Astrologie

Maandhoroscoop januari 2023: wat staat er voor jou in de sterren?

Door Kate Rose
Maandhoroscoop januari 2023: wat staat er voor jou in de sterren?

Schrik niet als je dromen begin dit jaar opeens uitkomen. Volgens de bekende astroloog Kate Rose wordt januari een happy maand. “Januari brengt je een vlammende start om veranderingen door te voeren en je eigen geluk te creëren.” Je leest er alles over in de Maandhoroscoop (ook wanneer jouw speciale dag is…).

Het begin van dit jaar brengt heel goed nieuws: van januari tot 21 april 2023 is een intens gelukkige tijd voor alle tekens!

Wat zijn de belangrijkste astrologische dagen van januari 2023? Je leest het hier.

Ram (21 maart – 19 april)

Geluksdag: woensdag 18 januari 2023

Mercurius is de planeet die gaat over communicatie en gedachten. Op het moment dat hij direct gaat lopen in Steenbok op 18 januari, activeert hij verbeteringen in jouw professionele leven. Gedurende deze tijd zul je meer erkenning ervaren of beter kunnen onderhandelen. Uiteindelijk zal dit leiden tot groter succes en financiële overvloed.

Hoe zorg je als Ram goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Stier (20 april – 20 mei)

Geluksdag: zaterdag 21 januari 2023

De nieuwe maan in Waterman die je carrière activeert, representeert het begin van een nieuw hoofdstuk. Waterman is een erg innovatief teken dat sterk gelooft in humanitaire projecten. Als je het gevoel hebt gehad dat dit ontbrak in je professionele leven, dan is dit een goede tijd om ervoor te zorgen dat je werk bij gaat dragen aan een groter doel.

Hoe zorg je als Stier goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Geluksdag: zaterdag 21 januari 2023

Waterman-energie heerst over alle aspecten in jouw leven die gerelateerd zijn aan geluk. Geluk is niet iets wat je zomaar overkomt, maar wat gecreëerd en verkozen moet worden. Wanneer de nieuwe maan in Waterman staat op 21 januari, is het tijd om je energie te richten op je eigen unieke ideeën. In plaats van te denken dat het onmogelijk is, probeer het als een uitdaging te zien die je aan moet gaan.

Hoe zorg je als Tweelingen goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Geluksdag: donderdag 26 januari 2023

Venus staat bekend als heerser over de liefde, maar ze heerst ook over financiën en onroerend goed. Wanneer ze in Vissen staat op 26 januari, representeert ze kansen op geluk in je leven. Het is tijd om te reflecteren op wat je wilt dat groeit in dit nieuwe jaar en ook om te geloven dat het mogelijk is. Wat je passie gedurende deze tijd ook mag zijn, het zal uiteindelijk tot een groot succes leiden.

Hoe zorg je als Kreeft goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Geluksdag: woensdag 18 januari 2023

Juno is de godin die niet alleen heerst over huwelijken, maar ook over alle wettelijke contracten. Wanneer ze halverwege de maand in het vuurteken Ram schuift, activeert dat het geluksgedeelte in jouw leven. Welke wettelijke zaken of contracten je ook bezighouden, ze zullen nu gezegend worden door het universum. Of het nou gaat om een koophuis, een huurhuis, een nieuwe baan of auto, in deze tijd wordt het je gegund.

Hoe zorg je als Leeuw goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Geluksdag: zondag 22 januari 2023

Uranus staat bekend als de grote bewustmaker, omdat hij voor veranderingen zorgt die langzaam en op de meest onverwachte manieren doorsijpelen in je leven. In Stier activeert het jouw geluksgedeelte, maar omdat hij sinds augustus in retrograde staat, kan het als een uitdaging hebben gevoeld om succes of overvloed te boeken. Nu hij weer direct gaat lopen op 22 januari, zul je opnieuw het gevoel hebben dat je in de flow van goddelijke energieën komt. Hierdoor heb je weer de mogelijkheid je eigen gelukskansen te creëren.

Hoe zorg je als Maagd goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Geluksdag: donderdag 12 januari 2023

Mars is de planeet van actie, maar omdat hij sinds eind oktober in retrograde staat, was het lastig om in actie te komen. Omdat Tweelingen, waar Mars sinds augustus in staat, heerst over alle geluksaspecten in jouw leven, kun je het gevoel hebben gehad dat je leven uitdagender was dan normaal. Maar dit alles zal veranderen als Mars halverwege de maand weer direct gaat lopen in Tweelingen, waardoor je het groene licht krijgt om in actie te komen en het leven van je dromen te creëren.

