Bewustzijn

2020: Wat de nieuwe tijd je brengt

Door Ronald de Waal
2020: Wat de nieuwe tijd je brengt

In 2020 start een versnelling van veranderingen in de richting van een nieuwe tijd en een nieuwe wereld die ongeveer 13 jaar duurt. Dat geeft extra chaos waardoor alles steeds slechter lijkt te worden. Maar schijn bedriegt. Het is een transformatie die ons veel gaat brengen.

Wat gebeurt er?

Alles verschuift en dat gaat nog versnellen ook. Prioriteiten veranderen omdat de wereld snel verandert. De positieve veranderingen in de wereld zullen de komende 13 jaar versneld merkbaar worden. Gelukkig is de omkering in de richting van meer verbinding en meer samen al eerder gemaakt. Het gaat dus al een tijdje de goede kant op. Door de versnelling zal het niet altijd niet eenvoudig zijn en voor sommigen ook zwaar. Maar er zijn ook veel nieuwe mogelijkheden.

Waarom zie ik dat niet?

Het begon in 2012 met een grote verandering in de energie. Energie zie je niet, maar de gevolgen wel. De negatieve ontwikkelingen die je nu nog ziet, gaan over het opruimen van oude trauma’s, denk bijvoorbeeld aan het slavenverleden, discriminatie van vrouwen, homo’s, etcetera. Het verkiezen van ‘foute’ leiders schijnt hier ook mee te maken te hebben. Misschien herken je het opruimen ook bij jezelf: je lichaam is vaak vermoeid omdat je tegen iets ouds oploopt dat opgeruimd moet worden. Wanneer boosheid en frustratie minder worden, dan kan daarna pas de trilling verhogen naar liefde en verbondenheid.

Moeiteloosheid

Onze kinderen en jongeren dragen het DNA en de moeiteloosheid van de nieuwe tijd al in zich. De term nieuwetijdskind ken je wel. Het lukt hen vaak beter om druk te weerstaan, bij zichzelf te blijven en verbondenheid te voelen: Jij bent mij in een andere gestalte. En ook: Jij mag er zijn, want je bent goed zoals je bent. Maar ze hebben wel onze hulp hard nodig.

Nieuw evenwicht in energie

Mannen en vrouwen worden krachtiger en werken beter samen. Mannen nemen beslissingen vanuit verantwoordelijkheid in plaats van angst en ego. Het goddelijke en liefdevolle vrouwelijke is merkbaar in de samenleving en neemt ook meer de leiding. Geen stress en moeten, maar van binnenuit leven. Je bent goed zoals je bent, je mag er zijn!

Je hebt invloed

We beïnvloeden elkaar meer dan je denkt. Kun je je voorstellen wat er gebeurt als je het goede voorbeeld geeft aan de jonge generaties? Kun je je bijvoorbeeld voorstellen dat een politicus van houding verandert omdat zijn vrouw en dochter liefde en bewustzijn uitstralen?

Je wordt geholpen

Vertrouw dat het universum je hierin ondersteunt. Zodra je zelf de keuze hebt gemaakt om aan jezelf te werken en te ontwikkelen is er hulp. Hoe het werkt, weet ik niet. Maar ik weet wel dat het werkt. Als je zelf een eerste stap maakt, komt er een versnelling en wordt de volgende stap vanzelf zichtbaar.

Boek van het Zelf

Boek van het Zelf

Dit boek kan een begin zijn, je op het pad wijzen. Je kennis laten nemen van het fenomeen: ontwaken, herinneren wie je werkelijk bent, verlichting. Het kan jou het inzicht geven dat er überhaupt zoiets bestaat, terwijl jij toch echt dacht dat je niet sliep en precies wist wie je was! Het is een boek voor mensen die spiritueel zoekend zijn.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees ook deze artikelen:

Deel dit artikel online
Ronald de Waal
Ronald de Waal

Ronald de Waal is een nieuwe tijds gids en intuïtie versneller en die de nieuwe generaties helpt om hun missie en spirituele kracht te leven zodat ze vanuit vertrouwen en verbinding kunnen bijdragen aan de nieuwe wereld. Het grotere doel van zijn praktijk 'ogen open!' en de ogenopenacademie is de shift naar de nieuwe wereld te versnellen door bewustzijnsverhoging

Reacties
 1. Anoniem 15 december 2019 - 09:43
  Reply

  Kan het zijn dat deze transformatie al in gang is gebracht? Ik heb nl zulke andere maanden achter de rug dan normaal. Net alsof ik niet helemaal hier ben en toch ook weer wel. Ik maak alles bewust mee, maar ga er niet zo vol in zoals ik vorig jaar deed en toch is het even leuk en gezellig. Bijvoorbeeld, Normaal versier ik mijn hele huis met Halloween, Sint en Kerst, maar dit jaar kan ik mij maar daar met moeite toe zetten. Ook merk ik dat ik na een periode van 5 jaar burn-out ‘ineens’ meer energie heb en steeds meer de verbinding op zoek en me beter weet uit te drukken in gedachten en gevoelens. Als ik iets nieuws wil leren of toepassen, dan kan ik dat vrijwel meteen. De Gedachte volgt de wens en de uitvoering komt als vanzelf. Ik vind het allemaal heel verwarrend wat er gebeurd, maar als ik dit zo lees, is het dus heel logisch....

 2. Ronald de Waal 16 december 2019 - 21:37
  Reply

  De transformatie is al langer bezig, een belangrijk moment was december 2012 maar in de komende jaren komt er een verdere versnelling. We zitten er dus al middenin maar het is als je gevoelig bent voor je lijf soms inderdaad wat veel. Creëren gaat ook steeds sneller inderdaad. Het is ergens heel logisch ;-)

 3. S 18 december 2019 - 17:21
  Reply

  Bijzonder. Ik ben in dec 2012 burnout uitgevallen en maak sindsdien veel en heel andere besluiten . Een nieuw stuk leven dat nog niet heel eenvoudig is . Veel geleerd en sinds 2015 steeds blijer. Via astrologie , systemisch werk een spirituele zienswijze ontwikkeld en heel veel wijzer en steviger gewo rde n.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Tarot voor jezelf
€ 23,50

Tarot voor jezelf

Annick Damme

Tarot helpt je je leven te duiden: geef vorm aan je eigen toekomst met 'Tarot voor jezelf' van Annick Van Damme

€ 23,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?