Gezondheid

Leven zonder (hooikoorts) allergie

Door Leefstijlhuis
Leven zonder (hooikoorts) allergie

Herken jij ook irritaties op allerlei vlakken die soms al jaren spelen? Iets wat steeds maar weer terug lijkt te komen? Ze zeggen wel eens ‘het lichaam liegt nooit’. Het lichaam geeft vaak symptomen die direct te maken hebben met een onderliggend irritatiepatroon. Hooikoorts, voedselallergie, huidproblemen, migraine, fysieke verstijvingen, maar ook andere vormen van onderbewuste klachten hebben vaak te maken met dergelijke irritaties.

Waarom komt hooikoorts dan het meeste voor in het voorjaar en zomer zul je je afvragen?

Het systeem zoekt altijd de weg van de minste weerstand om te laten zien wat er speelt. Dus als jij vooral gevoelig bent op je slijmvliezen (zwakke plek) dan worden deze juist in het voorjaar en de zomer gevoelig voor pollen, stofmijt en allerlei andere allergische stoffen. Dat is het moment waarop het zich kan uiten. Vraag jezelf eens af “wat is het wat mij in het leven ècht irriteert?” Hoe ga je met je irritaties om? Kan je zeker weten dat het waar is waarover jij je irriteert? Wat maakt dat het je zo bezig houdt? Wie zou je zijn als je die irritatie/overtuiging niet meer zou hebben? Het is absoluut zinvol om hier naar te kijken voor jezelf. Het onbewuste bewust te maken, en je zult merken dat als je irritatiepatronen opruimt dat allergieën en andere klachten kunnen verdwijnen, én dat je minder last hebt van geïrriteerdheid in het algemeen!

Allergie wat is dat?

Door toeval ben ik er achtergekomen dat de meeste vormen van allergie, maar ook veel andere terugkerende fysieke klachten te maken hebben met onderliggende irritatiepatronen. Je lichaam (fysieke systeem) laat door middel van klachten zien dat er iets aan de hand is “het lichaam liegt nooit” en kan je veel vertellen. De natuur is prachtig! Al weer meer dan 5 jaar geleden kwam er een client bij mij met een coachvraag over heel andere problematiek dan een allergie of fysieke klacht. Tijdens het gesprek kwamen we er achter dat ze, naast de bestaande problematiek, al langere tijd last had van hooikoorts. Omdat ik altijd werk vauit de totale mens, fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch gebeurde het automatisch dat ook de hooikoortsklachten werden opgelost. Dit positieve bij-effect gaf mij aanleiding om verder onderzoek te doen naar ervaringen, maar ook, meer bewust, uit te proberen bij andere cliënten die vergelijkbare en aanverwante klachten hadden. De resultaten waren en zijn verbluffend. Inmiddels heb ik al veel mensen kunnen helpen om te leven zonder Hooikoorts en andere vormen van allergie.

De biologie van de overtuiging

De biologie van de overtuiging

Vind je het interessant om hier meer over te lezen? dr. Bruce Lipton (celbioloog) heeft hier een mooi boek over geschreven. De Biologie van de overtuiging.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij
Boekentip van de redactie
Aura-energie
€ 20,00

Aura-energie

Alla Svirinskaya

Als je je vaak vermoeid voelt en klachten hebt, is de kans groot dat je aura is vervuild. Tijd om de balans te herstellen! In 'Aura-energie' laat Alla Svirinskaya je zien hoe.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Deel dit artikel online
Leefstijlhuis
Leefstijlhuis

Liefde is het enige wat niet minder wordt als je het deelt :)

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Aura-energie
€ 20,00

Aura-energie

Alla Svirinskaya

Als je je vaak vermoeid voelt en klachten hebt, is de kans groot dat je aura is vervuild. Tijd om de balans te herstellen! In 'Aura-energie' laat Alla Svirinskaya je zien hoe.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?