Spiritualiteit

Is hij je twinflame of niet?

Door Sandra Leon
Is hij je twinflame of niet?

Diep van binnen is iedereen er naar op zoek, bewust of onbewust, om samen te kunnen smelten met die ene persoon. Het is nu een periode waarin veel twinflames elkaar herkennen en terugvinden, zodat ze samen de volgende stap in het ascentieproces kunnen zetten. En alsjeblieft laat je niet weerhouden je wens hiervoor uit te spreken door de groep verwonde vrouwen die nog in angst zitten voor het goddelijke mannelijke, die claimen dat dit afhankelijkheid is en dat je niemand nodig hebt. Die snappen waarschijnlijk nog niet het verschil tussen afhankelijkheid, onafhankelijkheid en interafhankelijkheid wat een vrije keuze is. Als je niet weet wat je wilt en niet uitspreekt wat je wilt kan je het ook niet aantrekken en als je wel weet wat je niet wilt en daar de focus op legt, trek je dat ook aan.

Chakra’s

Wat je echter bijna nergens terug kan vinden en ik gisteren als prachtig inzicht mocht ontvangen, is dat je pas echt het heilig huwelijk kunt beleven met je twinflame als jullie beiden je Soulstar chakra hebben geopend en minimaal in balans bent in de onderliggende chakra’s. Anders zal een twinflame relatie stroef en moeizaam verlopen omdat een of beiden nog niet tot zelfverwerkelijking is/zijn gekomen en het heilig huwelijk in zichzelf nog niet is voltrokken. Ik voel me zo gezegend dat ik alles vanuit eigen ervaringen, beleving en bezieling door mag geven aan anderen.

Manifesteren reis

Het is dus van belang eerst zelf de bevrijdende weg omhoog door de chakra’s te doorlopen en tot zelfverwerkelijking (openen Soulstar Chakra) te komen alvorens je de neerwaartse manifesterende reis aangaat met je twinflame. Eerst zal het zogeheten heilige huwelijk, de samensmelting tussen de mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf moeten zijn voltrokken alvorens je echt klaar bent voor een twinflame liefde. Een twinflame relatie ontstaat vanuit het Soulstar chakra alwaar ze elkaar zoeken, herkennen en aantrekken en de reis door de chakra’s heen omlaag samen maken tot ze aankomen bij het sacraal chakra waar het heilig huwelijk plaatsvindt en de nieuwe mens geboren kan worden. Zovelen bouwen de relatie echter verkeerd op en beginnen onderaan met veiligheid/bevestiging (rootchakra) bij elkaar te zoeken en dan het sacraal chakra openen door intiem samenzijn, wat vervolgens het hartchakra open zet. En ook ik heb in het verleden op die manier mijn relaties op die manier opgebouwd, zo wordt het ons immers aangeleerd. Bij veel vrouwen, maar ook bij mannen zijn echter het 1e en 2e chakra niet in balans en dat is goed terug te zien in de maatschappij door de “genderverwarring” die er is over wat nu mannelijke en wat nu vrouwelijke energie is. Ofwel slaan we teveel door in het mannelijke, of in het vrouwelijke. Maar om heel te zijn heb je beiden nodig en dient dus ook beide energieën in jezelf te leren kennen, ontwikkelen en omarmen. Als deze beide chakra’s niet in balans zijn, dan zul je bij het derde chakra in een machtsstrijd met elkaar terechtkomen wat er voor zorgt dat het hartchakra zich niet of onvoldoende kan ontwikkelen. En zo verlopen de meeste menselijke relaties. Je rootchakrasysteem, de onderste drie chakra’s zijn verantwoordelijk voor ons dagelijks handelen en hoe stevig we op eigen benen in de wereld staan, je balans. Je bovenste drie chakra’s zijn verantwoordelijk voor de inspiratie, missie en visie en het komt allemaal samen in je hartchakra zodat je het met liefde en passie in de wereld kan zetten. Als je deze in balans hebt, dan open je het achtste chakra – je Soulstar Chakra – waarin je je je soul blueprint download en je ware purpose leert kennen en de lessen die je hier te leren hebt, de reden waarom jij hier op aarde bent. En uiteraard zijn er nog meer hogere chakra’s maar voor nu volstaat dit even.

