Home Astrologie Nieuwe Maan in Boogschutter 26 november 2019: jouw diepste zielwond genezen

Nieuwe Maan in Boogschutter 26 november 2019: jouw diepste zielwond genezen

Door Karin en Danique Vergeer
nieuwe maan november

Een Nieuwe Maan kondigt een nieuwe fase aan en is een mooie periode om iets nieuws te starten. De Zon en de Maan staan 26 november samen in het enthousiaste vuurteken Boogschutter. De eigenschappen van de Boogschutter zullen sterker voelbaar en zichtbaar zijn in jouw leven in de periode rondom deze Nieuwe Maan. De Boogschutter heeft een grote expansiedrang en kan je nu aanzetten om iets nieuws te gaan ontdekken en ondernemen. Maar ook kan je je gefrustreerd en boos voelen als je deze nieuwe ideeën en plannen nog niet direct kunt uitvoeren.

Pallas Athena staat samen met de Nieuwe Maan. Deze dwergplaneet was in de Griekse Mythologie de Godin van de krijgskunst, wijsheid en vrede. Samen met Cheiron, die jouw diepste zielwond aangeeft, kan jij bewust worden van oude pijn die betrekking heeft op onderdrukking. Dat kan je strijdlustig maken. Je wilt jezelf mogelijk meer laten zien en in je kracht gaan staan.

Je kunt rond de periode van de Nieuwe Maan last hebben van ascensiesymptomen zoals slecht slapen, meer willen slapen dan anders, onrust, vermoeidheid, griepachtige verschijnselen, duizeligheid of hartkloppingen. Ook kan je je meer aangetrokken voelen tot het buitenland en kan het zijn dat je je in de toekomst daar wilt gaan vestigen.

Energie van de Nieuwe Maan in Boogschutter

Boogschutter

De eigenschappen van de Boogschutter zijn enthousiasme, optimisme, avontuurlijk, toekomstgericht, expansie, filosofisch, reislustig en leergierig. Deze Boogschutter-eigenschappen worden nu tijdens deze Nieuwe Maan versterkt. Boogschutters hebben veel interesse in spiritualiteit en andere culturen en religies. Daar analyseren en filosoferen ze graag over met anderen. Ze hebben wel eens de neiging om te overdrijven en anderen te veel te willen overtuigen van hun visie. Soms is het waarmaken van hun plannen moeilijk, doordat ze onrustig zijn of meerdere pijlen op hun boog hebben. Ze kunnen dan te veel projecten in een keer aan willen pakken en meer beloven dan dat ze waar kunnen maken. Maar een Boogschutter laat zich niet zo snel uit het veld slaan, door hun optimistische inslag. Hij zal snel weer nieuwe plannen maken.

Nieuwe Maan samen met Pallas Athena

Pallas Athena is de dwergplaneet van de strategische oorlogsvoering en in de mythologie was zij de oorlogsgodin. Ook staat deze dwergplaneet voor het opkomen van vrouwenrechten. Vrouwen kunnen nu dan ook meer voor zichzelf willen opkomen en in hun kracht gaan staan. Vooral wanneer zij in vorige levens de ervaring hebben gehad onderdrukt te worden door mannen of dominante personen. Daar kan nog een diepe zielenwond liggen. Je kunt besluiten om hier genezing voor te gaan vinden.

Daarnaast weet Pallas Athena ons te stimuleren om creatieve oplossingen te bedenken en tactisch te handelen om jouw doel te bereiken. Je ziet mogelijkheden om eventuele tegenstanders uit te schakelen of mee te krijgen met jouw ideeën. Maar wel zul je ervoor waken dat alles op een eerlijke manier verloopt. De Boogschutter houdt namelijk van eerlijkheid.

Misschien is er binnen het gezin altijd een strijd over gezond eten/leven en weet je een tactische manier te bedenken om je partner/gezin zo ver te krijgen een gezondere levensstijl aan te nemen. Jouw enthousiasme en overtuigingskracht kan aanstekelijk zijn. Maar ook kan het zijn dat jij door een slimme zet meer inkomsten weet te genereren, waardoor jij jouw plannen kunt uitvoeren. Je kunt door Pallas Athena dan ook jezelf willen verdiepen in bijvoorbeeld bepaalde wetten en regels.

