Spiritualiteit

Dit is waarom je je als hoogsensitieve ziel niet thuis kunt voelen op aarde

Door Gastauteur
Dit is waarom je je als hoogsensitieve ziel niet thuis kunt voelen op aarde

Zielen komen steeds terug op aarde om te leren. Hoogsensitieve zielen die zich al in de sferen bevinden, hoeven niet meer te reïncarneren. Waarom komen zij dan toch terug naar de aarde? Dat vertelt energetisch therapeut Jackelien Cerrone je in dit artikel.

De mensen die nog leven vanuit hun ego, komen steeds terug op aarde. Mensen die vredelievend zijn, vriendelijk, ruimdenkend en ruimhartig, die hebben hun lessen geleerd en mogen naar de sferen.

Vanuit het hart leven

Het doel van onze tijd op aarde is om te leren leven vanuit het hart. De mensheid evolueert, net als alle andere levensvormen op aarde: we ontstonden als eencelligen in het water. We kwamen aan land en leerden te overleven. We gingen rechtop lopen en we leerden om te communiceren. Uiteindelijk werden we verstandige, bewuste volwassenen. Eeuwen geleden waren we vooral bezig met status, trots en macht. In de huidige tijd leren we dat we niet vanuit het derde, maar vanuit het vierde chakra moeten leven: niet vanuit het ego, maar vanuit het hart. Op basis van gelijkheid en liefde. Dat lijkt het doel te zijn van onze levens op aarde.

Als je helemaal vanuit je hartchakra kunt leven, dan ben je klaar op aarde. Dan hoef je niet meer te reïncarneren. Dan ga je naar de sferen, waar licht en liefde is. Waar iedereen gelijk is. Waar iedereen zich met iedereen verbonden voelt. Daar communiceren we via telepathie. Daar is geen onbegrip, omdat je op een heel andere manier communiceert. Liegen kan niet. Alles is hier direct duidelijk. Als je iets wilt weten, dan zie je het. Als je ergens wilt zijn, dan ben je er direct, want je bent niet gebonden aan tijd en ruimte. We gaan allemaal naar de sferen als we zover zijn. Als we al onze aardse lessen geleerd hebben.

Belangrijke keuzes

De aarde zit nu in een kritieke tijd. We zijn met zijn allen verantwoordelijk voor de keuzes die er gemaakt worden. We maken keuzes over politiek, vluchtelingen, sociale zekerheid, milieu, dierenleed, vaccinaties, multinationals, terrorisme, criminaliteit, gezondheidszorg, onderwijs, samenwerkingen en oorlogen. Over alles. Als we de technologische vooruitgang zijn gang laten gaan, als we de machtigste mensen, bedrijven of landen hun gang laten gaan, zal dat niet gezond zijn voor de aarde en zijn bewoners.

Hoogsensitieve zielen

De mensen die nog leven vanuit hun ego, komen steeds terug op aarde. Mensen die vredelievend, vriendelijk, ruimdenkend en ruimhartig zijn, hebben hun lessen geleerd en mogen naar de sferen. Om te zien hoe de aarde er over een paar generaties uitziet, komen veel zielen die eigenlijk niet meer hoefden te reïncarneren toch weer terug naar de aarde. Ze helpen met bewustwording, de goede keuzes maken, het goede voorbeeld en een goede opvoeding geven en om alles in goede banen te leiden. Dat zijn zielen die al een poosje in de sferen zijn en die hoogsensitief, open en eerlijk zijn. Zij komen niet om iets te leren, maar om aan het werk te gaan. Het zijn idealisten, mensen met een missie. Dat kan ook heel klein zijn, bijvoorbeeld vriendelijk en optimistisch zijn en daarmee een voorbeeld voor anderen zijn. Een vriendelijk mens verlicht zijn omgeving.

Voor veel hoogsensitieve zielen die vanuit de sferen terugkomen naar de aarde, valt het behoorlijk tegen. Zij zijn zoveel liefde en harmonie gewend. Hier op aarde lijkt alles zo kil en afstandelijk. Hoewel zij geen karma hebben, in de zin van problemen die moeten worden opgelost, is het aanpassen aan de aardse omstandigheden een probleem op zichzelf. Veel van hen voelen zich niet meer thuis op aarde. Zij hebben heimwee naar de sferen, waar ze vandaan komen. Veel van hen zijn zo overprikkeld dat ze niet in staat zijn om normaal te functioneren. De aarde is zwaarder, pijnlijker en negatiever dan ze zich herinnerden, waardoor ze allerlei lichamelijke en psychische klachten kunnen hebben.

Volg de stem van je ziel

Als jij zo’n ziel bent, dan herken je je in dit verhaal. Je voelt dat het waar is. Je begrijpt nu waarom je je voelt zoals je je voelt. Je weet nu ook wat je kunt doen: volg de stem van je ziel. Vind je bestemming. Breng liefde, vrede, inzicht, wijsheid, zorg, kracht, vrijheid, waarheid, begrip, zuiverheid of vriendelijkheid in de wereld. Gewoon door het in je dagelijkse leven te delen, in je omgeving. Iedere glimlach maakt de wereld mooier. Volg je hart. Je zult merken dat je geïnspireerd bent, als je gaat doen waarvoor je gekomen bent. Want jij bent nu op aarde. Maar veel van je zielsverwanten staan achter je. Zij helpen je vanuit de sferen. Dat weet je wel. Je voelt het. Je bent niet alleen.

Geschreven door Jackelien Cerrone.

Gids voor spiritueel ontwaken

Gids voor spiritueel ontwaken

Mary Mueller Shutan schreef met haar Gids voor spiritueel ontwaken een onmisbaar boek voor iedereen die zich op dit pad van ontwaken bevindt. Voor veel mensen is de onrustige tijd waarin we leven een wake-up call, een roep om het anders te gaan doen en van de gebaande paden af te wijken. Wanneer je begint met ontwaken komen je onverwerkte emoties en ervaringen naar boven. Dankzij het ontwakingsproces kun je eindelijk het pad van verlichting en vrijheid bewandelen.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees verder:

Boekentip van de redactie
De vijf elementen
€ 20,00

De vijf elementen

Jean Haner

Kleine veranderingen hebben een grote impact op de rest van je leven, laat Jean Haner in 'De vijf elementen' zien. Leer dankzij dit boek de spirituele kant van Chinese geneeskunde kennen.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Deel dit artikel online
Gastauteur
Gastauteur

Inspirerend leven werkt samen met experts om je te inspireren. Gastauteurs bieden ons hun verhalen aan om met jou te delen.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
De vijf elementen
€ 20,00

De vijf elementen

Jean Haner

Kleine veranderingen hebben een grote impact op de rest van je leven, laat Jean Haner in 'De vijf elementen' zien. Leer dankzij dit boek de spirituele kant van Chinese geneeskunde kennen.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?