Bewustzijn

De 7 voordelen van intuïtief leven en werken

Door Saskia Chatillon‘
De 7 voordelen van intuïtief leven en werken

Intuïtie hebben we allemaal, het is een persoonlijke wijsheid die verbonden is met je ziel en met de bron van energie. Intuïtieve invallen overkomen ons meestal onverwacht en vaak ervaren we ze wat onbewust en passief. Maar je kunt er ook voor kiezen om er actief mee te leven. Hoe zou het zijn om bewust je intuïtie aan te kunnen zetten, zelfs op een drukke dag op je werk?

De 7 voordelen van intuïtief leven en werken

1. Je voelt je gelukkiger

Doordat je meer in verbinding bent met je ziel en met de bron van energie, leef je vaker in een flow en ervaar je meer innerlijke rust.

2. Je weet wie je bent

Door je intuïtieve wijsheid besef je wie je echt bent. Hierdoor weet je ook wat je wilt in het leven en hoe je dat realiseert.

3. De juiste mensen op je pad

Als vanzelf kom je de mensen tegen die je verder kunnen helpen of met wie je een bijzondere klik hebt. Het gelijke trekt tenslotte het gelijke aan.

4. Je trekt kansen aan

Nieuwe mogelijkheden doen zich voor, vaak mooier dan dat je in je dromen en je wensen kon bedenken.

5. Je communiceert makkelijker

Een kind in de contramine? Je baas die kort door de bocht gaat? Je partner die het even niet meer weet? Door je intuïtie vallen je de juiste woorden in, die de ander helpen en ook jullie relatie verbeteren.

6. Je wordt creatiever, dus ook in je oplossingen.

Aandachtspunten en problemen kun je zo gemakkelijk aanpakken en fouten heb je sneller door. Je weet gewoon snel hoe je kunt bijsturen.

7. Je krijgt 4x meer energie

Een intuïtief persoon denkt minder na, omdat de goede impulsen toch wel komen. Denken gaat vaak in cirkeltjes en levert weinig op. Wanneer je minder denkt, houd je vier keer meer energie over.

Aandachtspunten

Intuïtief leven en werken levert heel veel op. Kan iedereen dat? Ja, maar er zitten wel een paar aandachtspunten aan. Als je een druk hoofd hebt en je kunt door allerlei prikkels je energie niet goed bij jezelf houden, dan blokkeer je je intuïtie. En als je niet durft te vertrouwen op je intuïtieve wijsheid, ga je de inzichten ook niet uitvoeren.

Zelfliefde

Een ander aandachtspunt is zelfliefde. Wanneer je dat weinig hebt, kun je wel goede invallen krijgen, maar ga je deze vaak toch niet toepassen. Liefdevol voor jezelf zijn en het juiste voor jezelf doen vind je (onbewust) soms nog te uitdagend.

Intuïtieve wereld

Misschien wil je vriendin, partner, collega of buurman ook meedoen. Dan maken we er samen een geweldige intuïtieve wereld van.

Boekentip: Intuïtieve ontwikkeling

Boekentip: Intuïtieve ontwikkeling

Wil je meer leren over jouw intuïtie en hoe je meer en meer ermee in afstemming kunt leven? Lees dan Intuïtieve ontwikkeling van Linda Keen. Dit boek is een spirituele training in je intuïtieve begaafdheid. Leer praktisch omgaan met energieën en werk aan je bewustwording van aura’s en chakra’s. Iedereen heeft van nature bijzondere intuïtieve gaven en wanneer je spiritueel ontwaakt, zul je deze steeds meer gaan ontdekken. Intuïtieve ontwikkeling van Linda Keen geeft je handvatten om jouw spirituele begaafdheid te ontwikkelen en te waarderen.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij
Deel dit artikel online
Saskia Chatillon‘
Saskia Chatillon‘

Mijn passies zijn lesgeven en schrijven en mijn missie is om leiders te helpen naar meer rust en verbinding. Dit is namelijk een belangrijke basis voor effectief en inspirerend leiderschap. Het helpt hen, alle medewerkers en hun omgeving naar een meer bewuste en verantwoorde wereld. Sinds 2002 bestudeer ik praktische spiritualiteit, na tien jaar in het internationale bedrijfsleven te hebben gewerkt. Met veel plezier geef ik trainingen en lezingen; mijn boek Rust - Het geheim van een stiller hoofd is hierbij een praktische tool, wat in mei 2019 gepubliceerd is bij uitgeverij Donkigotte. Als spreker ben ik verbonden aan het sprekersbureau ZijSpreekt. Graag tot ziens bij een event of een training!

Reactie
  1. De 7 voordelen van intuïtief leven en werken - Saskia Chatillon 20 augustus 2018 - 10:28
    Reply

    […] De 7 voordelen van intuïtief leven en werken + Praktische Intuïtie Challenge […]

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Tantra, een allesomvattende oer-energie
€ 17,50

Tantra, een allesomvattende oer-energie

Daniel Odier

Verbind je met je oer-energie: de filosofie van tantra door Daniel Odier

€ 17,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?