Samenzijn

Twinflame relaties zijn dan ook van een hele andere niet-aardse orde. Met mijn huidige lief ben ik dan ook (onbewust) omgekeerd door de chakra’s heen naar beneden afgedaald, we zochten en vonden elkaar vanuit het Soulstar Chakra en we hebben elkaars aanwezigheid al gevoeld voordat we in elkaars fysieke leven stapten. Bij het daten zijn we bewust per chakra ja tegen elkaar gaan zeggen vanuit het kruinchakra omlaag. Het intieme samenzijn is de laatste bevestiging naar elkaar toe en de bezegeling. Bewuste liefde is het wachten waard. Door bewust de verbinding met elkaar aan te gaan vanuit de hogere chakra’s en vanuit een open hart en keelchakra met elkaar te kunnen communiceren zullen ego-zaken veel minder hoog opspelen in de relatie en als ze het doen, is er begrip voor elkaars Eigen-Aardigheden. Als je Soulstar chakra is geopend is er ook geen twijfel meer of de ander je twinflame is of niet, er is alleen maar een heel diep WETEN en instant herkenning.

Verbindingen

Ga niet naarstig op zoek naar je twinflame, als de tijd rijp is zullen jullie elkaar aantrekken en vinden. Omdat de trilling sinds de opening van de lionsgate vorig jaar enorm is verhoogd kan het zijn dat je een hoogenergetische verbinding of karmische soulmate verbinding voor je twinflame verwart. Deze verbindingen, de zgn false twinflames zijn echter wel een enorme katalysator op je eigen pad naar zelfverwerkelijking en kan er toe leiden dat je Soulstar Chakra zich opent en de weg vrij maakt voor je ware twinflame. En misschien hebben jullie elkaar al wel gevonden, maar jezelf nog niet volledig. Besteed daar dan nu je volle aandacht aan, wordt eerst beiden heel. Dat is niet egoïstisch, want je doet het ook voor de ander. En vooral geef elkaar die ruimte. Word zelf de ander die je nodig hebt. Woundmates, Soulmates, een False twin en nu thuisgekomen bij mezelf en bij mijn Twinflame, en ieder spiegelde me exact waar ik op dat moment stond. Op mijn reis heb ik ze allemaal mogen ontmoeten, wat een lessen, wat een groei, wat een rijkdom. Het fenomeen runner en chaser in twinflame relaties is dan ook niets anders dan een uitnodiging om met jezelf aan de slag te gaan. Zorg ervoor dat je eerst zelf heelt en heel wordt en zelf het mannelijke en het vrouwelijke in jezelf met elkaar laat samenkomen. Pas dan kunnen jullie werkelijk tot elkaar komen, van zelfverwerkelijking naar samensmelting. Wil je de ultieme relatie met een ander, ga dan eerst de ultieme relatie met jezelf aan. De twinflame relatie is als een goddelijke fontein van liefde die bovenin ontspringt en de onvoorwaardelijke liefde moeiteloos door de chakra’s heen omlaag laat stromen de wereld in. Als je opbouwt van onder af, tja dan kun je je denk ik wel voorstellen hoeveel moeite het kost om de energie omhoog te stuwen.

