Home Astrologie Wat je Venus teken zegt over jouw (of je partners) liefdesleven en overvloed

Wat je Venus teken zegt over jouw (of je partners) liefdesleven en overvloed

Door Redactie
venus

Venus is de godin van de liefde en heerst over twee tekens, stier en weegschaal. Als gevolg hiervan vertegenwoordigt deze planeet twee hoofdgebieden in je leven: liefde en overvloed. Het regeert je gevoelens en emoties en beïnvloedt zowel de manier waarop je liefhebt en contact maakt als hoe gemakkelijk je overvloed aantrekt. Zodra je iemands Venus kent, weet je waar diegene van houdt, wat hun het gevoel geeft geliefd te zijn en hoe je kunt laten zien dat je van hen houdt. Bereken hier in welk teken Venus staat en ontdek wat dit voor jou betekent.

Venus in de tekens

Venus in Ram

Ram is een onstuimige energie, dus wanneer de planeet van romantiek en weelde hier opduikt, dan weet je dat er een onstuimige minnaar in de buurt is. De Venuskracht is hier bijzonder sterk. Vaak zeer aantrekkelijk.

Venus in Stier

Hallo feromonen! Mooi en elegant, en toch nuchter. Houdt van aanrakingen. Goed in de keuken. Kan een verbluffende kok zijn. Indien man: heeft een goed idee wat vrouwen willen.

Venus in Tweelingen

Houdt van woorden en van mensen die woorden goed weten te gebruiken. Kan grillig zijn in de liefde. Korte aandachtsspanne waar het geld betreft; verdient misschien geld via zelfexpressie; flirterig.

Venus in Kreeft

Huiselijk, zorgzaam en zorgt dat je je welkom voelt (vaak met eten). Goed in knuffelen en in van een huis een thuis maken. Beschermt haar welpen goed.

Venus in Leeuw

Wil je imponeren en slaagt daar waarschijnlijk tot op hoge leeftijd in. Dol op fraaie armsieraden, en überhaupt op alles wat mooi is. Iemand met Venus in Leeuw is een prinsesje dat gewend is het allerbeste te krijgen.

Venus in Maagd

Houdt van details. Wil graag voor je zorgen. Vraagt misschien veel van je, en kan kritisch zijn (als jij belangrijk voor diegene
bent). Vindt het fijn als zijn of haar geliefde letterlijk schoon is en bij voorkeur naar zeep ruikt. Kan achter gesloten deuren erg kinky zijn.

Venus in Weegschaal

Hier lijkt Venus op haar best te zijn. Lief en zacht, en met onberispelijke manieren. Mannen kussen misschien je hand. Belangrijkste ‘maar’: ze zijn dol op liefde en dat moet heerlijke liefde zijn. Door en door romantici. Goed in contact maken.

Venus in Schorpioen

Hier heb je een donkere, verleidelijke Venus. Ze zal je zeker niet alles van zichzelf laten zien. Mannen en vrouwen met deze positie smachten vaak. Kan jaloers zijn. Intens

Venus in Boogschutter

Een wispelturige minnaar die er vandaag is, morgen weg is, maar de dag daarop alweer terug kan zijn. Schuwt niet om je te laten zien dat hij/zij om je geeft. Vrij en gemakkelijk, zeker niet aanhankelijk (houdt zelf ook niet van aanhankelijke mensen).

Venus in Steenbok

Ingewikkelde types, omdat ze vaak bang zijn dat er niet genoeg van hen wordt gehouden. Vaak zijn het geliefden die rechtdoorzee zijn en je niet in de steek zullen laten, tenzij ze zich bedreigd voelen.

Venus in Waterman

Hij/zij zoekt een onconventionele geliefde. Is niet aanhankelijk. Leeft misschien te veel in het hoofd, te weinig in het hart. Soms zeer elegant en modieus. Heeft veel vrienden. Een idealist.

Venus in Vissen

Dromerig en lief; misschien iets te soft en sentimenteel voor de moderne wereld. Houdt van schoonheid en verbeelding. Vol affectie, en trekt met zijn of haar warmte mensen aan. Beziet de wereld door een roze bril.

Bron 

Tip van de redactie: Online cursus Leven met de sterren

Wil je meer leren over je sterrenbeeld, je maanteken, je astrologische huizen en wat het allemaal betekent? Start dan vandaag nog met Yasmin Bolands online cursus Leven met de sterren! Nu voor € 95,-

bestel nu

Deze artikelen vind je vast ook leuk

1 reactie

Bedrijfsbeheerder 8 augustus 2019 - 14:33

Erg waardevolle informative, ik ga het toepassen!

Reply

Laat een bericht achter