Spiritualiteit

Wat is de kleur van jouw liefdesaura?

Door Gastauteur
Wat is de kleur van jouw liefdesaura?

Hoe kom je over op je geliefde of tijdens flirten? Het antwoord ligt in je liefdesaura. In dit artikel beschrijft Sarah Bartlett, auteur van The little book of magic, de betekenis per liefdesaurakleur en welke invloed aura’s op aantrekkingskracht hebben.

Als we iemand ontmoeten en een gevoel van nabijheid hebben, komt dat misschien doordat we vergelijkbare aura’s hebben.

De invloed van aura’s op aantrekkingskracht

Als we seksueel, lichamelijk of romantisch door iemand aangetrokken worden of gewoon het gevoel hebben dat we iets gemeenschappelijks hebben, kunnen onze aura’s helemaal in harmonie zijn (bij elkaar passende of  complementaire kleuren). Of ze botsen zodanig dat we behoefte hebben aan de kleur die op dat moment zwak is in ons aura en we hopen dat zij een beetje aan ons zullen geven!

Eigenlijk zijn we levende, wandelende schilderijen met kleuren die weliswaar onzichtbaar zijn voor het blote oog, maar die overal om ons heen zijn. Dus als de perfecte persoon naast ons komt zitten in een bar of als we hem in een drukke ruimte zien, voelen we onmiddellijk aantrekkingskracht.

Als we iemand ontmoeten en een gevoel van nabijheid hebben, komt dat misschien doordat we vergelijkbare aura’s hebben. Als we ons daarentegen mijlen van elkaar verwijderd voelen, spelen de tegengestelde kleuren ons misschien parten of herkennen we die energie gewoon niet in onszelf. Die persoon straalt misschien een kleur uit die wij niet hebben of die hoort bij een deel van onze persoonlijkheid dat we onderdrukken of niet tot zijn recht laten komen. We vibreren gewoon niet op de kleur die deze persoon op dit moment uitstraalt. Maar als we onmiddellijk affiniteit voelen met iemand, komt dat meestal doordat we in hetzelfde kleurenspectrum zitten als hij of zij op dit moment.

Je huidige liefdesaura

Vergeet niet dat je aura verandert naarmate jijzelf en je omstandigheden veranderen, dus zul je vaak een combinatie van kleuren uitstralen. Maar die andere mensen en mogelijke geliefden oppikken (of waar ze zich toe aangetrokken voelen), is je dominante kleur. Zelfs al is de beschreven vorm van liefde in tegenspraak met jouw eigen waarden, dan nog is het fascinerend om na te gaan hoe andere mensen jou zien als ze onbewust contact maken met jouw dominante aurakleur.

Bepaal welke eigenschap het best bij je past en momenteel dominant is en lees dan hieronder wat je huidige liefdeskleur anderen zegt!

Rood

Lichamelijk plezier en sexy avontuur zijn nu belangrijk voor jou en je straalt een aura uit van theatrale spontaneïteit en vurige passie. Je hebt bergen energie en je hebt een partner nodig die jouw hoge seksuele activiteit en je hoge eisen bij kan houden. Je bent opvallend en verleidelijk en je lijkt allerlei soorten potentiële geliefden aan te trekken.

Als je uitgaat, ben je de best geklede of meest betoverende vrouw in de ruimte. Je rivalen zijn jaloers op de manier waarop je als een magneet mensen aantrekt. Als je in het middelpunt van de belangstelling staat, is dat de perfecte manier om een geliefde te strikken en vast te houden.

Oranje

Je straalt de energie uit van iemand die spontaan is, maar niet afhankelijk van anderen voor zijn geluk. Je hebt op het ogenblik heel veel ruimte en vrijheid nodig om een relatie te laten slagen. Je houdt van romantische intriges en bent bereid om in het diepe te springen en te genieten. Je optimistische karakter is goed, maar je kunt er wel een verkeerde soort aandacht mee trekken, tenzij je natuurlijk uit bent op een flirt!

Geel

Momenteel lijk je de voorkeur te geven aan intellectuele of intieme gesprekken in plaats van aan seksuele hoogstandjes. Als je uitgaat, lijk je flirterig en lichtvoetig en met je scherpe, intelligente geest kun je anderen urenlang bezighouden. Vrienden kunnen je als een bedreiging zien voor hun eigen relatie vanwege je eigenzinnige, grappige manier van verleiden. Maar je bent op zoek naar een magische, intelligente geliefde helemaal voor jou alleen. Je zou nooit de romance van een ander verbreken, toch?

