Home Bewustzijn De 7 voordelen van intuïtief leven en werken + Praktische Intuïtie Challenge

De 7 voordelen van intuïtief leven en werken + Praktische Intuïtie Challenge

Door Saskia Chatillon‘

Intuïtie hebben we allemaal, het is een persoonlijke wijsheid die verbonden is met je ziel en met de bron van energie. Intuïtieve invallen overkomen ons meestal onverwacht en vaak ervaren we ze wat onbewust en passief. Maar je kunt er ook voor kiezen om er actief mee te leven. Hoe zou het zijn om bewust je intuïtie aan te kunnen zetten, zelfs op een drukke dag op je werk?

De 7 voordelen van intuïtief leven en werken

1. Je voelt je gelukkiger

Doordat je meer in verbinding bent met je ziel en met de bron van energie, leef je vaker in een flow en ervaar je meer innerlijke rust.

2. Je weet wie je bent

Door je intuïtieve wijsheid besef je wie je echt bent. Hierdoor weet je ook wat je wilt in het leven en hoe je dat realiseert.

3. De juiste mensen op je pad

Als vanzelf kom je de mensen tegen die je verder kunnen helpen of met wie je een bijzondere klik hebt. Het gelijke trekt tenslotte het gelijke aan.

4. Je trekt kansen aan

Nieuwe mogelijkheden doen zich voor, vaak mooier dan dat je in je dromen en je wensen kon bedenken.

5. Je communiceert makkelijker

Een kind in de contramine? Je baas die kort door de bocht gaat? Je partner die het even niet meer weet? Door je intuïtie vallen je de juiste woorden in, die de ander helpen en ook jullie relatie verbeteren.

6. Je wordt creatiever, dus ook in je oplossingen.

Aandachtspunten en problemen kun je zo gemakkelijk aanpakken en fouten heb je sneller door. Je weet gewoon snel hoe je kunt bijsturen.

7. Je krijgt 4x meer energie

Een intuïtief persoon denkt minder na, omdat de goede impulsen toch wel komen. Denken gaat vaak in cirkeltjes en levert weinig op. Wanneer je minder denkt, houd je vier keer meer energie over.

Aandachtspunten

Intuïtief leven en werken levert heel veel op. Kan iedereen dat? Ja, maar er zitten wel een paar aandachtspunten aan. Als je een druk hoofd hebt en je kunt door allerlei prikkels je energie niet goed bij jezelf houden, dan blokkeer je je intuïtie. En als je niet durft te vertrouwen op je intuïtieve wijsheid, ga je de inzichten ook niet uitvoeren.

Zelfliefde

Een ander aandachtspunt is zelfliefde. Wanneer je dat weinig hebt, kun je wel goede invallen krijgen, maar ga je deze vaak toch niet toepassen. Liefdevol voor jezelf zijn en het juiste voor jezelf doen vind je (onbewust) soms nog te uitdagend.

Praktische Intuïtie Challenge

Gelukkig kun je dit nu gaan aanpakken. Ik help je gratis met het versterken van je intuïtie, je zelfvertrouwen en je zelfliefde. Voor jou heb ik de Praktische Intuïtie Challenge gemaakt. Zeven dagen lang krijg je elke dag een video met een praktische techniek, plus een werkboek. Mijn beste tips deel ik met je, zodat jij een boost krijgt met je intuïtie. Doe je mee? Je kunt je hier aanmelden. De challenge is van maandag 27 augustus t/m 3 september.

Intuïtieve wereld

Misschien wil je vriendin, partner, collega of buurman ook meedoen. Dan maken we er samen een geweldige intuïtieve wereld van.

Deze artikelen vind je vast ook leuk

0 reactie

De 7 voordelen van intuïtief leven en werken - Saskia Chatillon 20 augustus 2018 - 10:28

[…] De 7 voordelen van intuïtief leven en werken + Praktische Intuïtie Challenge […]

Reply

Laat een bericht achter