Liefde & Relaties

Waarom je de relatie met je tweelingvlam niet kunt verpesten

Door Kate Rose
Waarom je de relatie met je tweelingvlam niet kunt verpesten

Het lijkt te vaak te gebeuren dat we geweldig verwarren met makkelijk. We rennen weg van chaos en vragen ons vervolgens af waarom we zo snel verveeld raken. Maar als het op de liefde aankomt, word je vanbuiten geraakt door je tweelingvlamconnectie, om je aan te moedigen aan je zielscontract te beginnen.

Tweelingvlam

In dit leven begin je op het pad waarvan je denkt waar je hoort te zijn, maar in werkelijkheid is dat niet het pad waar je ziel thuishoort. De keuzes die je maakt, zijn gebaseerd op je jeugd en familie. Hierbij vraag je je nooit af of je wel luistert naar je eigen hart of alleen naar de verwachtingen van de mensen om je heen. Hier komt je tweelingvlam bij kijken.

Zo’n zielscontract ontstaat met het doel om de status quo te veranderen, zodat je wordt geleid naar het pad van je hart. Dit betekent dat zielscontracten relaties, huwelijken en carrières kunnen verpesten. In feite alles wat je tegenhoudt dat pad te bereiken.

“Chaos is niet altijd even mooi, maar wel noodzakelijk om verandering aan te brengen.” ~ Kate Rose

Tweelingvlammen en ontwaken

Tweelingvlammen vinden elkaar niet meteen, omdat de liefde en relaties die ze voorheen ervaren, deel uitmaken van de reis die ze naar elkaar moeten afleggen. Tweelingvlammen brengen in elkaar wat teweeg, ze maken emoties los en zorgen voor chaos. Maar alleen omdat we niet de persoon kunnen worden die we horen te zijn door de persoon te blijven die we al zijn.

Het lijkt misschien vaak zo of je de relatie met jouw tweelingvlam hebt verpest. Je denkt misschien dat ‘niet nu’ ‘nooit’ betekent en dat je iets verkeerds gezegd of gedaan hebt en zo je tweelingvlam wegduwt. Maar dat kan nooit gebeuren.

Je kunt op geen enkele manier een tweelingvlamconnectie verpesten of kwijtraken, ook al voelt dat misschien soms zo. Tweelingvlammen moeten alleen ontwaken en hun eigen weg vinden. Het kan dus wel voorkomen dat tweelingvlammen afstand nemen van elkaar tijdens hun reis, pijnlijke woorden tegen elkaar zeggen of moeite hebben met hun ego, maar de heilige verbintenis tussen de twee zal nooit verbroken kunnen worden.

Dit betekent dat alles op zijn tijd zal gebeuren, maar ook dat je je eigen lot niet kunt aantasten. Soms is het lastig om te blijven geloven dat er een ultiem plan voor iedereen is weggelegd, eentje dat al lang geleden is vastgesteld, nog voordat je in dit lichaam op aarde kwam. Het is je eigen angst om te groeien dat je ervan weerhoudt om jouw lotsbestemming te zien.

Herenigingsproces

Tweelingvlamconnecties werken nou eenmaal niet soepel. Er is er altijd een die wegrent en dat nog wel vaker zal doen, waarbij de ander zich verlaten voelt. Dit proces is noodzakelijk, omdat de tweelingvlammen anders niet genoeg getriggerd worden om te ontwaken en aan hun weg te beginnen. Maar het is niet waar dat tweelingvlammen elkaar niet horen te vinden in dit leven als ze uit elkaar zijn gegaan of problemen ondervinden. De mensen die dit opperen, zijn gewoon nog niet begonnen aan het herenigingsproces.

Het is namelijk zo dat tweelingvlammen in feite bestemd zijn om samen te zijn in dit leven als ze aan hun reis beginnen en het moeilijke proces dat erbij komt kijken. Dat is namelijk precies het doel van die reis en het proces.

Ze zijn hier niet om alleen zich te ontwikkelen, ze zijn hier om te ontwaken, om elkaars bewustzijn te verhogen en om te leren wat onvoorwaardelijke liefde is, namelijk de krachtigste energie van God. Tweelingvlammen horen elkaar in dit leven te vinden om zo anderen ook aan te moedigen. Hoe meer tweelingvlammen elkaar vinden, hoe hoger het bewustzijn van de planeet.

Een andere aanpak

De mensen die opperen dat tweelingvlammen niet herenigd horen te zijn in dit leven, voelen zich machteloos door het feit dat ze geen controle hebben over de connectie. Maar je voelt je alleen zo als je logica probeert toe te passen op deze connectie, net zoals je bij een normale relatie in de fysieke wereld zou doen. Tweelingvlammen zijn niet ontstaan in deze driedimensionale fysieke wereld en dus heeft deze connectie een andere aanpak nodig.

