Astrologie

Jupiter in Tweelingen 26 mei 2024: dit betekent het voor jou

Door Karin en Danique Vergeer
Jupiter in Tweelingen 26 mei 2024: dit betekent het voor jou

Op 26 mei verschuift Jupiter van het aardse teken Stier naar het luchtteken Tweelingen. Hier blijft Jupiter ruim een jaar staan. Deze overgang belooft een periode van persoonlijke groei en ontwikkeling, waarbij er meer ruimte is voor vrijheid en spirituele ontwikkeling. Astrologen Karin en Danique Vergeer vertellen in dit artikel welke invloed Jupiter in Tweelingen op jou heeft.

Met Jupiter in Tweelingen wil je meer ruimte geven aan verschillende interesses en je kennis vergroten. Je bent nieuwsgierig, leergierig en enthousiast.

Dit betekent Jupiter in Tweelingen voor jou

Jupiter is de planeet van expansie, die aangeeft op welke manier jij een groei door wilt maken, die over jouw geloofsovertuiging gaat en aangeeft wat jou hoop en geluk brengt. Jupiter staat onder andere voor groei, optimisme, avontuur, toekomst, filosoferen, religie, studie, genezing en gezondheid.

Met Jupiter in Tweelingen wil je meer ruimte geven aan verschillende interesses en je kennis vergroten. Je bent nieuwsgierig, leergierig en enthousiast. Je wil jouw nieuw opgedane kennis graag delen met anderen.

Jupiter en Venus versterken je aantrekkingskracht

Nu staat Jupiter samen met de zon en de liefdesplaneet Venus. Dit maakt dat er in jouw liefdesleven verschillende mensen kunnen zijn waar jij verliefd op bent of een sterke band mee voelt. Je weet je charme in te zetten en jouw humor te gebruiken om de aantrekkingskracht te versterken. Het kan goed zijn dat je het heerlijk vindt om aandacht te krijgen, wanneer anderen je bijvoorbeeld berichten sturen. Hierdoor kun je een beetje in een droomwereldje zitten wat je helpt om eventuele zorgen tijdelijk te vergeten.

Nieuwe kansen

Jupiter kan er ook voor zorgen dat je extra werkzaamheden op je neemt. Zo kun je behoorlijk handig zijn en klusjes doen waarmee je extra inkomsten kunt genereren. Misschien wil je ook een nieuwe start maken en in het buitenland een stuk land (met huis) kopen en daar meerdere huisjes plaatsen om te verhuren en je inkomsten te vergroten. Ook kan het heel goed zijn dat je zelf producten maakt die je verkoopt en weet je door de juiste content te posten op social media aandacht te vragen voor deze producten en verkoop je meer dan ooit te voren.

Meer vrijheid en ruimte voor spirituele ontwikkeling

Verder kan het zijn dat je verschillende interesses hebt en een opleiding vindt waarin je deze interesses verder kunt uitdiepen. Je wilt namelijk meer uitdaging, meer creatief bezig zijn en misschien ook wel meer op de voorgrond treden.

Door de invloed van Jupiter heb je ook veel behoefte aan vrijheid en wil je dit binnen je carrière creëren. Dit kan je bijvoorbeeld doen door een eigen onderneming te starten of goede afspraken te maken met je baas. Dit kan bijdragen aan een betere balans tussen werk en ontspanning in je leven en zorgt voor meer ruimte voor spirituele ontwikkeling.

De invloed van Pluto

Omdat Jupiter ook een mooi aspect maakt met Pluto kan het zijn dat jij, je partner of iemand uit je omgeving geheel onverwachts zwanger raakt. Overleden dierbaren kunnen je hier een teken of bericht over sturen. Ook kun je een bijzonder bericht van of over je tweelingziel ontvangen en kan dit het einde van de relatie of fase betekenen waarin jullie zitten. Dit kan ook een nieuw begin aankondigen.

Liefs,
Karin en Danique Vergeer
Healingcentrumatlantis.com 

Masterclass astrologie: Leer je geboortehoroscoop lezen

Masterclass astrologie: Leer je geboortehoroscoop lezen

  • In deze masterclass ga je jouw geboortehoroscoop begrijpen: wat staat er voor jou in de sterren geschreven?
  • Ben je een extraverte of introverte persoon en hoe kan het dat alleen je sterrenbeeld niet alles over jou zegt?.
  • Begin vandaag nog en ontdek wat er voor jou en de mensen om je heen in de sterren staat!
Bekijk deze cursus

Lees verder:

Deel dit artikel online
Karin en Danique Vergeer
Karin en Danique Vergeer

Karin en Danique Vergeer van Healingcentrum Atlantis bieden ondersteuning in jouw persoonlijk ontwikkelingsproces d.m.v. paranormale readingen, waarin zij antwoorden channelen op al je vragen en inzicht kunnen geven in blokkades uit jouw verleden en vorige levens. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van Tweelingzielen en begeleiden tweelingzielen zowel individueel als samen. Verder bieden ze met de Volle en Nieuwe maan en Engelenpoorten online Lichtreizen aan: lezing met geleide meditatie en afstandshealing, waarin je zelf veel inzichten kunt krijgen over jouw proces. En schrijven ze o.a. astrologische over de volle en nieuwe maan en nieuwetijds-artikelen. Www.healingcentrumatlantis.com

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Tarot voor jezelf
€ 23,50

Tarot voor jezelf

Annick Damme

Tarot helpt je je leven te duiden: geef vorm aan je eigen toekomst met 'Tarot voor jezelf' van Annick Van Damme

€ 23,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?