Hoe zorg je als Weegschaal goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Geluksdag: vrijdag 6 januari 2023

De volle maan in Kreeft op 7 januari is een echo van de nieuwe maan in Kreeft van eind juni 2022. Kreeft heerst over de gelukskansen in jouw leven, wat betekent dat er tijdens deze maansverduistering iets op het punt van uitkomen staat. Kreeft-energie gaat over reizen, nieuwe avonturen, kennis en zelfs nieuwe inzichten van het hogere zelf. Kijk uit naar plaatsen waarin deze thema’s tot uiting kunnen komen en sta jezelf dan toe je eigen verhaal te gaan schrijven, in plaats van te denken dat je het leven van anderen moet leven.

Hoe zorg je als Schorpioen goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Boogschutter (22 november – 21 december)

Geluksdag: woensdag 18 januari 2023

Steenbok-energie is altijd belangrijk voor je, omdat het heerst over wat en wie van waarde is voor jou. Dat gaat niet alleen om geluk, maar ook om liefde. Steenbok-energie helpt je fundamentele helderheid te verkrijgen op wat jou motiveert bepaalde beslissingen te maken, zodat je een leven kunt creëren dat gebaseerd is op jouw waarheid. Mercurius staat al sinds het eind van het jaar in retrograde, en nu hij weer direct gaat lopen op 18 januari is het tijd om alles wat je geleerd hebt om te zetten in actie.

Hoe zorg je als Boogschutter goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Geluksdag: zaterdag 21 januari 2023

De nieuwe maan in Waterman heerst over alles wat jij op waarde stelt in jouw leven. Nieuwe manen duiden op een nieuw begin in je leven, wat betekent dat het tijd is om je prioriteiten een beetje te verleggen. Zo zorg je ervoor dat je de meeste energie stopt in wat er voor jou ook het meest toe doet. Dit is een gebied in je leven waar je vaak naar terug moet keren, maar er is iets nieuws aan deze nieuwe maan dat je op een compleet nieuw spoor zou kunnen zetten.

Hoe zorg je als Steenbok goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Geluksdag: zaterdag 21 januari 2023

De jaarlijkse nieuwe maan in Waterman op 21 januari valt midden in jouw teken en representeert een van de gelukkigste dagen van het jaar voor jou. Met een schone lei beginnen vind jij heerlijk en je houdt ervan nieuwe en spannende oplossingen te vinden. Je bewandelt graag je eigen unieke pad. Tijdens deze nieuwe maan kun je je eigen verhaal herschrijven, zodat je je meest authentieke en gelukkige leven leeft.

Hoe zorg je als Waterman goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Geluksdag: vrijdag 13 januari 2023

Halverwege de maand schuift Juno, de godin van huwelijken en contracten, in Ram en activeert daarmee thema’s in je leven die belangrijk zijn voor jou. Dit kan betekenen dat er een huwelijk op de planning staat en als dit zo is, dan gaat het om een gelukkig en waardevol huwelijk. Maar als dit voor jou nog niet in de sterren staat, dan is het een goede tijd om wettelijke contracten af te sluiten, of het nou om professionele of persoonlijke zaken gaat. Wees niet bang om je te binden, vooral niet als het voorbestemd is.

Hoe zorg je als Vissen goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt.

Kate Rose is kunstenaar, vrije geest, relatie-expert, coach en spreker. Ze schrijft over relaties en de liefde voor diverse toonaangevende bladen en blogs.

Ontdek je innerlijke wijsheid en visualiseer 2023 samen met je ziel

Welk pad ga je bewandelen in 2023? Met dit online werkboek ga je terugkijken op het afgelopen jaar en door te luisteren naar de stem van je ziel kun je een heldere visie creëren voor het nieuwe jaar.

Neem de tijd om het oude jaar af te sluiten in dankbaarheid, en ontdek je de zaadjes die in je ziel zijn geplant voor het nieuwe jaar. Bestel de cursus nú en ga gelijk aan de slag!

bestel nu

Lees verder:

Boekentip van de redactie
Aura-energie
€ 20,00

Aura-energie

Alla Svirinskaya

Als je je vaak vermoeid voelt en klachten hebt, is de kans groot dat je aura is vervuild. Tijd om de balans te herstellen! In 'Aura-energie' laat Alla Svirinskaya je zien hoe.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Deel dit artikel online
Kate Rose
Kate Rose

Kate Rose is kunstenaar, vrije geest, relatie-expert, coach en spreker. Ze schrijft over relaties en de liefde voor diverse toonaangevende bladen en blogs.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Aura-energie
€ 20,00

Aura-energie

Alla Svirinskaya

Als je je vaak vermoeid voelt en klachten hebt, is de kans groot dat je aura is vervuild. Tijd om de balans te herstellen! In 'Aura-energie' laat Alla Svirinskaya je zien hoe.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?