Spiritualiteit

Verhoog je vibratie dankzij deze gechannelde boodschap

Door Maureen St. Germain
Verhoog je vibratie dankzij deze gechannelde boodschap

Valt het leven je even zwaar, heb je last van de chaos in de wereld of mis je de magie in je leven? Dan kun jij wel een kosmisch steuntje in de rug gebruiken! Deze boodschap van Sanat Kumara werd gechanneld door Maureen St. Germain, auteur van Leven in 5D. Het geeft je weer hoop, laat je zien dat je niet alleen bent en verhoogt je vibratie.

Dit is de Grote Goddelijke Bestuurder, samen met Sanat Kumara. Sanat Kumara is degene die hier praat.

Loslaten en kwijtraken

We vragen je om met een hernieuwd gevoel van verwondering naar de komende gebeurtenissen in je leven te kijken. Laat dit het allerhoogste en beste in je ten goede komen. Laat het leuk en eenvoudig zijn. Je zult veel dingen moeten loslaten. Van sommige dingen zul je zeggen: ‘Nee, die heb ik nodig. Die moet ik hebben.’ En wij zeggen, goed, kijk dan of je er een vervanging voor kunt vinden. Kijk of je die behoefte op een andere manier kunt vervullen. Of misschien merk je dat je hem toch niet nodig hebt en kun je hem loslaten.

Een ander perspectief

Laten we het hebben over de dood. We zeggen tegen je dat je meteen aan je eigen verlies en aan wat jij bent kwijtgeraakt denkt als iemand sterft. En we zeggen tegen je: stel dat je aan alle goede dingen zou denken die deze persoon je heeft gebracht? Wat als je diepe, dankbare gevoelens zou toelaten omdat deze persoon zo lang in je leven is geweest? Maureens moeder richtte zich altijd op dankbaarheid als haar vrienden klaagden over de hoge belasting die ze moesten betalen. Dan zei ze: ‘Ik ben zo dankbaar dat we geld hebben. Ik ben in armoede opgegroeid.’ Als ze sprak over de tijd dat Maureens vader krijgsgevangene was, verklaarde Maureens moeder dat het een wonder was dat hij levend is teruggekeerd – terwijl velen dat niet deden. En dat ze al die jaren samen geschonken kregen.

Dus wat je ook had en nu bent kwijtgeraakt, we vragen je om je zegeningen te tellen die voortkwamen uit het bezit van dit ding en we vragen je om je heen te kijken. De hele aarde, de hele mensheid, vraagt dat je het met minder doet, dat je eenvoudiger leeft, meer tijd neemt voor contemplatie, meer tijd voor jezelf. Om gelijkmoedig en met mededogen met jezelf te kijken naar de dingen die je kwijt bent geraakt of aan het verliezen bent.

Vergelijken is niet nodig

Ieder van jullie heeft zijn eigen pad en zijn eigen last. Jullie krijgen allemaal te maken met verliezen, sommige groter dan andere. Je behoefte om jezelf met anderen te vergelijken is onnodig. We stellen voor dat je de menselijke neiging tot vergelijken gebruikt om te denken aan al het goede dat je hebt ontvangen. Als je in het heden gefocust bent en tegen jezelf zegt: ‘Ja, maar ik mis diegene of dat ding zo erg,’ zeg dan: ‘Ik ben zo dankbaar dat ik van die/datgene afhankelijk was. Ik ben zo dankbaar voor deze ervaring.’

Je zult helen

Weet dat je hart gebroken zal worden. Weet dat je dingen zult blijven verliezen. Weet dat je hier overheen zult komen. Dwing jezelf niet om uit de rouw over je verlies te komen. Laat het toe. Laat het rouwen zich verdiepen, daarna kun je eruit komen. Nogmaals: ga diep en kom er dan uit. Zoals de hoogte- en dieptepunten van een sinusgolf steeds verder afnemen, zo vragen we je om dat wat je kwijt bent op een ontspannen manier achter je te laten. Wees vruchtbaar en vriendelijk. Lijd niet aan je lijden.

Vertel je verhaal niet te vaak

Een manier om zo in balans te blijven is tellen hoe vaak je je verdrietige verhaal vertelt. Doe het niet vaker dan drie keer. Als je weet dat je iets meer aandacht van je zus krijgt als je haar vertelt over een ontslag of stukgelopen relatie, vertel het dan niet aan de eerste de beste die langskomt, maar wacht tot je zus je belt. We hopen dat je de humor hiervan inziet.

