Astrologie

Engelenpoort (7 juli 2023): Dolfijnen-energie & contact met lichtwezens

Door Karin en Danique Vergeer
Engelenpoort (7 juli 2023): Dolfijnen-energie & contact met lichtwezens

Contact met natuurwezens en overleden dierbaren. Blije en speelse Dolfijnen-energie. Ingevingen over de toekomst. Het is er allemaal tijdens de magische Engelenpoort op 7 juli. Astrologen Karin en Danique Vergeer leggen in dit artikel uit hoe de zéér hoge energiefrequenties op jou inwerken.

Hoge energiefrequenties komen naar de aarde om ons bewustzijn te verruimen en spirituele verandering in gang te zetten.

Het getal 7: magie en mystiek

Vrijdag 7 juli is een bijzondere dag, want dan opent het Dolfijnen-energieportaal zich. Het is ook een Engelenpoort! Het getal 7 komt maar liefst driemaal in de datum van 07-07-2023 voor. De 7 is een heilig getal en staat voor spiritualiteit, mystiek, magie, compassie en spirituele verlichting. Het hoort volgens de astrologie bij de gevoelige en dromerige planeet Neptunus.

Wat je merkt van de Dolfijnen-energiefrequenties

Neptunus is in de mythologie de god van de zee en alles wat daarin leeft. Op 7 juli werken dan ook de hoge frequenties van het Dolfijnen-energieportaal op je in. Ze bezitten een hoge trilling, wat maakt dat we ons blij, gelukkig, optimistisch en speels voelen. We komen hierdoor in een positieve energiestroom en laten de zwaarte even achter ons. Een dag met veel happy momenten dus. Het is het begin van een lichtere tijd.

Ascentie-klachten

Door de trillingsverhogingen rond deze dag kun je last hebben van ascentie-klachten, zoals hoofdpijn, hartkloppingen, emotionele schommelingen, intense dromen, onrustig of juist heel vast slapen, een pijnlijke onderrug, vermoeidheid en vocht vasthouden. Verder kunnen jouw paranormale gaven ontwikkeld worden en is jouw intuïtie voelbaar sterker. Dat maakt dat je er meer op durft te vertrouwen dat je ‘Hogere Leiding’ jou de juiste kant op stuurt.

Je voelt de energie van Neptunus

Door het meervoudige getal 7 is de energie van planeet Neptunus tijdens deze dag sterk. De energie maakt je extra gevoelig voor de invloeden uit andere dimensies. Neptunus loopt retrograde en daardoor voel je de uitwerking van deze Engelenpoort vooral in je innerlijke belevingswereld. Zie je vaak het getal 7, 77 of 777? Je wordt afgestemd op de frequenties van deze Engelenpoort. Het is een voorbereiding op een nieuwe fase in je leven!

Meer positieve gedachten

De Dolfijnen-energiefrequenties hebben een sterke uitwerking op ons bewustzijn. Ze zorgen ervoor dat negatieve denkpatronen steeds minder ruimte krijgen en plaatsmaken voor positieve gedachten. Je kunt je nu dan ook optimistischer voelen over je werk, over wat je in de toekomst wilt doen, vriendschappen, familie- en werkrelaties en over je gezondheid.

Ook kun je beter inzien wat er in bepaalde situaties en relaties speelt en wat mogelijke oplossingen zijn. Je invoelend vermogen kan sterker dan ooit zijn en daarmee vind je een ingang bij anderen. Je stelt de juiste vragen en deelt kennis en zo help je mensen bij het verruimen van hun bewustzijn.

Contact met natuurwezens en buitenaardse lichtwezens

Dankzij de Dolfijnen-energiefrequenties maken we versneld een spiritueel proces door. Onze chakra’s ontwikkelen zich en onze paranormale en helende gaven worden versterkt. Jouw intuïtie kan op 7 juli heel sterk zijn. Het kan zijn dat je veel ingevingen van de engelen ontvangt over je toekomst, huidige situatie, werk of je relaties.

Ook kun je heldere dromen met een betekenis hebben, die jou de antwoorden geven waarnaar je misschien al een tijd zocht. Doordat de sluier tussen de aardse dimensie en andere dimensies nu dun is, is er toegang tot onder andere natuurwezens en buitenaardse lichtwezens, waarmee jij bewust of onbewust samenwerkt. Verder kun je makkelijk contact maken met overleden dierbaren en mystieke ervaringen hebben, waarbij je tijdelijk in een andere dimensie verkeert.

Je manifestatiekracht is nu enorm!

Door de trillingsverhogingen tijdens dit energieportaal stijgen we naar een hogere energiefrequentie. Oude situaties en contacten die niet meer bij je passen, kunnen hierdoor eindigen. Je voelt je opeens lichter!

Nieuwe deuren kunnen voor jou opengaan: een ‘nieuwe realiteit’ dient zich aan. Het kan zomaar zijn dat je nieuwe ideeën krijgt. Of er komen nieuwe mensen op je pad, die jou verder helpen en je leven op een positieve manier veranderen. In deze hoge energiefrequentie lijk je veel makkelijker te kunnen aantrekken wat je graag in jouw leven wenst.