Roze

Als absolute romanticus heb je de aura van een prinses uit een sprookje die het glazen schoentje gaat passen, wetend dat het alleen haar zal passen. Voor jou geen lelijke zussen: je omringt jezelf met mooi gezelschap en je verstopt je eigen schoonheid ook niet. Momenteel wil je alleen maar verliefd zijn en je kunt voor meer dan één mogelijke geliefde vallen. Potentiële aanbidders zullen je zien als zachtaardig, verleidelijk en lief, maar soms ben je een beetje te idealistisch als het over relaties gaat, vooral als roze jou echt helemaal in zijn macht heeft.

Aquamarijn

Jij straalt de aura uit van een extravagante, onafhankelijke geest die zich niet wil binden en die het gelukkigst is in een vrije relatie. Het is niets voor jou om vast te lopen in emoties en je bekijkt het liefdesspel op een spontane en onconventionele manier. Plezier, humor en intellectuele stimulatie zijn voor jou belangrijker dan het lichamelijke spel. Je bent verleidelijk en je trekt gemakkelijk stoere, zelfverzekerde bewonderaars aan.

Groen

Door de nuchtere en praktische uitstraling van je aura lijk je ambitieus, loyaal en betrokken. Met jouw sensuele aura en verleidelijke gratie kun je overal binnenkomen en aangeven dat je eerst plezier wilt en dan pas zaken. Je enthousiasme voor het leven, de liefde en resultaten geeft de mensen om je heen ook positieve energie. Je laat je gevoelens niet altijd zien, maar je lijkt de kers te zijn op de spreekwoordelijke taart als het over langdurige relaties gaat.

Blauw

Je sensuele aura stroomt uit je als een bergrivier die over de glinsterende rotsen kabbelt. Je lijkt lief en verlegen, maar er sijpelt een diepe seksuele kracht door dit water. Je aura straalt niet alleen je eigen koele persona uit, maar ook een erotische, magische, innerlijke ik. Je hebt behoefte aan een intieme, creatieve relatie die rustig en aangenaam is. Je weet intuïtief dat je het beste hard to get kunt spelen om de juiste bewonderaar aan te trekken.

Turquoise

De onbewuste signalen die je uitzendt als je in een ruimte komt, zijn die van een vrijgevochten romanticus die niet van plan is om zich te settelen en alleen maar een flirt wil, of een pleziertje. Je bent lichtvoetig en zelfverzekerd en je lijkt rusteloos en klaar om alweer naar een ander feest te gaan als je net ergens aankomt. Met twinkelende ogen en een levensgroot aura verleid je snel, maar blijf je meestal niet lang genoeg om te ontdekken wie je partner nu echt is, vooral als je je zin gehad hebt.

Violet

Je leeft je gemakkelijk in mensen in en identificeert je met hen, gewoon omdat je geen echte eigen identiteit en weinig grenzen lijkt te hebben. Doordat je zo’n goede weerspiegeling bent van de bewonderaars die voor je staan, zien ze alleen hun eigen eigenschappen weerspiegeld in jou en daardoor zijn ze natuurlijk graag zichzelf. Door die weerspiegeling ben je heel aantrekkelijk, maar lijk je ook dromerig, fantasievol en klaar om verliefd te worden op iedereen die op jou valt.

Wit/kristalhelder

Je straalt een rustige, stijlvolle autoriteit uit als je een ruimte binnenkomt, dus er is heel wat moed voor nodig om jou te verleiden. Wie zich aangetrokken voelt door jouw zelfredzaamheid en je opvallende houding maar toch voldoende zelfbewustzijn heeft, is welkom, maar het vraagt heel wat tijd voordat je echt een vaste relatie aangaat. Doordat je zo’n onafhankelijke aura hebt, bestaat de kans dat je rijke of uiterst ambitieuze types aantrekt die jou zien als een mogelijke macht achter hun eigen troon.

Fragment uit: The little book of magic

The Little Book of Practical Magic

The Little Book of Practical Magic

Een magisch cadeauboek voor iedereen die nieuwsgierig is naar de betoverende kracht van moderne hekserij.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees verder over je aura:

Deel dit artikel online
Gastauteur
Gastauteur

Inspirerend leven werkt samen met experts om je te inspireren. Gastauteurs bieden ons hun verhalen aan om met jou te delen.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Tantra, een allesomvattende oer-energie
€ 17,50

Tantra, een allesomvattende oer-energie

Daniel Odier

Verbind je met je oer-energie: de filosofie van tantra door Daniel Odier

€ 17,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?