Astrologie

Leeuwenpoort (8 augustus 2023): krachtige Leeuw-energie & contact met lichtwezens van Sirius

Door Karin en Danique Vergeer
Leeuwenpoort (8 augustus 2023): krachtige Leeuw-energie & contact met lichtwezens van Sirius

Tijdens de krachtige Leeuwenpoort op 8 augustus krijgt je DNA een activatie, zeggen astrologen Karin en Danique Vergeer. Uiteraard heeft dit enorme impact op jou! “Oude wijsheid die opgeslagen ligt in je celgeheugen, kan naar boven komen en paranormale gaven worden sterker.” Lees ook waarom juist nu ascentie-klachten heftig zijn.

Als het portaal zich op 8 augustus opent, komen er vernieuwende energiefrequenties vanaf de planeet Sirius naar de aarde.

Lees ook: Leeuwenpoort (8 augustus 2023): dit is de betekenis van dit bijzondere energie-portaal voor tweelingzielen

Een bijzondere gebeurtenis

Elk jaar op 8 augustus opent een bijzonder energieportaal zich: de Leeuwenpoort. Het is een belangrijke gebeurtenis die voor velen een nieuwe cyclus aankondigt, waarin je meer naar voren treedt met je talenten en meer in je kracht gaat staan. Een opwindende periode dus! Veel veranderingen kunnen nu plaatsvinden, die de toon voor het komende jaar zetten. Waarvoor ben jij naar de aarde gekomen? Wat heb je gekozen om hier te doen? Het kan nu allemaal in een stroomversnelling komen.

Dit doen de energiefrequenties van Sirius met jou

Als het portaal op dinsdag 8 augustus open gaat, komen er vernieuwende energiefrequenties vanaf de planeet Sirius naar de aarde. Hierdoor verandert niet alleen de energie rondom de aarde, het heeft ook invloed op ons fijnstoffelijke lichaam. Deze energiefrequenties activeren ons DNA, waardoor je spirituele ontwikkeling zich versnelt, je paranormale gaven sterker worden en je bewustzijn groter wordt. Ook kan er nu oude wijsheid die opgeslagen ligt in je celgeheugen, naar boven komen.

Zo kun je de lichtwezens waarnemen

Rond 8 augustus zijn er veel lichtwezens van Sirius aanwezig op of vlak bij de aarde. Je kunt hun aanwezigheid voelen en bijvoorbeeld blauwe lichtbolletjes waarnemen. Sommigen zien zelfs ruimteschepen en veel dubbele getallen, aangezien de lichtwezens van Sirius verbonden zijn met getallen en via deze weg met ons communiceren. Je kunt de betekenis van dubbele getallen opzoeken en zo achterhalen wat ze jou duidelijk willen maken.
Ook is het mogelijk dat je ’s nachts bijzondere ervaringen hebt: je betreedt bijvoorbeeld hun ruimteschepen, waar je ‘downloads’ krijgt. Er vinden healingen plaats en jij helpt anderen om te helen.

Jouw zielsmissie ontdekken

De lichtwezens van Sirius helpen ons om af te stemmen op onze zielsmissie. Ze schonen ons energiesysteem op, waardoor ons paranormale vermogen toeneemt. Je kunt in deze periode dan ook merken dat jouw behoeften anders worden. Of je wilt van koers veranderen in je leven of volledig voor je zielsmissie gaan. Nu kan duidelijk worden waarvoor jij naar de aarde bent gekomen.

Kom je oorspronkelijk van Sirius?

Velen die oorspronkelijk van Sirius komen, zijn met een speciale missie hier op aarde. Het zijn lichtwerkers en mensen die vernieuwing brengen en de weg vrijmaken voor de volgende generaties. Ben jij een van hen? Voordat je aan je zielsmissie begint, kun je vele uitdagingen tegenkomen. Je moet mogelijk eerst over angsten en onzekerheden heenstappen en pas daarna kun je vol overgave je hart volgen. De energie van de Leeuwenpoort helpt jou hierbij.

Opvallende kenmerken van Sirianen

Omdat de opening van de Leeuwenpoort in de astrologische Leeuw-maand valt, lijken mensen die van Sirius komen qua karakter en uiterlijk vaak op een leeuw. Herken je dit bij jezelf? Je hebt bijvoorbeeld krullend, wat langer haar en/of bijzondere ogen. Je kunt het woord ‘leeuw’ in je naam hebben en je aangetrokken voelen tot de kleuren turquoise en goud. Je voelt je zeer verbonden met de natuur en hebt veel affiniteit met de Native Americans, maar ook met het oude Egypte. Meestal kunnen mensen zoals jij slecht tegen onrechtvaardigheid. Jullie hebben een sterke drang om je eigen weg te gaan en je eigen unieke manier van leven te vinden.