Emotionele blokkades komen los

Een minder prettige uitwerking: het kan zijn dat er tijdens Engelenpoort 7-7-7 sombere gevoelens naar boven komen. Je voelt je bijvoorbeeld niet thuis op aarde en verlangt naar een hoger ontwikkelde samenleving, zoals in Lemurië en Atlantis. Je bent mogelijk geneigd om voor deze gevoelens weg te rennen en afleiding te zoeken. Je gaat ergens obsessief mee aan de slag, vlucht in een droomwereldje of verliest jezelf in een verslaving.

Hoe de engelen jou helpen

De engelen willen ons graag helpen en geven dan ook op verschillende manieren persoonlijke boodschappen aan ons door. Ze houden onder meer van muziek; bepaalde liedjes kunnen dan ook een boodschap bevatten. Ze hopen jou via deze weg een hart onder de riem te steken. Ook witte veertjes geven aan dat de engelen bij jou zijn om je te steunen. En als je een afbeelding van dolfijnen ziet, weet jij dat je afgestemd wordt op hun hoge energievelden.

Een boodschap van hogerhand voor 7 juli

De engelen hebben speciaal voor 7 juli de volgende boodschap: wanneer de energie niet goed stroomt en het jou niet lukt om je dromen te manifesteren, kan het zijn dat diepgewortelde emoties en negatieve overtuigingen jou blokkeren. Je mag de aandacht naar binnen richten en voelen wat de oorzaak van deze pijn is.

De engelen helpen jou om beter te aarden en om inzicht in deze gevoelens en emoties te krijgen, zodat je ze kunt verwerken en loslaten. Het loslaten van de gewonde delen in jezelf verloopt in fases. Wat jou hierbij kan ondersteunen: ga naar de zee en verbind je met de helende frequenties van de Dolfijnen-energie. Of maak tijdens een meditatie contact met deze prachtige wezens en voel wat jouw missie hier op aarde is.

Tweelingzielen: een nieuwe fase breekt aan

Tweelingzielen kunnen op 7 juli geluksmomenten ervaren. Ingevingen, dromen en visioenen over het proces met je tweelingziel maken je optimistisch en blij. Doordat jullie telepathisch contact versterkt wordt, kunnen jullie op afstand allerlei gesprekken met elkaar hebben. Jullie gedachten en gevoelens worden op elkaar afgestemd.
Wanneer je merkt dat je in de relatie met je tweelingziel niet vooruitkomt en er afstand ontstaat, kun je afgestemd worden op een nieuwe tweelingziel (zielsdeel) in jouw leven. Verder dienen zich nieuwe oplossingen aan voor problemen die je als tweelingziel ervaart. Onverwachte wendingen kunnen nu plaatsvinden, waardoor je een totaal andere kant opgaat. Een nieuwe, lichtere fase breekt aan!

Webinar (7 juli): Lichtreis Engelenpoort 7-7-7

Astrologen Karin en Danique Vergeer organiseren op 7 juli 2023 een online Lichtreis vanwege Engelenpoort 7-7-7.

Meer informatie vind je hier.

Inspirerend leven is zowel inhoudelijk als organisatorisch niet betrokken bij dit evenement en draagt er dus geen verantwoordelijkheid voor.

Ontdek je innerlijke wijsheid en visualiseer de toekomst samen met je ziel

Welk pad ga je bewandelen na deze engelenpoort? Met dit online werkboek ga je terugkijken op de afgelopen periode en door te luisteren naar de stem van je ziel kun je een heldere visie creëren voor de nieuwe tijd die komt. Een geweldige practice rond oud & nieuw, maar ook juist wanneer je persoonlijk door een transformatie gaat op welk moment in het jaar dan ook.

Neem de tijd om het oude af te sluiten in dankbaarheid, en ontdek je de zaadjes die in je ziel zijn geplant voor de nieuwe tijd. Bestel de cursus nú en ga gelijk aan de slag!

bestel nu

Lees verder:

Deel dit artikel online
Karin en Danique Vergeer
Karin en Danique Vergeer

Karin en Danique Vergeer van Healingcentrum Atlantis bieden ondersteuning in jouw persoonlijk ontwikkelingsproces d.m.v. paranormale readingen, waarin zij antwoorden channelen op al je vragen en inzicht kunnen geven in blokkades uit jouw verleden en vorige levens. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van Tweelingzielen en begeleiden tweelingzielen zowel individueel als samen. Verder bieden ze met de Volle en Nieuwe maan en Engelenpoorten online Lichtreizen aan: lezing met geleide meditatie en afstandshealing, waarin je zelf veel inzichten kunt krijgen over jouw proces. En schrijven ze o.a. astrologische over de volle en nieuwe maan en nieuwetijds-artikelen. Www.healingcentrumatlantis.com

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Tantra, een allesomvattende oer-energie
€ 17,50

Tantra, een allesomvattende oer-energie

Daniel Odier

Verbind je met je oer-energie: de filosofie van tantra door Daniel Odier

€ 17,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?