Astrologie

Welke invloed heeft de volle maan in Leeuw van 5 februari 2022 op jouw sterrenbeeld?

Door Irma van der Wijk
Welke invloed heeft de volle maan in Leeuw van 5 februari 2022 op jouw sterrenbeeld?

Op 5 februari staat de Volle Maan in het teken Leeuw, een mooi moment om op die dag je weer energetisch op te laden. Juist tijdens zo’n Volle Maan in het winterseizoen is het heerlijk om tijd voor jezelf te nemen. Rond de periode van de Volle Maan in Leeuw gebeurt er veel om je heen en dit is een krachtige energie die je voelt. Het is dus heerlijk om te relaxen, te mediteren of gewoon op de bank te zitten met een kop warme sterrenmuntthee.

Volgens de oude Keltische Maankalender wordt dit ook de IJsmaan genoemd en de bijbehorende boom is de lijsterbes. Het is een dag voor een mooie innerlijke diepgang.

Invloed van de Nieuwe Maan in Leeuw op jouw teken

Ram

Deze energie is bijzonder krachtig en zeker voor jou, Ram omdat deze Volle Maan ook nog eens invloed heeft op jouw innerlijke leven. Hier kun je op een positieve manier gebruik van maken. Je plannen en intenties, die je in gang hebt gezet, kunnen nu volledig tot bloei komen.

Het is tijd om jezelf in het middelpunt te zetten, zoals je bent en te kunnen genieten van al jouw creatieve plannen. Dé manier om meer zelfvertrouwen te krijgen.

Stier

Deze Volle Maan geeft jou de energie om te bedenken hoe je toch meer vanuit huis kunt gaan werken. Aan de ene kant heeft deze periode iets grilligs maar aan de andere kant levert ook iets positiefs op. Je bent in ieder geval op zoek naar meer persoonlijke vrijheid en onafhankelijkheid. Laat het gebeuren en kijk wat voor interessante mogelijkheden zich voordoen.

Tweeling

Je hebt behoefte, en dat past precies bij jou lieve Tweeling, om weer eens met oude vrienden contact op te nemen en gezellige dingen te doen. Maar je bent je ook bewust bezig met de vraag: Wie zijn er eigenlijk belangrijk voor me? Met wie wil je weer eens meer contact hebben? Maar je wilt nu toch ook echt een keer je horizon verbreden en een land bezoeken dat jou al heel lang boeit. Je wilt gaan rondreizen door dat land en zijn cultuur opsnuiven. Of bijvoorbeeld starten met het lopen van delen van het Pieterpad van Pieterburen in Groningen naar de Pietersberg in Limburg, zo ontdek onze mooie Nederlandse dorpjes en natuur.

Kreeft

Deze maand schijnt de Volle Maan op je financiële terrein. Je financiën zijn goed onder controle, maar neem de tijd om eens naar je financiën te kijken. Hoeveel geef ik uit en hoeveel kan ik bezuinigen? Ben ik op de goede weg of moet ik wat beter op mijn geld letten? Denk na over je toekomst, wat wil ik veranderen? Of ben ik juist heel tevreden hoe alles loopt? Je kunt ook nieuwe mogelijkheden zien om andere wegen te vinden om geld te verdienen.

Leeuw

Lieve Leeuw, je voelt de behoefte om te laten zien wie jij bent en wat je kunt naar anderen. Dus de hele maand februari voel jij deze prachtige energie. Deze Volle Maan is een actieve fase, waarin er veel om je heen gebeurt. Het is een fase van energie, bescherming, vriendschap en liefde. Deze energie is bijzonder krachtig en hier kun je op een positieve manier gebruik van maken.

Maagd

Het kan je energieniveau positief verhogen, maar ook juist het omgekeerde, je emoties negatief versterken. Zorg dat je de tijd neemt om tot rust te komen, vind je balans en doe gewoon even waar je zin in hebt. Het is belangrijk dat je in een kalme gemoedstoestand bent om de positieve energie te ontvangen. Vergeet niet dat er veel gaande is in je lichaam, geest en ziel.

Weegschaal

Bij jou ligt de nadruk op anderen en hun behoeften, je bent sociaal heel actief en vind het fijn om anderen te steunen. Het kan ook zijn dat je überhaupt nadenkt over vriendschappen. Of je krijgt juist met vrienden de behoefte om “dieper” te gaan en meer bij elkaar te ontdekken, zodat er een “hechtere” vriendschap kan ontstaan.

Schorpioen

Niets creëert meer weerstand dan dingen doen die niet bij je passen. In essentie heb je twee keuzes: of je doet wat je wilt – of je doet het niet. Of je doet wat je zelf wilt – of je doet wat je anderen willen. Meer innerlijke rust in je leven ligt altijd in het verlengde van je eigen weg. Alleen je eigen visie, je eigen manier, je eigen keuzes geeft je die rust die je zo hard zoekt.
Het besef dat je doet wat bij je past, is zo waardevol!

