tot bloei brengen dat op 11 januari 2024 begon met de nieuwe maan in Steenbok. Op dat moment stond Pluto ook nog in dit aardse teken. Sindsdien is hij verschoven naar Waterman (heerser van je communicatiesector) dit heeft je geholpen en zal je blijven helpen op te komen voor wat je waard bent. Verwacht positieve ontwikkelingen in je financiën met de volle maan in Steenbok als je eindelijk de vruchten kunt plukken van al het werk dat je hebt gedaan, wetende dat je het allerbeste van alles verdient.

Hoe zorg je als Boogschutter goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Geluksdag: zondag 9 juni 2024

Je werkt al zolang je je kunt herinneren ijverig aan je carrièresucces en je professionele leven, omdat de prestaties op dit gebied van je leven vaak voorrang hebben op meer persoonlijke zaken of zaken waartoe je je geroepen voelt. Er heeft de laatste tijd een verschuiving plaatsgevonden waarbij je je realiseert dat al het geld of succes in de wereld je niet echt gelukkig kan maken of dat het geld alleen het leven kan creëren dat je wilt leiden. In plaats daarvan hecht je meer belang aan je geluk.

Op zondag 9 juni 2024 zal Mars (de planeet van actie) naar Stier bewegen en niet alleen die belangrijke relaties benadrukken, maar ook je algehele vreugde. Dit maakt de maand juni 2024 tot een maand om je geluk boven alles te stellen. Natuurlijk kun je die maand misschien niet zomaar vrij nemen, maar het nodigt je wel uit om na te denken over je verplichtingen en waar je tijd voor maakt. Zorg ervoor dat het niet alleen om succes gaat, maar dat je echt kunt genieten van wat je creëert.

Hoe zorg je als Steenbok goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Geluksdag: zondag 9 juni 2024

Je komt in een periode van je leven waarin veel verbeteringen komen: je dagelijkse routine kan veranderen omdat je wordt opgeroepen om je te richten op wat je nodig hebt om je op je best te voelen. Hoewel dit een focus op geluk zal inhouden, kun je ook merken dat het geluk dat je in juni 2024 ontvangt meer te maken heeft met positieve ontwikkelingen in je persoonlijke leven dan in je carrière.

Mars verhuist op zondag 9 juni naar Stier, heerser van je thuissector. Deze energie brengt een sterke huiselijke focus voor deze maand dankzij de energieën van Tweelingen en Kreeft die thema’s van vreugde, betrokkenheid en welzijn benadrukken.

Als je je afvraagt of je je relatie wel of niet naar een hoger niveau moet tillen of een tijdje vrij moet nemen van je werk om je te concentreren op het opbouwen van meer vreugde, dan is dit jouw teken om dat te doen. Over het algemeen is het niet je baan die het belangrijkst voor je is, maar gewoon het leven dat je ermee kunt leiden, wat betekent dat tijd nemen om ervan te genieten van het grootste belang is.

Hoe zorg je als Waterman goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Geluksdag: zondag 9 juni 2024

Jupiter is op 25 mei 2024 net van Stier naar Tweelingen verschoven, waardoor de aandacht wat verschuift van je huis van communicatie en je de mogelijkheid krijgt om een droom tot leven te zien komen. Met de energie van Stier heb je waarschijnlijk gewerkt aan een project op het gebied van sociale media, het ontwerpen van websites, schrijven of een podcast. Nu Jupiter in Tweelingen staat, is het werk om je te helpen uitbreiden op dit specifieke gebied van je leven voorbij, maar dat betekent nog niet dat je werk hier klaar is.

Op zondag 9 juni 2024 zal Mars (de planeet van actie en ambitie) naar Stier verschuiven en je huis van communicatie benadrukken en je aanmoedigen om je dromen te blijven volgen. Dat Jupiter nu klaar is met Stier betekent niet dat je moet stoppen of vertragen, vooral omdat je zo dicht bij een monumentale doorbraak bent. Houd je hoofd koel en werk aan je dromen, zodat je het leven van overvloed en succes kunt oogsten dat voor jou bedoeld is.

Hoe zorg je als Vissen goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt.

Kate Rose is schrijfster, spiritueel astroloog, relatie- en intuïtief coach en maakt retraites op maat. Voor meer van haar werk, bezoek haar website.

Masterclass astrologie: Leer je geboortehoroscoop lezen

Masterclass astrologie: Leer je geboortehoroscoop lezen

  • In deze masterclass ga je jouw geboortehoroscoop begrijpen: wat staat er voor jou in de sterren geschreven?
  • Ben je een extraverte of introverte persoon en hoe kan het dat alleen je sterrenbeeld niet alles over jou zegt?
Bekijk deze cursus

Dit kun je nog meer verwachten in 2024:

Deel dit artikel online
Kate Rose
Kate Rose

Kate Rose is kunstenaar, vrije geest, relatie-expert, coach en spreker. Ze schrijft over relaties en de liefde voor diverse toonaangevende bladen en blogs.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Tarot voor jezelf
€ 23,50

Tarot voor jezelf

Annick Damme

Tarot helpt je je leven te duiden: geef vorm aan je eigen toekomst met 'Tarot voor jezelf' van Annick Van Damme

€ 23,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?