De ene vlam zal de ander op sommige moment verschrikkelijk behandelen. Ze projecteren dan en gaan er zelfs vandoor. Ze zullen hun tweelingvlamconnectie de schuld geven voor het feit dat alles niet hetzelfde kan blijven en dat ze niet kunnen vergeten dat het universum ze op hun schouder tikt om wakker te worden. Als dit gebeurt, dan is het makkelijk om te zeggen dat hun connectie niet voorbestemd was, of om zelf te opperen dat deze persoon niet hun tweelingvlam is. Hiermee wordt de ander alleen maar gewond achtergelaten, die wel klaar was en nu het slachtoffer wordt.

Onvoorwaardelijke liefde

Zo lang de een zich gekwetst voelt door de ander die ervandoor gaat, dan zijn ze nog niet klaar om de onvoorwaardelijke liefde te voelen. Het doel van dit proces is om tweelingvlammen wakker te schudden zodat hun ziel zich kan ontwikkelen, maar ook zodat ze leren hoe ze de ander onvoorwaardelijk lief kunnen hebben.

Maar niet iedereen ziet het zo, de meesten worden te streng voor zichzelf. Ze raken wanhopig en denken dat ze hun heilige connectie hebben verpest en daarmee ook hun lotsbestemming. Het is belangrijk om te onthouden dat je je lot niet kunt veranderen; je kunt ertegen vechten, ervan weg rennen of hem negeren, maar als iets voorbestemd is, dan zal het uiteindelijk ook zo zijn.

De rest van het jaar en de komende vijf jaar zullen tweelingvlammen herenigd worden als onderdeel van het ontwakingsproces van de planeet. Dat is ook nodig, omdat het bewustzijn van de planeet op geen enkele andere manier veranderd kan worden. Het is een soort liefde dat oprecht de wereld kan veranderen, en daarom is het ook voorbestemd, wat je ook doet.

Geschreven door Kate Rose

De drie grote liefdes in je leven

De drie grote liefdes in je leven

In De drie grote liefdes in je leven, soulmates, karmische partners en tweelingzielen van Kate Rose leer je onderscheiden tussen drie soorten liefdes die je in je leven kunt hebben en de lessen die zij met zich meebrengen om de Ware te kunnen ontmoeten. Ontdek waarom je vorige liefde niet de Ware bleek te zijn en het verschil tussen verschillende soorten liefdes.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees ook deze artikelen:

Deel dit artikel online
Kate Rose
Kate Rose

Kate Rose is kunstenaar, vrije geest, relatie-expert, coach en spreker. Ze schrijft over relaties en de liefde voor diverse toonaangevende bladen en blogs.

Reacties
 1. Brigitte Wuyts 7 oktober 2020 - 22:18
  Reply

  Dank je Kate Rose voor de bemoedigende woorden...

 2. roelie 11 oktober 2020 - 11:27
  Reply

  Jaren vecht ik voor een relatie met hem.. En het enige wat hij doet is spelletjes spelen.. en me pijn doen. ik Heb er genoeg van. Hij wil mij niet . ik laat het los ..

 3. Rosa 23 januari 2022 - 09:04
  Reply

  Ik vind dit ook moeilijk te bevatten. Ware liefde, tweelingvlam, tweelingziel, zou goed moeten voelen. Rust. Balans. Thuis komen. Ik heb hierover vaak gelezen. Dit artikel beschrijft een bijna onmogelijke liefde, onrust en gevecht. Om dan uiteindelijk bij elkaar terug te komen... Diegene waarvan ik dacht dat het de ware was, kiest voor zijn gezin, wat logisch is. Hij weet dat ik alleen ben en wilde mij regelmatig zien maar ik heb het contqct met veel pijn ♡ verbroken. Ik hoor nu al bijna 4 jaar niks meer van hem. Weer een ervaring rijker en een illusie armer. Komt de tweelingvlam als je bejaard bent?

 4. Rosa 23 januari 2022 - 09:12
  Reply

  Hoi Roelie, Ik heb net dit als reply gedaan op het artikel tweeling. Ik geloof als ik jou commentaar lees ook niet dat dit nu de juiste persoon voor jou is. Moeilijk betekent niet automatisch de ware. Er zijn zat mannen die dubbel leven erop na houden, of voor veilig gaan en kiezen voor de ongelukkige relatie waarin ze zitten. Dit is niet jouw tweelingvlam. Dat hoort dan toch goed te voelen? Ik hoop dat je ondertussen een mooi mens bent tegen gekomen Roelie.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Tarot voor jezelf
€ 23,50

Tarot voor jezelf

Annick Damme

Tarot helpt je je leven te duiden: geef vorm aan je eigen toekomst met 'Tarot voor jezelf' van Annick Van Damme

€ 23,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?