Tweelingzielen

Tweelingzielen

We dromen er allemaal van: die ene, echte ware. Volmaakte liefde, twee zielen die een worden... Voor velen blijft zo'n ontmoeting een droom. Maar dat hoeft niet. Volgens Tweelingzielen van Joudry en Pressman bestaat er wel degelijk een ware spirituele partner. Als we ervoor zorgen dat we er klaar voor zijn, kunnen we onze 'tweelingziel' echt tegenkomen en herkennen. Tweelingzielen helpt je die ene liefde te vinden die je heel maakt.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij
Deel dit artikel online
Sandra Leon
Sandra Leon

Sandra is een Alchemist, een Changemaker, een visionair pionier met een krachtige missie waar het ware vrouwelijke kracht en het fysiek, emotioneel en spiritueel welzijn van mensen in deze wereld betreft. Sandra leerde na haar donkere nacht van de ziel volledig vanuit het hart te gaan leven in overeenstemming met haar ware natuur,. Ze omarmde haar persoonlijke filosofie, haar eigen kracht en geeft nu vanuit haar eigen kennis , weten en ervaringen aan anderen een stevige fundering mee,

Reacties
 1. ellen 22 oktober 2018 - 21:41
  Reply

  heel mooi dank je <3

 2. John Stoltz van Wetten 28 oktober 2019 - 00:02
  Reply

  "My Twinflame found me". Heb idee dat het met mijn onderste 3 chakra's wel goed zit. Goed geaard, letterlijk en figuurlijk. Van Soulchacra nooit gehoord. Ons liefdeslied is "Bring me higher love". Ik, John, heb ook behoefte aan haar lichaam ontdekken., te kussen. Daar is zij nog niet aan toe. Jij begrijpt dat. Van boven (Soulchakts, hoog genoeg) naar beneden. Wat voor chakra is die soul chakra? Kan die zonder kennis al openstaan? Mijn hart is groot, ik kan heel veel mensen in hart sluiten. Geven doe ik veel makkelijker dan ontvangen. Missie ook bekend. De reünie van onze flames is pril. Mijn Twinflame geeft mij het idee dat er meer Twinflams zijn voor één ziel. Ik heb idee dat het iets unieks is. Zij zou in deze fase, nog lichamelijk, mij de ruimte geven om nog een 3D relatie aan te gaan met andere vrouw. Maar met 3 kinderen en kleinkinderen heb ik daar geen tijd & energie voor. AUB goede raad.

 3. Marcel 8 november 2019 - 10:04
  Reply

  Met andere korte woorden..... Zorg eerst voor jezelf en zelfliefde zodat je chakra's open gaan en als je dan die bijzondere persoon vindt...... Loop niet te snel van stapel.

 4. Kim Herreweg 14 augustus 2020 - 09:22
  Reply

  Well i have been with a twinflame and i have every chakra open and he doesn't but when i tried he rejected it and pulled back. And i really feel it to my core he is a twinflame. I feel his energy even if i didn't see him foor 4 weeks.

 5. Sandra 26 augustus 2020 - 13:52
  Reply

  mooi!!! ik kwam een false twin flame tegen. Heel duidelijk van onderop begonnen. Ik zat een stuk hoger en hij bleef me naar beneden trekken. Inmiddels uit elkaar en geblocked. Ik ben mezelf aan het helen om weer helemaal open te staan. Wat een reis....

 6. flame 25 september 2020 - 04:25
  Reply

  8 jaar geleden leerden we elkaar kennen. 2 handen op 1 buik allebei in een relatie. 8 jaar magnetisch tot elkaar aangetrokken voelen. Altijd elkaar opzoeken dansen lachen ruzie maken. Elkaars zinnen afmaken zelfde ideen aanbrengen.. na die eerste kus na 8 jaar.. WOW deze energie.. we zijn alleen maar rustig als we bij elkaar zijn. Elke aanraking voelt hemels.. we worden snachts zelfde tijd wakker appe we elkaar.. wat een heerlijk gevoel

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Tarot voor jezelf
€ 23,50

Tarot voor jezelf

Annick Damme

Tarot helpt je je leven te duiden: geef vorm aan je eigen toekomst met 'Tarot voor jezelf' van Annick Van Damme

€ 23,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?