Home Spiritualiteit Uitwerking van de Leeuwenpoort 8 augustus 2020: nieuwe energiefrequentie en een magische start

Uitwerking van de Leeuwenpoort 8 augustus 2020: nieuwe energiefrequentie en een magische start

Door Karin en Danique Vergeer
Leeuwenpoort

Op 8 augustus is er de opening van de Leeuwenpoort. Dit is voor veel mensen de aankondiging van een nieuwe fase, waarin zij meer naar voren gaan treden, meer in hun kracht gaan staan. En een periode, waarin er gebeurtenissen en grote veranderingen kunnen plaatsvinden, die de toon zetten voor het komende jaar.

Augustus is een bijzondere maand, de maand van de Leeuw, waarbij de eigenschappen van de Leeuw versterkt worden. De Leeuw is een sterk en krachtig dier, trots, zelfbewust en vol zelfvertrouwen. Het zelfbewustzijn, de Zon en het hart horen bij de Leeuw. Jouw wilskracht wordt dan ook sterker en de wil om te gaan doen waar jouw hart ligt. Je kunt een grotere passie voelen voor hetgeen je wilt gaan doen. De Leeuw is een vuurteken en de vuurenergie wordt dan ook versterkt.

Ieder jaar heeft de Leeuwenpoort een ander thema. Het thema, wat in deze periode bij jou speelt, gebeurtenissen die plaatsvinden en mensen, die jij rond deze datum ontmoet, kunnen het komende jaar een belangrijke plaats in jouw leven innemen en belangrijk zijn voor jouw toekomst.

Sirius-energie

Op 8 augustus wordt er een portaal geopend, waardoor er nieuwe energiefrequenties, vanaf de planeet Sirius naar de aarde komen en waardoor de energie rondom de aarde gaat veranderen. Deze energiefrequenties activeren ons DNA, waardoor onze spirituele ontwikkeling in een versnelling kan komen en paranormale gaven meer geopend worden. Maar waarin ook ons bewustzijn groter wordt en er oude wijsheid, opgeslagen in ons celgeheugen, naar boven kan komen.

Planetaire afkomst Sirius

Veel mensen, met een planetaire oorsprong van o.a. Sirius, zijn hier op aarde met een speciale missie. Het zijn Lichtwerkers en het zijn vaak mensen, die vernieuwing brengen en de weg vrij maken voor de generaties die na hen komen. Maar voordat zij aan hun zielsmissie beginnen, kunnen zij vele uitdagingen tegenkomen. Zo kunnen zij eerst over angsten en onzekerheden moeten stappen, om vervolgens vol overgave hun hart te kunnen volgen. De energie van de Leeuwenpoort kan je hierbij helpen.

Veel Lichtwerkers hebben dan ook geleefd tijdens de periode van Lemurië en Atlantis en levens doorgebracht op verschillende planeten, waaronder Sirius en de Pleiaden en hebben daar soms nog herinneringen aan. Daardoor kan het zijn dat je het gevoel hebt dat je meer “mogelijkheden” hebt en dit “aardse” leven als beperkend ervaart. Je kunt (onbewust) heimwee hebben naar deze levens en je niet begrepen voelen. Maar we vinden steeds meer onze plek hier op aarde en de drang om vernieuwing en verbetering te brengen wordt steeds groter.

Omdat de opening van de Leeuwenpoort in de astrologische Leeuw-maand valt, lijken de mensen, die van Sirius komen, vaak van karakter en uiterlijk op een Leeuw. Ze hebben bijvoorbeeld krullend, wat langer haar en/of bijzondere ogen, kunnen “Leeuw” in hun naam hebben en zich aangetrokken voelen tot de kleuren turquoise en goud. Ook zijn herkenbaar aan hun sterke band met de natuur en hebben veel affectie met de Indianen, maar ook met het oude Egypte. Meestal kunnen ze slecht tegen onrechtvaardigheid en hebben een sterke drang om hun eigen weg te zoeken en hun eigen unieke manier van leven te vinden.

Ook hebben ze dikwijls bijzondere talenten en zijn “hooggevoelig”. Door hun hooggevoeligheid hebben ze veel te kampen met vermoeidheid en ziektes. Door het zich soms niet thuis voelen in deze maatschappij en onverwerkte emoties uit hun jeugd of vorige levens, hebben ze soms de neiging om te vluchten in verslavingen.

Uitwerking van de Leeuwenpoort

Tijdens de periode van de Leeuwenpoort wordt ons bewustzijn vergroot en veel Lichtwerkers/hooggevoelige mensen kunnen zich beseffen, dat zij vernieuwing mogen brengen op deze aarde en in deze maatschappij die we gecreëerd hebben. En deze vernieuwing is hard nodig.

De energie van de Zon is sterk en voegt zich samen met de energie van Sirius, de “Spirituele Zon”. En dit heeft een vernieuwende en verjongende uitwerking. Deze energie werkt door op jouw zonnevlecht en daardoor wordt jouw innerlijke kracht sterker.

