Spiritualiteit

De onzichtbare energievelden in je huis: zo beïnvloed jij jouw huisenergie

Door Denise Linn
De onzichtbare energievelden in je huis: zo beïnvloed jij jouw huisenergie

Hoe jij je in jouw huis voelt, zegt veel over je huisenergie. Jij hebt invloed op jouw huisenergie en jouw huisenergie heeft weer invloed op jou. “Je huis is niet alleen een levenloze fysieke structuur: je huis is doorweven met onzichtbare maar echte strengen energie,” zegt spiritueel leraar Denise Linn, auteur van Energiekoorden. In dit artikel legt ze uit hoe dit werkt.

Je huisenergie reageert op menselijke gedachten en intenties

Je huis zit vol energievelden

Je huis is doorweven met onzichtbare maar echte strengen energie. Je huis is niet alleen een levenloze fysieke structuur. Het is ook een vergaarbak voor vibrerende onzichtbare energievelden… en deze energievelden reageren op je gedachten en intenties.

Elke ruimte heeft energie. Je huis is niet alleen een samenstelling van materialen, bijeengevoegd voor onderdak. Elke kubieke centimeter ervan – hetzij massief hetzij ogenschijnlijk lege ruimte – bestaat ook uit oneindige stromen en strengen energie.

De invloed van jou en anderen op je huisenergie

Wanneer je een ruimte betreedt waarin je je onmiddellijk licht en opgewekt voelt of een kamer binnenstapt waar je je door de atmosfeer uitgeput en doodmoe voelt, reageer je op de energie van de omgeving.

Als je spanning en druk voelt in een kamer nadat er ruzie is geweest, ervaar je energie die nog lang nadat de ruzie voorbij is in een ruimte kan blijven hangen.

Soms kan energie in een woning of kantoor mat en loom worden. Wanneer dat het geval is, voel je je misschien moe en lusteloos of je wordt geagiteerd en boos.

Het zuiveren van je huis lucht op

Het leren van eenvoudige technieken om de energie van je ruimte te zuiveren, kan resulteren in een opmerkelijke en positieve invloed op hoe je je voelt en op elk aspect van je leven. Wanneer je verzoekt om zegening en hulp vanuit de onzichtbare sferen van de Geest vallen negatieve strengen weg en kan onnoemelijk veel magie en blijdschap je hart vullen, zodat je woning een huis voor je ziel wordt.

Hoe vind je de juiste zuivering?

De belangrijkste vereisten voor elke zuivering zullen altijd je eigen intuïtie en de ingevingen van je hart zijn. Wanneer je je hart openstelt voor de Geest word je naar de middelen, de informatie en de ceremonies geleid die goed voor je zijn.

Door gewoon door elke grote kamer van je huis te lopen en met een bel te rinkelen, of wierook te branden en in de ochtenduren met een veer de rook van brandende salie te verspreiden, kun je een sjabloon van zuiverheid vormen voor de rest van de dag. Terwijl je de ruimte in je huis zuivert, vallen vaak ook negatieve strengen van je af.

Zo kun jij je huisenergie reinigen:

Fragment uit: Energiekoorden

Energiekoorden

Energiekoorden

Versterk je verbinding met waar je energie van krijgt en doorbreek negatieve patronen. Denise Linn helpt je te werken aan je energetische bescherming. Creëer ruimte voor het goede in je leven.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij
Deel dit artikel online
Denise Linn
Denise Linn

Denise Linn is een spiritueel leraar en auteur van vele boeken waarin ze de kennis van sjamanistische tradities van over de hele wereld vertaalt voor spirituele levensvragen van hedendaagse zinzoekers.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Tarot voor jezelf
€ 23,50

Tarot voor jezelf

Annick Damme

Tarot helpt je je leven te duiden: geef vorm aan je eigen toekomst met 'Tarot voor jezelf' van Annick Van Damme

€ 23,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?