Spiritualiteit

Gechannelde boodschap van de Wezens van het licht: dit is belangrijk in het Watermantijdperk

Door Maureen St. Germain
Gechannelde boodschap van de Wezens van het licht: dit is belangrijk in het Watermantijdperk

De wezens van het licht hebben een belangrijke boodschap voor je, gechanneld door Maureen St. Germain, auteur van Leven in 5D. Ze laten je zien wat je mag loslaten waardoor je leven veel makkelijker wordt en dat zij en je engelen en gidsen er altijd voor je zijn. “Wij creëren de matrix van liefde en licht die zich door het lezen van deze tekst in jou vormt.”

Ik ben El Morya met de Wezens van het Licht die gekomen zijn om je te leiden terwijl je in je gewaarzijn voor het komend jaar stapt.

Dit is hoe je zult veranderen. Vraag mij om hulp en ik zal je die geven. Laat gracieus en ontspannen los, zodat je niet lijdt doordat je je vastklampt. Je lijden zal minimaal zijn.

De nieuwe aarde

We bevinden ons op een moment in ruimte en tijd waarin lijden niet langer een gewenste ervaring is. En bovendien ook niet nodig. Veel van jullie geloofsovertuigingen zeggen dat lijden een manier is om jezelf te zuiveren. Maar dat is het niet. Misschien gold dit in het verleden, maar in deze tijd gaat het niet meer op. Temper je reacties. Temper je zorgen en angsten met vreugde, met dankbaarheid, en laat het universum je verrassen met de enorme mogelijkheden die hierachter verborgen liggen.

Als iemand van wie je houdt je kwetst, dan ervaren we dit op aarde doorgaans als een teleurstelling. Er zijn energieën die graag willen dat je gekwetst blijft, omdat zij zich voeden met jouw energie. Als je je eigen energie in deze gevoelens stopt, voed je in wezen de energie die wil dat deze gevoelens blijven bestaan. Dit leidt tot een verslaving aan het emotionele drama en de pijn. We raden je aan in de ruimte van je geest tegen jezelf te zeggen: ‘Ik geef deze kwestie geen plek in mijn bewustzijn. Ik kies voor loslaten.’

Maar misschien zeg je wel: ‘Ik wil helemaal niet (loslaten), omdat ik me niet gesterkt voel. Daarom neem ik nu even de tijd om aan mijn engelen en gidsen te vragen hoe belangrijk ik ben. Laat me zien hoe geliefd ik ben.’ Als oefening, met name tijdens dit emotionele drama, kun je nog zeggen: ‘Lieve God, laat me zien hoe geliefd ik ben!’

Je bent geliefd

Als je je engelen en gidsen vraagt om je te laten zien hoe geliefd je bent, zul je je keuzes kunnen loskoppelen van je drama. Verdwijnt je bevestiging hierdoor? Nee! Laat je in plaats daarvan door je engelen bekrachtigen. Zij weten wie je bent en ze houden van je. Doorgaans kies je ervoor om minder aandacht aan dit aspect van jezelf te schenken.

Het tweede punt is: als je dit drama ingaat (met je denken), met alle pijn en lijden, stel jezelf dan iedere keer de vraag: ‘Heb ik hier iets aan gehad? Heeft deze pijnlijke ervaring me iets goeds gebracht?’

Misschien had je er ooit iets aan. Misschien heb je iets van de ervaring geleerd. Maar misschien had je het toen ook heel goed, maakte je mooie reizen en heb je ook hele prettige herinneringen. Hoewel de verbinding er niet meer is, kun je je aandacht wel op talloze goede herinneringen richten.

Als je oude herinneringen hebt, richt je dan direct op de krachtige, vrolijke herinneringen. Train jezelf om je zure gedachten te laten volgen door de zoetheid van de vruchten van de ervaringen, het geleerde, de mogelijkheden, de goede tijden – laat dat de nasmaak zijn. Op deze manier verplaats je je mentale lichaam en vergroot je je hart en je emotionele lichaam.

Je bent gezegend en wordt gesteund

We zegenen je voor het lezen van deze tekst. Wij creëren de matrix van liefde en licht die zich door het lezen van deze tekst in jou vormt. Als je zo vastzit dat je geen van deze handelingen kunt verrichten, roep mij, El Morya, dan aan met de woorden: ‘Help me mijn goddelijke matrix instappen. Help me mijn goddelijk plan instappen.’ Dan kom ik eraan en toon je de weg, je zult weten dat ik het ben. Je zult weten dat dit is waar je moet zijn. Je zult slagen als je mij oproept. Ik zal zeggen: ‘Ik zal je niet teleurstellen als je me roept en je zult jezelf ook niet teleurstellen.’ Dank je wel. Ik wens je een mooie dag verder.

Ik ben El Morya met de Wezens van het Licht die gekomen zijn om je te leiden terwijl je in je gewaarzijn voor het komend jaar stapt.

El Morya en de Heren van het Licht

Fragment uit: Leven in 5D

Leven in 5D

Leven in 5D

Wil je nog meer hoopvolle boodschappen die je bewustzijn vergroten? Met 'Leven in 5D' van Maureen J. St. Germain ga je ervaren wat het is om echt in de vijfde dimensie te leven.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees ook:

Boekentip van de redactie
De vijf elementen
€ 20,00

De vijf elementen

Jean Haner

Kleine veranderingen hebben een grote impact op de rest van je leven, laat Jean Haner in 'De vijf elementen' zien. Leer dankzij dit boek de spirituele kant van Chinese geneeskunde kennen.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Deel dit artikel online
Maureen St. Germain
Maureen St. Germain

Maureen J. St. Germain is een internationaal erkend leraar, intuïtieve gids en expert op het gebied van de mystieke en heilige tradities. Ze maakt diepe spirituele wijsheid toegankelijk en ze helpt mensen over de hele wereld bij hun spiritueel ontwaken.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
De vijf elementen
€ 20,00

De vijf elementen

Jean Haner

Kleine veranderingen hebben een grote impact op de rest van je leven, laat Jean Haner in 'De vijf elementen' zien. Leer dankzij dit boek de spirituele kant van Chinese geneeskunde kennen.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?