Cheiron, de gewonde genezer en Venus/Jupiter

Cheiron geeft onze diepste zielenpijn aan en maakt een mooie verbinding met de Nieuwe Maan. Maar hij maakt ook een vierkant met Venus/Jupiter. Omdat Cheiron in Ram staat, gaat deze pijn vooral over het gevoel dat je er niet mag zijn. Misschien voel je je te afhankelijk en kom je te weinig voor jezelf op? Je kunt je onmachtig voelen en de leiding over je eigen leven missen. Er kan ook veel boosheid naar boven komen en dat kan bijvoorbeeld boosheid zijn over onderdrukking of niet gezien worden.

Deze emoties kunnen vooral in relaties tot uiting komen. Je kunt een manier vinden om hier genezing voor te vinden. Het gevoel van eigenwaarde vergroten is belangrijk door bijvoorbeeld een studie te doen of door het maken van een reis. Hiermee kan jij jouw plek terugvinden in deze wereld, waar jij jouw talenten kan gaan inzetten. Een alternatieve therapie zoeken voor het herstellen van een beschadigd zelfbeeld kan jou verder helpen. Jouw drang om onafhankelijk te zijn kan groot zijn.

Jupiter naar Steenbok

Als heerser van de Boogschutter verplaatst Jupiter op 2 december naar het teken Steenbok, na bijna een jaar in zijn eigen teken Boogschutter te hebben gelopen. Je wilt graag vooruit, een groei doormaken, uitbreiden en succesvol zijn! Ook ga je een invloed hebben op jouw carrière.

In Steenbok kan je serieus en hard willen werken aan jouw lange termijndoelen en jouw carrière, maar daarin ook een remmende werking ervaren. Dit maakt dat je soms wat minder optimistisch kan blijven over jouw plannen.

Uiteindelijk is Jupiter ook een geluksplaneet en kunnen nieuwe wetgevingen, die betrekking hebben op inkomen, gezinnen/ adoptie, (alternatieve) geneeswijze/ medische zorg en reizen/ immigratie/ emigratie gunstig uitpakken. Daardoor wordt het voor veel lichtwerkers mogelijk gemaakt om hetgeen te gaan doen waar hun hart ligt.

Neptunus direct

De dag na de Nieuwe Maan gaat de dromerige Neptunus weer direct lopen. Er komt weer meer ruimte voor het uitvoeren van creatieve projecten. En samen met Mercurius, die ook de boodschapper is, kan jij veel tekens of dromen krijgen over jouw lotsbestemming en kan duidelijker worden waar jouw gaven en talenten liggen.

Tweelingzielen

Ook tussen tweelingzielen kan er veel boosheid loskomen als een van de twee geen stappen zet om los te komen uit een oude situatie en bijvoorbeeld een karmische relatie of zijn/haar oude leventje moeilijk kan loslaten of blijft vluchten in een verslaving. Misschien dat afhankelijkheid nog een rol speelt en je bang bent om op eigen benen te staan. Wel kunnen zij besluiten om meer te gaan werken aan hun eigenwaarde, aan het beter grenzen aan te geven en in hun kracht te gaan staan. Gezondheidsproblemen, zoals het hebben van overwicht, kunnen zij aan willen pakken. Ook kunnen zij besluiten een reis te maken of studie te doen voor hun eigen ontwikkeling.

De telepathische verbinding tussen hen wordt sterker en zij kunnen veel dromen of andere tekens krijgen over elkaar, over de stappen die zij kunnen zetten of over hun toekomst samen. Zij kunnen een sterke aantrekkingskracht voelen naar plaatsen in het buitenland en nu de voorbereidende stappen nemen om daar te wonen en/of werken.

Verdere informatie over tweelingzielen kan je beluisteren tijdens onze webinar.

Webinar tweelingzielen Nieuwe Maan in Boogschutter 26-11-2019

Voor deze Nieuwe Maan in Boogschutter organiseren wij op 26 november a.s. een webinar, met korte lezing over de uitwerking van deze dag speciaal voor tweelingzielen, een geleide meditatie en een krachtige afstandshealing, waarbij een sterke genezende energie van vele Lichtwezens voelbaar zal zijn. Zij komen ons helpen met onze taak, om vernieuwing te brengen op aarde en helpen met ons ascensieproces en spirituele groei. Ook helpen ze ons met het proces tussen tweelingzielen.