Thema van de Leeuwenpoort

Elke Leeuwenpoort heeft ook een speciaal thema. Dit jaar heeft het getal 4 (2020), horende bij de revolutionaire en vernieuwende planeet Uranus, heerser van de Waterman. We bevinden ons in een overgangsperiode naar het Waterman-tijdperk, waarin het streven is naar gelijkheid, broederschap en vrijheid. Waterman staat voor gelijke rechten voor iedereen.

De Leeuwenpoort stimuleert dan ons ook om ons los te maken en in opstand te komen tegen alle negatieve invloeden in ons leven. Je tolereert dominante personen niet meer, die jou of anderen klein willen houden en anderen naar beneden proberen te halen.

Ook wanneer je merkt dat iemand een verborgen agenda, wraakgevoelens of negatieve intenties heeft en/of jaloers is, kan je je willen losmaken van deze personen. Je kunt radicaal het contact willen verbreken. Zeker wanneer je voelt dat het contact niet meer gelijkwaardig is, jij niet gehoord wordt of serieus genomen voelt. Je geduld kan op zijn! En je kunt ervoor kiezen om in je eigen kracht te gaan staan en je hart te volgen.

Je kunt dus keuzes maken en knopen doorhakken, die jouw leven een hele andere wending kunnen geven. Het kan tevens ruimte creëren voor nieuwe mogelijkheden, een nieuwe liefde in je leven, een nieuwe baan of een nieuwe woning. Oplossingen voor eventuele problemen, kunnen plotseling op je pad komen. Dit kan dus aanvoelen als een magische periode en een nieuwe start!

Ziekte en ascensiesymptomen

Er zijn ook mensen die tijdelijk ziek worden en last hebben van ascentieverschijnselen, waardoor ze tijd hebben voor het verwerken van emoties en het integreren van de nieuwe energiefrequenties. Je kunt je ook emotioneler voelen, onrustig slapen, bijzondere spirituele ervaringen hebben, moe zijn, hartkloppingen ervaren of duizelig zijn. Maar ook kan je diepe geluksmomenten ervaren.

Verder zullen wij steeds meer alternatieve manieren gaan vinden voor genezing, omdat de reguliere medicijnen je lichaam te veel kunnen vervuilen en je daardoor zieker kunt worden. De vervuiling is een groot probleem aan het worden, vooral de vervuiling van de lucht, water en ons voedsel, waardoor mensen ziek worden.

De Zon, horend bij de Leeuw, speelt ook een steeds belangrijkere factor in onze gezondheid, vooral voor de mensen die Sirius-energie bij zich dragen. Hun lichaam/DNA wordt steeds meer aangepast op het gebruiken van zonlicht als directe bron van energie. Zonlicht wordt steeds meer gebruikt, om ons fysieke lichaam en fijnstoffelijk lichaam (aura en lichtlichaam) te voeden, zodat organen beter gaan werken, we ons vitaler voelen en onze genezende energie sterker wordt.

Tweelingzielen

Ook op Tweelingzielen heeft deze Leeuwenpoort een sterke uitwerking en komen zij in een nieuwe fase van hun transformatie. Vooral rond het hartgebied gaan er het komende jaar veel emoties loskomen. Oud verdriet, dat nog verband kan houden met vorige levens en jeugd, kan geheeld gaan worden. Dit betekent ook dat zij in intense situaties kunnen komen, dat verdriet kan gaan losmaken. Vele Lichtwezens van Sirius zullen hen ondersteunen in het loslaten van trauma’s uit vorige levens. Zij zullen hun energetisch systeem langzaamaan voorbereiden om hogere liefdevolle energiefrequenties vast te kunnen houden. En ook om hun helende gaven te versterken.

Wanneer emoties meer worden opgeruimd, zorgt dit er ook voor dat zij een diepere verbinding kunnen maken met zichzelf en meer in harmonie kunnen zijn samen. Voor veel tweelingzielen geldt dan ook dat zij stapje voor stapje dichterbij elkaar komen het komende jaar en verdieping gaan vinden in hun relatie. Personen of situaties, die niet meer bij hen passen, moeten hiervoor losgelaten gaan worden. Er kunnen grote beslissingen genomen moeten worden, waarbij ze het gevoel hebben dat ze een sprong in het diepe moeten gaan maken.

De aantrekkingskracht tussen hen zal steeds sterker zijn en zij kunnen ook ervaren dat ze geleid worden door hun Hogere Zelf in dit proces van samenkomen. Zij mogen dan ook vertrouwen op wat hun intuïtie hen ingeeft.

Separatiefase

Voor tweelingzielen die in een separatiefase zitten, kunnen er onverwachte wendingen komen in hun persoonlijk leven. Je kunt een nieuwe richting op willen gaan en een nieuwe fase in je leven starten. Ondanks de afstand die je hebt met je tweelingziel, kun je nog steeds hevig getriggerd worden door hem of haar en kan je de ruimte nodig hebben om deze emoties te verwerken. Zij mogen zich ervan bewust worden, dat ze in een innerlijk transformatieproces zitten en dat dit nodig is als voorbereiding voor iets wat zij gezamenlijk in de toekomst mogen gaan wegzetten; hun gezamenlijk doel.

