Homepage slider

Bescherming van je huis: volg dit eenvoudige ritueel om je huis te beschermen

Door Denise Linn
Bescherming van je huis: volg dit eenvoudige ritueel om je huis te beschermen

Slechte energieën, inbrekers en ander gespuis: we willen ons allemaal veilig voelen in huis. Je huis beschermen is daarom een belangrijk begrip in de wereld van space clearing. In dit artikel deelt Denise Linn, expert op het gebied van space clearing én auteur van De geheimen van space clearing, je een eenvoudig ritueel om je huis te beschermen.

Een huis dat energetisch gereinigd is voelt niet alleen prettiger, we merken dat daardoor soms op een schijnbaar mysterieuze manier ook onze gezondheid verbetert, onze relaties zich verdiepen en onze voorspoed toeneemt.

Space clearing

Al eeuwenlang zijn er in oude beschavingen en culturen overal ter wereld ceremonies uitgevoerd om een heilzame energie in onze leefomgeving te brengen. Veel van deze tradities zijn in onze moderne samenleving verwaterd, maar er vindt een wedergeboorte plaats en uit de diepe wijsheid van de aarde dient de kunst van space clearing zich opnieuw aan.

De lang vergeten ceremonies die ons generaties geleden vitaliteit brachten, zijn inmiddels weer algemeen bekend en worden benut om in hedendaagse huizen en bedrijven vrede en harmonie te brengen, en met opmerkelijk resultaten. Huizen waar een stagnerende of deprimerende sfeer heerst voelen na een space clearing levendig en opbeurend. Winkels en kantoren die gezuiverd zijn melden vaak dat het personeel zich meer inzet en dat de verkoopcijfers groeien.

Een fijn, energetisch gereinigd huis

Een kamer die energetisch gereinigd is voelt direct lichter en helderder; zelfs mensen die niet gevoelig zijn voor energieën vertellen hoe lekker ze zich er voelen. Vandaag de dag hebben we met space clearing de sleutel in handen om de natuur in huis te halen. Dankzij space clearing kunnen we spirituele mogelijkheden gaan benutten die ongebruikt op ons wachten. We kunnen negatieve energie verdrijven en we kunnen Spirit en liefde in ons huis en onze werkplek halen.

Een huis dat energetisch gereinigd is voelt niet alleen prettiger, we merken dat daardoor soms op een schijnbaar mysterieuze manier ook onze gezondheid verbetert, onze relaties zich verdiepen en onze voorspoed toeneemt. Vroeger begrepen de mensen wat het wil zeggen om een huis te zuiveren en te zegenen, wat verklaart waarom space clearing zo’n belangrijke plaats innam in hun dagelijks leven.

Ritueel om je huis te beschermen

Dit eenvoudige, beschermende ritueel kan je helpen om de energie in een huis te verzachten, als aanvulling op een space clearing. Bij dit ritueel is de intentie het belangrijkst.

  • Begin bij de voordeur. Ontspan je en center jezelf.
  • Steek een kaars aan en houd die in je hand.
  • Kijk in de kaarsvlam en stel je voor dat het licht ervan zich uitbreidt en jou helemaal omhult.
  • Houd de kaars voor je borst en beziel die met liefde. Beweeg de kaars langs een verticale lijn voor je naar beneden en zeg: ‘Beschermd, veilig en wel.’ Breng de kaars terug naar je borst. Beweeg hem nu naar links en vervolgens in een horizontale rechte lijn naar rechts en zeg: ‘Beschermd, veilig en wel.’ De horizontale en verticale lijnen vormen een kruis, een teken dat veiligheid en bescherming geeft. Het kruis is een symbool van vrede en veiligheid.
  • Loop elke kamer van je huis door in de richting van de wijzers van de klok, van de benedenverdieping tot de zolder. Bij elke deur naar buiten en bij elk raam maak je een kruis, en je zegt: ‘Beschermd, veilig en wel.’
  • Keer terug naar de voordeur van het huis, herhaal het kruis en zeg: ‘Beschermd, veilig en wel.’
  • Hiermee heb je het ritueel voltooid. Blaas de kaars weer uit.

Boekentip: De geheimen van space clearing

Wil je nog meer tips om van je huis een veilige, beschermende haven te maken? Denise Linn helpt je hierbij in De geheimen van space clearing. In dit boek leer je de kunst van het reinigen en harmoniseren van de energie in een ruimte. Hierdoor gaan mensen zich positiever voelen; er komt balans in relaties en blokkades verdwijnen. Zo komt er ruimte voor overvloed, creativiteit en welzijn.

Bestel jouw exemplaar met gratis verzending bij Boekenwereld.com

bestel nu

Lees ook deze artikelen:

 

 

Deel dit artikel online
Denise Linn
Denise Linn

Denise Linn is een spiritueel leraar en auteur van vele boeken waarin ze de kennis van sjamanistische tradities van over de hele wereld vertaalt voor spirituele levensvragen van hedendaagse zinzoekers.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
De vijf elementen
€ 20,00

De vijf elementen

Jean Haner

Kleine veranderingen hebben een grote impact op de rest van je leven, laat Jean Haner in 'De vijf elementen' zien. Leer dankzij dit boek de spirituele kant van Chinese geneeskunde kennen.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?