Verder ben je vaak zeer getalenteerd en hooggevoelig. Vanwege je sensitiviteit heb je veel te kampen met vermoeidheid en ziektes. Je voelt je soms niet thuis in deze maatschappij en worstelt met onverwerkte emoties uit je jeugd of uit vorige levens. Daardoor heb je soms de neiging om te vluchten, zodat je al deze emoties niet hoeft te voelen. Dit kan tot verslavingen leiden.

Belangrijk: wat vraagt nu jouw aandacht?

De Leeuwenpoort heeft elk jaar een ander thema. Het thema dat in deze periode bij jou speelt, gebeurtenissen die nu plaatsvinden en mensen die je rond deze datum ontmoet, kunnen het komende jaar een belangrijke plaats in jouw leven innemen. Ook kunnen ze een grote rol in de toekomst spelen. Sta dus even stil bij wat nu veel van jouw aandacht vraagt. Is dat een relatie, een verhuizing, ander werk, je gezondheid of misschien een studie? Je kunt een sterke drang hebben om een nieuw pad te kiezen, grote knopen door te hakken en in actie te komen voor wat jou aan het hart gaat!

In je kracht komen en de leiding nemen

De Leeuw-energie is nu sterk voelbaar. Doordat de Leeuw een geboren leider is, wil je meer leiding over je leven nemen, in je kracht komen en naar buiten treden met jouw talenten. Je opofferen voor anderen is voorbij. Je kunt er plotseling voor kiezen om een andere richting in te slaan en jouw hart te volgen. We worden door gebeurtenissen min of meer gedwongen om een verandering door te maken en angsten en onzekerheden los te laten.

Grote veranderingen op werkgebied

De energie van de supermaan in Waterman op 1 augustus is nog sterk voelbaar. Je kunt dan ook een grote behoefte aan vrijheid ervaren; je wilt leven op jouw unieke manier! Het Watermantijdperk wordt geactiveerd, met als thema: vrijheid, gelijkheid en broederschap. Dat kan als gevolg hebben dat dominant en egocentrisch gedrag steeds minder wordt getolereerd.

Je besluit mogelijk om op werkgebied een nieuwe weg in te slaan. Het kan zijn dat collega’s een dominante of egocentrische kant laten zien en jij het gevoel hebt dat je niet meer op één lijn met hen zit. Je wilt graag op een gelijkwaardige manier samenwerken. Conflicten kunnen ontstaan, die er misschien zelfs toe leiden dat je onverwachts ontslag neemt of ontslagen wordt.

Je wordt nu uitgedaagd om je intuïtie te volgen, je creativiteit en talenten meer te gebruiken en een nieuw pad in te slaan. Je gaat eindelijk doen wat je altijd al wilde doen! Deze nieuwe ontwikkelingen kunnen je optimistisch stemmen en voor een betere geldstroom zorgen.

Afscheid nemen van relaties

Relaties en samenwerkingsverbanden kunnen tot een einde komen wanneer ze niet meer bij jou passen. Mensen met onzuivere bedoelingen vallen door de mand. Of mensen die misbruik willen maken van jouw paranormale gaven, goedheid, creativiteit, gevoeligheid of verslavingsgevoeligheid. Door het oude achter je te laten, ontstaat er ruimte voor nieuwe contacten en ontmoetingen.

Verder kun je ermee geconfronteerd worden dat je wat egocentrisch of bazig gedrag vertoont. Dit stoot anderen af. Je mag deze destructieve patronen ombuigen in positieve patronen. Hoe? Door te onderzoeken wat er in het verleden is gebeurd en hoe dit gedrag is ontstaan. Dit kan jou helpen om een ware transformatie door te maken.

Opvallend veel zwangerschappen

Er komen veel zwangerschappen tot stand rond de Leeuwenpoort op 8 augustus. Veel hooggevoelige kinderen willen naar de aarde komen, wat nodig is om hier vernieuwing te brengen. Wanneer je een kinderwens hebt, voel je misschien nu heel sterk dat jij je werkleven wilt veranderen. Zodat je de zorg voor een kind en werk kunt combineren.

Herken je deze ascentie-symptomen bij jezelf?