Boogschutter

Ben je wel gezond bezig? Is het nu tijd om hier iets aan te gaan doen zodat jij je weer wat fitter gaat voelen? Misschien besluit je nu toch echt dat dieet te gaan doen of gezonder te gaan eten. Ook kun je besluiten om meer aan sport te gaan doen of meer buiten te lopen. Je zult je beter gaan voelen deze maand. Je bent ook zeer geïnteresseerd in de alternatieve voeding – even geen vlees, vis of kip, maar meer biologische voeding op basis van granen, groenten en vitaminen.

Steenbok

Op 5 februari zorgt de Volle Maan ervoor dat jij je bewust bent dat je je emoties een plek moet geven zodat je het nieuwe begin kan omarmen. En luister naar je intuïtie, je weet heel goed wat het beste voor JOU is. Voor singels kan de Volle Maan op 5 februari en ook daarna een bijzondere tijd voor je zijn, waarin je charme en je sociale energie sterk zijn.

Waterman

Het is belangrijk dat je in een kalme gemoedstoestand bent om de positieve energie te ontvangen. Vergeet niet dat alles wat er gaande is in je lichaam, geest en ziel op dat moment versterkt wordt. Lichamelijke klachten kunnen aangeven dat er onderliggende emoties zijn die jouw aandacht vragen. Je kunt een reinigingskuur willen doen of je voeding willen aanpassen. Het kan ook een tijd zijn dat je nadenkt over je werk. Ben je nog wel tevreden met wat je doet, wil je misschien verandering? Neem rustig de tijd om hiernaar te kijken.

Vissen

Je wilt de komende weken gewoon heel hard werken, je voelt je ambitie en bent goed in staat om doelen te stellen en daadkrachtig te zijn. Je zet veel energie in om te bereiken wat jij in je hoofd hebt, je werkt doelgericht en gedisciplineerd en je bent sowieso in februari onvermoeibaar.

Leven met de sterren

Leven met de sterren

In het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees ook deze artikelen:

Deel dit artikel online
Irma van der Wijk
Irma van der Wijk

Astroloog en Lifecoach Irma van der Wijk werkt al ruim 35 jaar als Astroloog (Geboorte- en Jaarhoroscoop en Kinderhoroscoop), Gezinscoach (Gordon methode, respectvol communiceren met je kind), Management trainer en Loopbaanbegeleider. Met een horoscoop zet ik mensen in hun kracht. Laten zien wie je wilt zijn, los van blokkades, belemmeringen en overtuigingen. Vol in je kracht staan en van daaruit je leven leven. Ik adviseer altijd een astrologische reading waarin we zowel jouw geboortehoroscoop als je persoonlijke jaarhoroscoop/solaar bespreken. Jouw persoonlijke Jaarhoroscoop begint vanaf jouw verjaardag. Voor mij is Astrologie iedere keer weer een prachtige manier om inzichten te krijgen in mijn overwegingen en keuzes die ik wil maken en die ons bewust maken dat we in onze persoonlijke kracht moeten geloven en dat we dan die dingen kunnen doen die bij ons passen en dat we de flow van ons leven leren kennen. We gaan samen dieper in op jouw vragen en welke besluiten je kunt nemen. Met een astrologische reading krijg je zeker mooie inzichten.

Reacties
  1. Nadine Van den Berghe 8 februari 2020 - 15:44
    Reply

    Beste. Ik heb in december het boek besteld maar nooit mijn horoscoop ontvangen zoals vermeld.. kan hiervoor gezorgd worden

  2. Urja van Tongeren 9 februari 2020 - 14:59
    Reply

    Dank voor de mooie maan in leeuw beschrijving. Ik ben zélf boogschutter 2-12-1958 te Leiden om 6.00u ochtend geboren. Ik schrijf voor mijn dochter geboren 16-4-1987 Amsterdam om 05.19 ochtend. Ze zit in switch can hotel toerisme jobs nr om scholing voor kinderopvang. En wil nu maand Suriname waar ik bezorgd om ben. Misschien kunt u iets zeggen over haar doel, dat ze écht kan creëren in haar leven? Ze is ook facepainter en werkt nu Zzp horeca waar elke opdr8 gevers haar gráág wilt houden. Zevtreed gelukkig uit comfortzone vd vaste baan & partner. Doch ik vind haar impulsief met reis want er zijn mooiere landen. Ik vertrouw haar wél dc sommige plekken kun je béter niet gaan.. en dan persé wil ze die uitdaging? Is het uit reactie of met bewustzijn? Wat is mijn rol? Is het life & choise doch ik ben graag close dat ze mijn ervaring ter ♡ nam

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
De vijf elementen
€ 20,00

De vijf elementen

Jean Haner

Kleine veranderingen hebben een grote impact op de rest van je leven, laat Jean Haner in 'De vijf elementen' zien. Leer dankzij dit boek de spirituele kant van Chinese geneeskunde kennen.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?