Home Bewustzijn Welke betekenis hebben je dromen?

Welke betekenis hebben je dromen?

Door Redactie
dromen

Vraag jij jezelf ook wel is wat je dromen betekenen en wat ze met je leven te maken hebben? Zijn ze een instrument voor ontdekking? En hoe kun je ze gebruiken?

Brieven

Dromen zijn een commentaar op je leven. Het zijn waardevolle gezichtspunten, die zijn bedoeld om je in te lichten over de zaken die op dit moment voor jou spelen. Als je iedere dag een brief zou krijgen met informatie die je leven zou kunnen veranderen, zou je die brieven dan openen? Zou je de tijd nemen om ze te lezen, ook al waren ze in een moeilijk te ontcijferen handschrift geschreven?

Dromen bevatten boodschappen van je ziel

Dromen zijn je nachtelijke brieven. Ze bevatten boodschappen van je ziel. Ze zijn er niet om je bang te maken, al kan het zo zijn dat je je tijdens of na een droom wel bang voelt. Dromen zijn er om je iets over jezelf te vertellen wat op dat moment in je leven belangrijk is. Dat is iets anders dan droominterpretatie. Droominterpretatie is een benadering om dromen te begrijpen waar vijf- zintuiglijke mensen iets aan hadden – individuen die in hun waarneming beperkt werden tot de vijf zintuigen. Droominterpretatie heeft veel mensen geholpen een beter inzicht te krijgen in zichzelf en de gemeenschappen waar ze deel van uitmaken.

Verzameling droomervaringen

Dromen begrijpen als boodschappen van de ziel is een multi-zintuiglijke benadering. Bij droominterpretatie kijk je vanbuiten naar een droom. Als je dromen ziet als boodschappen van de ziel, probeer je ze van binnenuit te begrijpen. Als je de boodschap van je ziel niet begrijpt, zal de volgende droom in diezelfde nacht de boodschap herhalen en de volgende ook, de hele nacht door. Met andere woorden, als je ‘s nachts je dromen opschrijft maar er niet naar kijkt, dan zul je als je wakker wordt, een verzameling droomervaringen hebben die allemaal dezelfde betekenis in zich dragen. Een betekenis die van toepassing is op jou en jouw leven.

Speciale editie

In de volgende nacht zul je meer brieven ontvangen en in de daarop volgende ook, gedurende je hele verblijf in de aardeschool. Elke brief brengt je nieuwe boodschappen, het laatste nieuws, de meest recente feiten, gebundeld in een speciale editie, die alles voor jou gemaakt is. Hoe je die speciaal voor jou gemaakte communicatie van je ziel gebruikt, is aan jou.

Laat een bericht achter