Astrologie & horoscopen

Wat doe je nadat je energieveld is aangetast?

Door Denise Linn
Wat doe je nadat je energieveld is aangetast?

Heb je last van energieverlies, ben je in een ruimte met veel (giftige) mensen geweest of ben je verzwakt door een paranormale aanval? Dan is het slim om je energieveld weer te helen en de negatieve energie los te laten. Spiritueel leraar Denise Linn, auteur van Energiekoorden geeft in dit artikel twee methoden om je energieveld weer te herstellen.

Elke keer dat je samen bent met andere mensen wordt je energieveld beïnvloed. Het is vaak moeilijk te onderscheiden wat jouw energieveld is en wat het veld van een ander.

Wat doe je nadat je energieveld is aangetast?

Als je aan energieverlies lijkt te lijden, in een ruimte met veel mensen bent geweest of als je verzwakt bent na een paranormale aanval (zelfs nadat je beschermingstechnieken toepaste) kun je deze twee dingen doen om je energie te herstellen.

Lees ook: Entiteiten in je energieveld: het gevaar van auralifters

1. Stampen

Gewoon met je hakken hard op de grond bonken, alsof je het ritmische geluid van een trom maakt, begint energieën die niet nuttig voor je zijn uit te schakelen. Stamp minstens twaalf minuten, op een of andere vorm van ritmische muziek of ritmisch getrommel en het zal je helpen je energieveld te zuiveren.

Ook luisteren naar het geluid van een trommel of zelf trommelen, met de intentie je energieveld te zuiveren, kan helpen.

2. Hete douche/koude douche

Neem een hete (of warme) douche, maar draai de kraan vervolgens zo koud open als je enkele minuten aankunt. Neem zo, als je het kunt verdragen, een ijskoude douche van twee minuten. Het is zeer weldadig. Draai daarna de kraan weer open voor heet water om het warmer te krijgen en eindig met een tweede ijskoude douche. Je kunt dit meerdere malen herhalen.

Snel wisselen tussen heet en koud schudt oude energieën van je af. Het lijkt een beetje op een hond die hard schudt om water uit zijn vacht af te krijgen.

Het koude water is niet alleen een schok voor je fysieke lichaam. Het schokt ook je energieveld en daardoor kunnen oude energieën niet zo gemakkelijk aan je blijven vasthouden. Daarnaast helpt afschrobben met zout, gedurende hetzij de hete hetzij de koude fase, om je  energie te herstellen.

Koud douchen is heel gezond, dit zijn de andere voordelen van koud douchen.

Fragment uit: Energiekoorden

Energiekoorden

Energiekoorden

Leer met jouw energie en met de energiekoorden in je leven te werken zodat jouw energieveld gevuld blijft met jouw energie. Denise Linn helpt je te werken aan je energetische bescherming. Creëer ruimte voor het goede in je leven.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees verder over je energieveld en hoe je het kunt beschermen:

 

Deel dit artikel online
Denise Linn
Denise Linn

Denise Linn is een spiritueel leraar en auteur van vele boeken waarin ze de kennis van sjamanistische tradities van over de hele wereld vertaalt voor spirituele levensvragen van hedendaagse zinzoekers.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Tantra, een allesomvattende oer-energie
€ 17,50

Tantra, een allesomvattende oer-energie

Daniel Odier

Verbind je met je oer-energie: de filosofie van tantra door Daniel Odier

€ 17,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?