Het is goed mogelijk dat je rond de Leeuwenpoort last hebt van ascentie-klachten en zelfs even ziek wordt. Zo heb je tijd voor het verwerken van emoties en het integreren van de nieuwe energiefrequenties. Enkele opvallende symptomen: je emotioneel voelen, grote vermoeidheid, duizeligheid, onrustig slapen, bijzondere spirituele ervaringen en hartkloppingen. Ook kun je diepe geluksmomenten ervaren. Wanneer je onvoldoende aandacht aan onverwerkte emoties besteedt of je hart niet volgt, kunnen lichamelijke klachten erger worden.

Zonlicht als bron van energie

De zon hoort bij het teken Leeuw en speelt een steeds belangrijkere rol als het om onze gezondheid gaat. Vooral als je Sirius-energie hebt! Je lichaam, je DNA wordt geleidelijk aangepast, zodat je zonlicht als directe bron van energie kunt gebruiken. We kunnen er ons fysieke lichaam en fijnstoffelijke lichaam (aura en lichtlichaam) mee voeden. Hierdoor werken onze organen beter, voelen we ons vitaler en wordt onze helende energie sterker.

Webinar (8 augustus): Lichtreis Leeuwenpoort

Astrologen Karin en Danique Vergeer organiseren op 8 augustus 2023 een online Lichtreis vanwege de Leeuwenpoort.

Meer informatie vind je hier.

Inspirerend leven is zowel inhoudelijk als organisatorisch niet betrokken bij dit evenement en draagt er dus geen verantwoordelijkheid voor.

Lichtwerker

Lichtwerker

Herken jij je in de beschrijving van de Sirianen? Dan ben jij ook een lichtwerker! Lichtwerker zijn kan nogal wat problemen opleveren: je bent extra gevoelig en je kunt onderdoor gaan aan steeds iedereen te willen helpen. Lichtwerker geeft je praktische tips hoe je als lichtwerker je kostbare bezit goed kunt beschermen.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees verder over lichtwerkers en Sirianen:

 

 

Boekentip van de redactie
De vijf elementen
€ 20,00

De vijf elementen

Jean Haner

Kleine veranderingen hebben een grote impact op de rest van je leven, laat Jean Haner in 'De vijf elementen' zien. Leer dankzij dit boek de spirituele kant van Chinese geneeskunde kennen.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Deel dit artikel online
Karin en Danique Vergeer
Karin en Danique Vergeer

Karin en Danique Vergeer van Healingcentrum Atlantis bieden ondersteuning in jouw persoonlijk ontwikkelingsproces d.m.v. paranormale readingen, waarin zij antwoorden channelen op al je vragen en inzicht kunnen geven in blokkades uit jouw verleden en vorige levens. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van Tweelingzielen en begeleiden tweelingzielen zowel individueel als samen. Verder bieden ze met de Volle en Nieuwe maan en Engelenpoorten online Lichtreizen aan: lezing met geleide meditatie en afstandshealing, waarin je zelf veel inzichten kunt krijgen over jouw proces. En schrijven ze o.a. astrologische over de volle en nieuwe maan en nieuwetijds-artikelen. Www.healingcentrumatlantis.com

Reacties
 1. Marius , Alberto Pattinaja 6 augustus 2023 - 18:45
  Reply

  Hallo, Bedankt voor hetgeen je allemaal geschreven hebt... Ik ben en voel me een Siriaan, die ook nog leeuw / leeuw als astrologische teken is... Vele overeenkomsten zijn dan ook zeer herkenbaar en dit is al de zoveelste bevestiging wat ik heb gekregen... Bij mijn zielenreis heb ik ook diverse bevestigingen gekregen en wat mijn doel en taken zijn die de Galactische Federatie met mij voor hebben... Ik ga kijken of uw boek ook te verkrijgen is in de speciale winkel, want ik ben benieuwd naar uw ervaringen en uw visie over het leven hier en het Universum...

 2. Arnold Veenstra 8 augustus 2023 - 08:12
  Reply

  Sirius is geen planeet maar een ster......

 3. Els de wit 8 augustus 2023 - 08:50
  Reply

  Waaaauw dank hiervoor

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
De vijf elementen
€ 20,00

De vijf elementen

Jean Haner

Kleine veranderingen hebben een grote impact op de rest van je leven, laat Jean Haner in 'De vijf elementen' zien. Leer dankzij dit boek de spirituele kant van Chinese geneeskunde kennen.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?