Deze Nieuwe Maan heeft veel invloed op tweelingzielen en op relaties in het algemeen

De geleide meditatie zal je helpen inzichten te geven in jouw spirituele ontwikkelingsproces en in het proces met jouw tweelingziel. Tijdens deze helende reis wordt je meegenomen naar een mooi park, waar je een mooie boodschap krijgt van een wijze uil. Aartsengel Michael nodigt je uit om mee te gaan in een bootje de vijver op. Hij gaat je helpen met het herstellen van het contact met jouw tweelingziel, door te kijken naar onverwerkte boosheid. Deze boosheid speelt vaak een grote rol tussen tweelingzielen, maar ook in relaties in het algemeen. Deze meditatie brengt je in een hogere dimensie en brengt je inzichten over deze nieuwe fase, jullie toekomst en levensmissie.

Wil je meedoen met onze webinar, tijdens de Nieuwe Maan? Dan kan je je online aanmelden, meer informatie vind je in het event op Inspirerend leven.

Fijne Nieuwe Maan,
Karin en Danique Vergeer

Healingcentrum Isis

Boekentip: Leven met de maan 

Wil je leren hoe je dagelijks met de maanstanden kunt leven? Hoe je je kunt verbinden met de maan en zo je leven op positieve wijze kunt veranderen? Hoe je de komende weken kunt voorspellen aan de hand van de maan en welke rituelen je kunt uitvoeren om met de energie van de maan te werken?

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 20,99 met gratis verzending.

Lees ook deze artikelen

2 comments

Avatar
Daywoman 26 november 2019 - 15:59

Wow, dacht vanmorgen toen ik dit nog niet gelezen had. Ik ben het zat om zomaar aangevallen te worden door afgunstige mensen, waar ik notabene altijd voor klaar heb gestaan, ik roep Godin Athena aan, de waarheid gezien gaat worden, wie er eerlijk is en de mensen die geen respect hebben en egoistisch zijn mogen verdwijnen uit mijn buurt en mijn leven! En nu lees ik hier van Pallas Athena, bijzonder!

En dan ook nog, dat ik als super HSP, lichtwerker, voelde dat ik een afspraak af moest zeggen ivm werk, dat er straks andere mogelijkheden komen, dat ik al een tijd denk, het zou ontzettend fijn zijn als er een basisinkomen komt zodat ik kan doen wat er toe doet en niet meer perse iets moet of vooruit moet denken over inkomen. Werken, wat ik 28 jaar heb gedaan als super hsp heeft me helemaal onderuit gehaald en nu zie ik het werken met 3D mensen niet mee zitten. Nieuwe wetgevingen lees ik dan hier!

Gelijkwaardigheid en vestigen in een ander land, ook een wens van mij, ik hoop op een mogelijkheid om onder de zon een gezond leven verder te mogen leven ipv hier in Nederland waar de energie nogal zwaar is voor mij.. Tweelingziel, is al 20 jaar zo, heb ik vorig jaar weggestuurd met zijn energie, ik trek het niet meer, wil het niet meer en weiger om energie af te staan aan deze ghostplayers, telkens die boodschappen in mijn dromen, telepathie enzovoort, en ondertussen afstand nemen. Ik heb gezeg – Come as you are in real life, of blijf lekker helemaal weg! Leuke tip, Maak een reisje en vergroot je zelfvertrouwen http://www.holidayfor1.nl Groetjes aan alle lichtwerkers!

Reply
Avatar
Cecile van Akkeren 26 november 2019 - 23:25

Hallo,
Ik heb eigenlijk veel interesse in de webinar en meditatie van de nieuwe maan en tweelingzielen. Nu zag ik wel dat er een herhaling is tot 24 uur daarna. Is het misschien nog mogelijk om mij hiervoor aan te melden? Ik las dat jullie dat niet doen, maar ik vraag het toch maar voor de zekerheid omdat ik toch heel erg geïnteresseerd bent erin.

Alvast bedankt

Reply

Leave a Comment