Spiritualiteit

De Wet van Aantrekkingskracht: welke signalen zend jij uit naar het Universum?

Door Hanne Knight
De Wet van Aantrekkingskracht: welke signalen zend jij uit naar het Universum?

Je kunt het Universum gericht om steun vragen. Je stuurt bijvoorbeeld een hulpvraag naar je gidsen of Spirit. Maar wat weinigen beseffen: je zendt ook voortdurend onbewuste signalen uit! Coach Hanne Knight laat in dit artikel zien hoe ze jouw leven beïnvloeden. “Het Universum beantwoordt steeds jouw signalen. Dat is de Wet van de Aantrekkingskracht.”

Je ontvangt de energie en de signalen van het Universum die matchen met wat jij uitzendt.

Je zendt voortdurend energie uit

Je hebt vast weleens gehoord over signalen uit het Universum. Ontvang jij deze tekens, die jou op je weg begeleiden? Goed om te weten: je pikt niet alleen signalen op, je zendt ze ook voortdurend uit naar het Universum. Hoe dit werkt en hoe het jou kan helpen bij het manifesteren van je wensen, lees je in dit artikel.

Het Universum is energie, oneindig veel energie. En jij bent energie, oneindig veel energie. Die energie zend je voortdurend uit. Naar je vrienden, je omgeving, naar de hele wereld en dus óók naar het Universum. Het zijn de signalen die jij uitstuurt.

De Wet van Aantrekkingskracht

Het Universum beantwoordt steeds jouw signalen. Dat is de Wet van de Aantrekkingskracht. Je ontvangt de energie en de signalen van het Universum die matchen met wat jij uitstuurt. Het Universum heeft daarbij geen verborgen agenda. Het stuurt jou met deze signalen dus niet in een bepaalde richting. Het beantwoordt alleen maar jouw signalen met gelijke energie. Je hebt vrije wil om in je leven te ervaren wat jij wil.

Lees verder: Waarom manifesteren vaak niet werkt (misverstanden en geheimen over de Universele Wetten)

Bewuste signalen: engelen of Spirit om hulp vragen

Sommige signalen zend je heel bewust uit. Zo kun je het Universum gericht om hulp vragen. Word je gekweld door een dilemma en weet je niet wat een goede keuze is? Vraag om begeleiding. Je kunt ook vragen om steun en kracht tijdens een zware tijd. Of om wijsheid, inspiratie en inzichten om een volgende stap te zetten. Deze bewuste signalen kun je uitzenden door te bidden, te mediteren of rituelen uit te voeren. Of zelfs door ze luidkeels naar het Universum te schreeuwen.

De een wendt zich tot engelen, de ander tot gidsen en weer anderen tot God of Spirit. Allemaal vertegenwoordigen ze de energie van het Universum en allemaal geven ze jou antwoord op je vragen. Het is belangrijk dat jij je richt tot universele krachten waarin je gelooft. Voel je een diepe connectie met Spirit, de Bron of het Universum via jouw gidsen? Of voel je vooral dat je wordt begeleid door engelen? Wend je dan tot hen wanneer je hulp of begeleiding van het Universum wenst.

Hoe onbewuste signalen je leven beïnvloeden

Maar je zendt ook onbewust heel veel signalen uit. Je weet niet altijd welke energie je uitstraalt, omdat je nog veel blinde vlekken hebt. Ze zijn mede bepalend voor wat jij het Universum instuurt. Deze onbewuste signalen zijn onder andere de verhalen die je over jezelf vertelt en de overtuigingen die je over jezelf gelooft. Het zijn de copingmechanismen die je al sinds je kindertijd met je meedraagt. En de defensiemechanismen die grotendeels bepalen hoe jij op moeilijke situaties reageert.

Een ‘slechte’ verbinding met het Universum

Deze onbewuste signalen hebben grote invloed op wat er gebeurt in jouw leven. Soms kan je verbinding met het Universum troebel worden, omdat je gemengde signalen uitstuurt. Je vraagt bijvoorbeeld bewust om begeleiding van het Universum: je wilt een grote som geld ontvangen. Maar tegelijk zend je de energie uit dat je diep vanbinnen niet gelooft dat je voor het geluk geboren bent.

Het antwoord van het Universum zal dan ook matchen met deze gemengde energie. Je ontvangt bijvoorbeeld slechts enkele euro’s, omdat je daarvan wel gelooft dat je ze verdient. Of je ontvangt veel geld dat je vervolgens meteen weer kwijtraakt door een onverwachte rekening.

Zo ontvang je duidelijke antwoorden

Herken je dit? Dan kan ik jou zeker aanraden om dieper in te gaan op de energie die je uitzendt. Wanneer je meer inzicht krijgt in de energie die je bewust én onbewust uitstuurt, wordt jouw verbinding met het Universum veel helderder. Wanneer de signalen die je uitzendt duidelijk en dus niet meer dubbelzinnig zijn, ontvang je een nauwkeurig en precies antwoord van het Universum.

Je kunt je leven helen

Je kunt je leven helen

Hoe werk je aan de blokkades die verkeerde signalen het universum insturen? Met Je kunt je leven helen van Louise Hay werk je aan de beperkende overtuigingen die ervoor zorgen dat je net niet krijgt wat je wil.Hoe ontvang je tekens van jouw spirituele gidsen?

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Boek van de Universele Wetten

Boek van de Universele Wetten

Ben je benieuwd naar hoe de wet van aantrekking en andere wetten van het universum precies werken? Je leert het in dit boek!

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees verder:

Boekentip van de redactie
Aura-energie
€ 20,00

Aura-energie

Alla Svirinskaya

Als je je vaak vermoeid voelt en klachten hebt, is de kans groot dat je aura is vervuild. Tijd om de balans te herstellen! In 'Aura-energie' laat Alla Svirinskaya je zien hoe.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Deel dit artikel online
Hanne Knight
Hanne Knight

't Is langs hier en het komt goed. Dat is het motto van Soul in Bloom, mijn praktijk voor coaching via e-mail, online of via chat. Als Soul Realignment Practicioner werk ik met iedereen die het gevoel heeft vast te zitten in een leven dat niet helemaal past. Samen gaan we op zoek naar de Blueprint van jouw ziel, naar wie je diep vanbinnen bent. En we verwijderen de blokkades die je nog tegenhouden om een heerlijk leven te leiden.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Aura-energie
€ 20,00

Aura-energie

Alla Svirinskaya

Als je je vaak vermoeid voelt en klachten hebt, is de kans groot dat je aura is vervuild. Tijd om de balans te herstellen! In 'Aura-energie' laat Alla Svirinskaya je zien hoe.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?