Astrologie

Mars direct in Tweelingen (vanaf 12 januari 2023): dit doet deze daadkrachtige en assertieve energie met jou

Door Karin en Danique Vergeer
Mars direct in Tweelingen (vanaf 12 januari 2023): dit doet deze daadkrachtige en assertieve energie met jou

Houd je vast: Mars loopt vanaf 12 januari weer direct in het teken Tweelingen. De vurige energie van deze planeet voel je zeker! Het is alsof de remmen (eindelijk) losgaan… “Je voelt je gemotiveerd, ervaart meer daadkracht en ziet mogelijkheden om je plannen en dromen te realiseren,” zeggen astrologen Karin en Danique Vergeer.

De kans is groot dat je nu meer voor jezelf opkomt en je niet meer laat ondersneeuwen. Je kunt impulsief contacten verbreken.

Het stroomt weer!

De vurige planeet Mars loopt vanaf donderdag 12 januari weer direct in het teken Tweelingen na een retrograde-gang van ruim twee maanden. Mars is de planeet van daadkracht en assertiviteit, wilskracht, hartstocht en seksualiteit. De afgelopen tijd voelde jij je waarschijnlijk afgeremd in wat je wilde. Het was alsof je niet verder kon… Dat is nu voorbij! Je voelt je gemotiveerd, ervaart meer daadkracht en ziet mogelijkheden om je plannen en dromen te realiseren. Alles stroomt nu meer.

Welke contacten passen bij mij?

Contact met anderen kan nu centraal staan. Mogelijk heb je in de retrograde-periode nagedacht over vriendschappen en andere relaties: wie past wel en wie past niet (meer) bij mij? Met bepaalde mensen kun jij je enthousiasme over je plannen delen. Je voelt dat deze contacten positief en stimulerend zijn, terwijl je mogelijk bij anderen deze uitdaging mist. Ook kan het zijn dat je contacten te oppervlakkig vindt of dat er snel irritaties en ruzies ontstaan. Je kunt bijvoorbeeld ergernis voelen richting mensen die niet eerlijk zijn en om een probleem heen draaien of die steeds smoesjes verzinnen om maar niets te hoeven doen. Of het irriteert jou dat gesprekken steeds worden herhaald of je ergert je aan slappe humor. Ook is de kans groot dat je nu meer voor jezelf opkomt en je niet meer laat ondersneeuwen. Je kunt dan ook impulsief contacten verbreken, wat ruimte voor nieuwe contacten geeft.

Nieuwe plannen (handel niet impulsief!)

Mars loopt vanaf 12 januari door het luchtteken Tweelingen. Dit kan betekenen dat we nu de energie hebben om nieuwe klusjes aan te pakken. Je hebt in de retrograde-periode mogelijk bedacht dat je wil verhuizen, een onderneming wil beginnen of een kinderkamer wil inrichten. Je bent waarschijnlijk enthousiast over je plannen. Let op dat je niet té ongeduldig bent en impulsief handelt!

Ander onderwijs voor je kind

Als ouder wil je mogelijk binnen het onderwijs veranderingen doorvoeren. Het kan zijn dat jouw kind om bepaalde redenen niet graag naar school gaat, wat boosheid bij jou oproept. Je kunt in deze periode een sterke aversie voelen tegen een groot, hiërarchisch schoolsysteem. Of tegen een systeem waarin de leerkracht een dominante rol vervult en leerlingen weinig stimuleert om dingen zélf te ontdekken. Mogelijk heeft je zoon of dochter meer uitdaging nodig. Je kunt nu op zoek gaan naar nieuwe manieren van onderwijs die beter passen bij wat je kind nodig heeft.

De concurrentiestrijd aangaan

Als je een eigen onderneming hebt, merk je mogelijk dat de concurrentie groot is en je ‘iets’ moet doen om klanten te behouden. Je kunt een video, bericht of bijvoorbeeld artikel delen. Of je kiest ervoor om een lezing, podcast of webinar te houden. Ook kun je nu een nieuw product op de markt willen brengen. Het moet vernieuwend zijn, er aantrekkelijk uitzien of tot de verbeelding spreken. Je kunt jouw natuurlijke charme en jeugdigheid inzetten om je product te promoten en je doelgroep te bereiken.

Tweelingzielen: aantrekkingskracht maar ook frustratie

Nu Mars weer direct loopt, kan de seksuele aantrekkingskracht tussen tweelingzielen sterker worden. De kans is groot dat jullie elkaar meer opzoeken, maar mogelijk toch diep contact vermijden. Je kunt naar alternatieve manieren zoeken om in contact te komen of te blijven met je twin, zonder de harmonie in zijn of haar leven te verstoren. Dat is best een uitdaging! Vooral wanneer je merkt dat je tweelingziel maar geen stappen zet, conflicten uit de weg gaat en het contact met jou niet aandurft. Dit kan zo frustrerend zijn, dat je besluit om het contact voor nu te verbreken. Je richt je op datgene waarbij de energie wél stroomt, want je wilt niet het gevoel hebben dat je twin jou belemmert in je ontwikkeling.

Verder kunnen tweelingzielen er werk van maken om financieel en zakelijk op eigen benen te staan. Enige frustratie kan loskomen wanneer dit niet meteen lukt. Wanneer je de verwachtingen van de maatschappij loslaat en je openstelt voor een andere kijk op de situatie, vind je vast een nieuwe manier om inkomen te verwerven.

Ontdek je innerlijke wijsheid en visualiseer de toekomst samen met je ziel

Welk pad ga je bewandelen in de toekomst? Met dit online werkboek ga je terugkijken op het afgelopen jaar en door te luisteren naar de stem van je ziel kun je een heldere visie creëren voor het nieuwe jaar. Dit kan natuurlijk rond oud & nieuw, maar ook wanneer jij een periode van transformatie aan voelt komen!

Neem de tijd om het oude af te sluiten in dankbaarheid, en ontdek je de zaadjes die in je ziel zijn geplant voor de nieuwe periode die komt. Bestel de cursus nú en ga gelijk aan de slag!

bestel nu

Lees verder:

Deel dit artikel online
Karin en Danique Vergeer
Karin en Danique Vergeer

Karin en Danique Vergeer van Healingcentrum Atlantis bieden ondersteuning in jouw persoonlijk ontwikkelingsproces d.m.v. paranormale readingen, waarin zij antwoorden channelen op al je vragen en inzicht kunnen geven in blokkades uit jouw verleden en vorige levens. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van Tweelingzielen en begeleiden tweelingzielen zowel individueel als samen. Verder bieden ze met de Volle en Nieuwe maan en Engelenpoorten online Lichtreizen aan: lezing met geleide meditatie en afstandshealing, waarin je zelf veel inzichten kunt krijgen over jouw proces. En schrijven ze o.a. astrologische over de volle en nieuwe maan en nieuwetijds-artikelen. Www.healingcentrumatlantis.com

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Ademen tot in je ziel
€ 17,50

Ademen tot in je ziel

Marleen Hout

Adem jezelf gezond: alle ademwijsheid verzameld in één boek, 'Ademen tot in je ziel' van Marleen van den Hout

€ 17,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?