Astrologie

Wat je Venusteken zegt over jouw (of je partners) liefdesleven en overvloed

Door Redactie
Wat je Venusteken zegt over jouw (of je partners) liefdesleven en overvloed

Venus is de godin van de liefde. Ze heerst over twee tekens: Stier en Weegschaal. Hierdoor vertegenwoordigt deze planeet twee hoofdgebieden in je leven: liefde en overvloed. In welk teken staat jouw Venus?

Het regeert je gevoelens en emoties en beïnvloedt zowel de manier waarop je liefhebt en contact maakt als hoe gemakkelijk je overvloed aantrekt. Zodra je iemands Venus kent, weet je waar diegene van houdt, wat hun het gevoel geeft geliefd te zijn en hoe je kunt laten zien dat je van hen houdt. Bereken hier in welk teken Venus staat en ontdek wat dit voor jou betekent.

Venus in de tekens

Venus in Ram

Ram is een onstuimige energie, dus wanneer de planeet van romantiek en weelde hier opduikt, dan weet je dat er een onstuimige minnaar in de buurt is. De Venuskracht is hier bijzonder sterk. Vaak zeer aantrekkelijk.

Venus in Stier

Hallo feromonen! Mooi en elegant, en toch nuchter. Houdt van aanrakingen. Goed in de keuken. Kan een verbluffende kok zijn. Indien man: heeft een goed idee wat vrouwen willen.

Venus in Tweelingen

Houdt van woorden en van mensen die woorden goed weten te gebruiken. Kan grillig zijn in de liefde. Korte aandachtsspanne waar het geld betreft; verdient misschien geld via zelfexpressie; flirterig.

Venus in Kreeft

Huiselijk, zorgzaam en zorgt dat je je welkom voelt (vaak met eten). Goed in knuffelen en in van een huis een thuis maken. Beschermt haar welpen goed.

Venus in Leeuw

Wil je imponeren en slaagt daar waarschijnlijk tot op hoge leeftijd in. Dol op fraaie armsieraden, en überhaupt op alles wat mooi is. Iemand met Venus in Leeuw is een prinsesje dat gewend is het allerbeste te krijgen.

Venus in Maagd

Houdt van details. Wil graag voor je zorgen. Vraagt misschien veel van je, en kan kritisch zijn (als jij belangrijk voor diegene
bent). Vindt het fijn als zijn of haar geliefde letterlijk schoon is en bij voorkeur naar zeep ruikt. Kan achter gesloten deuren erg kinky zijn.

Venus in Weegschaal

Hier lijkt Venus op haar best te zijn. Lief en zacht, en met onberispelijke manieren. Mannen kussen misschien je hand. Belangrijkste ‘maar’: ze zijn dol op liefde en dat moet heerlijke liefde zijn. Door en door romantici. Goed in contact maken.

Venus in Schorpioen

Hier heb je een donkere, verleidelijke Venus. Ze zal je zeker niet alles van zichzelf laten zien. Mannen en vrouwen met deze positie smachten vaak. Kan jaloers zijn. Intens

Venus in Boogschutter

Een wispelturige minnaar die er vandaag is, morgen weg is, maar de dag daarop alweer terug kan zijn. Schuwt niet om je te laten zien dat hij/zij om je geeft. Vrij en gemakkelijk, zeker niet aanhankelijk (houdt zelf ook niet van aanhankelijke mensen).

Venus in Steenbok

Ingewikkelde types, omdat ze vaak bang zijn dat er niet genoeg van hen wordt gehouden. Vaak zijn het geliefden die rechtdoorzee zijn en je niet in de steek zullen laten, tenzij ze zich bedreigd voelen.

Venus in Waterman

Hij/zij zoekt een onconventionele geliefde. Is niet aanhankelijk. Leeft misschien te veel in het hoofd, te weinig in het hart. Soms zeer elegant en modieus. Heeft veel vrienden. Een idealist.

Venus in Vissen

Dromerig en lief; misschien iets te soft en sentimenteel voor de moderne wereld. Houdt van schoonheid en verbeelding. Vol affectie, en trekt met zijn of haar warmte mensen aan. Beziet de wereld door een roze bril.

Bron

Tip van de redactie: Online cursus Leven met de sterren

Jonge vrouw houdt een volle maan in haar handen waar dierenriemtekens omheen staan. Naast de vrouw staat de tekst: Leven met de sterren. Yasmin BolandWil je meer leren over je sterrenbeeld, je maanteken, je astrologische huizen en wat het allemaal betekent? Start dan vandaag nog met Yasmin Bolands online cursus Leven met de sterren!

bestel nu

Lees nog meer over je geboortehoroscoop:

Deel dit artikel online
Reacties
  1. Bedrijfsbeheerder 8 augustus 2019 - 14:33
    Reply

    Erg waardevolle informative, ik ga het toepassen!

  2. Soraya 9 juni 2022 - 22:08
    Reply

    Ben een vrouwlijke waterman, herken er helemaal in. Ik ben aanhankelijk, denk met mijn hoofd maar mijn hart leeft. Veel vrienden? Not so much. Ik ben erg intro..

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
De vijf elementen
€ 20,00

De vijf elementen

Jean Haner

Kleine veranderingen hebben een grote impact op de rest van je leven, laat Jean Haner in 'De vijf elementen' zien. Leer dankzij dit boek de spirituele kant van Chinese geneeskunde kennen.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?