Gebruik hulpmiddelen

We willen ook dat je weet dat je je hulpmiddelen moet gebruiken. Dit kunnen je essentiële oliën, je kristallen, intentiestenen en dingen zoals tapping zijn. En je kunt om hulp vragen natuurlijk – vraag ons om voldoende steun zodat je hierdoorheen komt. Je hoeft nu niets meer alleen te doen.

Je bent nooit alleen, (onzichtbare) hulp is overal

Je zult nooit meer alleen zijn. Zelfs als je je geliefde verliest, zul je niet alleen zijn. We laten je niet in de steek. We zijn dicht bij je en wachten tot je ons om hulp vraagt. Maureen zegt graag: ‘Visualiseer een kamer vol met bedienden om je heen.’ Uiteindelijk vraag je ze: ‘Waarom staan jullie daar maar, zo om mij heen?’ Waarop zij zeggen: ‘We wachten op je instructies. We wachten tot je ons vertelt wat je wilt. We wachten tot we je hartsverlangen horen.’

Als je verdriet voelt in je hart, vragen we je om naar zonsondergangen te kijken. We gaven Maureen deze instructie toen ze vele jaren geleden diep verdrietig was. Na die tijd ontdekte ze een wetenschappelijk onderzoek dat duidelijk aantoont dat zonsondergangen daadwerkelijk kunnen helpen om je uit een depressie te halen. Mediteer. Vraag om een hemelse dag op aarde. Vraag! Alleen door te vragen kun je krijgen wat je nodig hebt.

Misschien vraagt iemand die zelf net een verlies heeft geleden je om raad. Dan zeggen we tegen je: laat diegene zijn verlies delen. Luister zonder te oordelen of reageren, luister alleen. Dat is genoeg. Nadat je het verdrietige verhaal hebt aangehoord, kun je zeggen: ‘Zullen we nu samen een kort gebed uitspreken?’ Waarop je metgezel mogelijk ‘ja’ zegt. Als dit zo is, zeg je gewoon: ‘We vragen alle engelen en lichtwezens om je te helpen bij het doorleven en laten oplossen van dit verdriet of deze droefheid, je gevoelens van verlies, zodat je in je kracht kunt gaan staan, in je oprechte neutraliteit, je onvoorwaardelijke liefde voor het leven.’

De levende matrix

Nu wil de Grote Goddelijke Bestuurder het hebben over dit ideaal van je grote (goddelijke) matrix en je erop wijzen dat, hoewel het een matrix is, het een levend veld is, wat betekent dat het kan verschuiven en veranderen. We verzoeken je om aan de Grote Goddelijke Bestuurder te vragen om je te omhullen met zijn elektronische matrix, om je goddelijke matrix te verlevendigen, waardoor het volgen van je elektronische matrix leuk en eenvoudig wordt; om het met neonletters te schrijven en je engelen te vragen om je erop te wijzen. Hierdoor val je volledig samen met je goddelijk plan. Als je volledig samenvalt met je goddelijk plan, dan ben jij de oplossing.

Heel jezelf, zo heel je de wereld

We herinneren je eraan dat het helen van jezelf deel van de oplossing is. Als je je hart heelt en je je hartenergie uitbreidt, beïnvloed je de wereld om je heen. Als je de wereld om je heen beïnvloedt, vergroot je je invloed opnieuw.

Laat anderen je helpen terwijl je je verplaatst en verandert. Laat je helpen door je buitenaardse helpers. Vraag je Hogere Zelf om zijn plek in te nemen en je te helpen. En weet dat we je nooit alleen zullen laten. We laten je nooit in de steek. Ik ben Sanat Kumara samen met de Grote Goddelijke Bestuurder.

Sanat Kumara en de Grote Goddelijke Bestuurder

Fragment uit: Leven in 5D

Leven in 5D

Leven in 5D

Wil je nog meer hoopvolle boodschappen die je bewustzijn vergroten? Met 'Leven in 5D' van Maureen J. St. Germain ga je ervaren wat het is om echt in de vijfde dimensie te leven.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees ook:

Deel dit artikel online
Maureen St. Germain
Maureen St. Germain

Maureen J. St. Germain is een internationaal erkend leraar, intuïtieve gids en expert op het gebied van de mystieke en heilige tradities. Ze maakt diepe spirituele wijsheid toegankelijk en ze helpt mensen over de hele wereld bij hun spiritueel ontwaken.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Tarot voor jezelf
€ 23,50

Tarot voor jezelf

Annick Damme

Tarot helpt je je leven te duiden: geef vorm aan je eigen toekomst met 'Tarot voor jezelf' van Annick Van Damme

€ 23,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?