Tweelingziel-ontmoeting

En dan komt er nog een spannend moment voor veel mensen. Want voor velen van jullie, die nog niet zijn of haar tweelingziel hebben ontmoet, kan het komende jaar hun tweelingziel in hun leven komen. Het samenkomen van tweelingzielen gebeurt in fases en op een rustig tempo. En dit heeft als reden dat op deze manier de energietrilling niet te snel stijgt. Want wanneer tweelingzielen bij elkaar komen stijgt niet alleen de energietrilling van jou als persoon, maar werkt dit ook door op het collectief en op de energietrilling van de aarde.

De Leeuwenpoort brengt dus ook verrassingen met zich mee. Je kunt een tweelingziel tegenkomen rond deze periode. Of wanneer je hem of haar al hebt ontmoet, kan er onverwachts een ontmoeting zijn, kan je een berichtje ontvangen, een droom met een betekenis krijgen of via een andere weg een boodschap krijgen over jouw tweelingziel. Wanneer dit gebeurt, zal er een speciale afstemming plaatsvinden voor jullie gezamenlijke missie. Jullie trilling wordt dan verhoogd. En kan dit ook voor tweelingzielen een magische periode zijn.

Op deze dag geven wij een bijzondere webinar met geleide meditatie en afstandshealing om de energiefrequenties van de Leeuwenpoort te kunnen integreren en je voor te bereiden op deze nieuwe fase van je leven. En we nodigen je van harte uit om met ons deze helende reis te maken.

Webinar Leeuwenpoort 8-8-2020

De opening van de Leeuwenpoort-portaal is een belangrijke dag, waarin er hoge energiefrequenties via Sirius naar de aarde komen en onze trilling gaan verhogen. Deze dag kondigt een nieuwe fase aan, waarin er nieuwe deuren open gaan en jij meer naar buiten gaat treden en in je kracht gaat staan. De Leeuwenpoort stimuleert dan ons ook om ons los te maken van alle negatieve invloeden in ons leven.

We bevinden ons in een overgangsperiode naar het Watermantijdperk, waarin gelijkheid, broederschap en vrijheid een belangrijk thema is en er ruimte is voor iedereen in onze samenleving. Veel Lichtwerkers hebben een sterke verbinding met Sirius en helpen met vernieuwing te brengen op de aarde.

Ook gaat de band tussen tweelingzielen sterker worden door een gouden koord tussen hun harten. En stimuleren zij elkaar om een transformatie door te maken. Heb je jouw tweelingziel nog niet ontmoet, dan kan je voorbereid worden op jullie ontmoeting op een later tijdstip. In de periode tot 2020 zullen er namelijk veel ontmoetingen plaatsvinden tussen tweelingzielen. En kunnen er grote doorbraken komen in hun situatie.

Wil je meedoen met onze webinar, tijdens de Leeuwenpoort op 8 augustus? Dan kan je je online aanmelden, meer informatie vind je in het event op Inspirerend leven.

Liefs,
Karin en Danique Vergeer

www.healingcentrumisis.com

2 reacties

Myriam 5 augustus 2020 - 13:51

Karin en Danique
Ooit was ik bij jullie thuis voor een workshop tekenen en hebben jullie me nadien nog een healing gegeven.
Jullie teksten raken mij keer op keer. Ik voel veel herkenning en steun daardoor.
Ik ontmoette op 22 april mijn tweelingsziel Werner. In november voelden we allebei dat we onder de relatie die we allebei nog hadden, een streep moesten zetten. Het was toen heel zwaar voor mij en ik begreep niet goed waarom ik het deed. Mijn omgeving al zeker niet…
Toch kreeg ik regelmatig tekens in die rouwtijd dat er iemand veel passender in mijn leven zou komen.
Ik voelde dat het in april of mei zou gebeuren. Ik had het goed gevoeld
Intussen wonen we zelfs al een tijd samen. Na 1 week was hij al vaak bij mij. Ook met mijn 2 kinderen klikte het meteen. Net alsof hij hen ook al veel langer kende.
Alles ging heel snel, maar voelt vertrouwd en juist aan. We triggeren elkaar op veel vlakken en er komen dan oude pijnen en onverwerkte angsten naar boven. Ik leerde opeens mijn schaduwkanten kennen.
Onze basis voelt wel stevig en beiden voelden we nog nooit zo een diepe connectie. Ik besefte heel snel dat alles in mijn leven uiteindelijk naar hem heeft geleid. In maart startte ik eindelijk mijn eigen healingpraktijk, maar we hebben plannen om die samen verder uit te bouwen.
Grappig hoe jullie teksten dit alles elke keer bevestigen.
Bedankt daarvoor !

Reply
Niels Visser 9 augustus 2020 - 13:36

Wat een onzin!

Reply

Laat een bericht achter