Spiritualiteit

Hoe werkt dat, een gesprek met je ziel?

Door Daniëlla van de Zande
Hoe werkt dat, een gesprek met je ziel?

De bovenstaande vraag: ‘Hoe werkt dat, een gesprek met je ziel?’ komt regelmatig voor. Hoe werkt een afstemming? En hoe kun je spreken met mijn ziel? Graag vertel ik je daar meer informatie over.

Behoefte om gehoord te worden

Op het moment dat jij een aanvraag doet voor jezelf, jouw kind of een overleden dierbare, ontstaat al dat eerste contact op onbewust niveau. Jouw ziel reikt uit en het wil gehoord worden. Zo ook de kinderen. Eigenlijk vragen kinderen zelf een afstemming aan, niet de ouders. Dit gaat uiteraard onbewust. De behoefte om gehoord te worden, is al aanwezig al weet jij dat zelf misschien nog niet. Je hebt wellicht van iemand anders gehoord over mij, je hebt iets van me gelezen dat je raakte. Hoe dan ook, ik ben op jouw pad gekomen en je bent bereid te luisteren naar je ziel.

De aanvraag

Je stuurt me jouw aanvraag, de vragen, wat achtergrondinformatie en gegevens. Alsmede ook een foto. Niet dat ik jouw foto lees, dat is een andere kwaliteit, maar het gaat erom dat ik in ons contact kan zien met wie ik in gesprek ben. Dat is fijn. Soms zie ik dat de energie is veranderd op de foto na het gesprek. Heel wonderlijk en ontroerend. Mijn streven is om binnen twee weken de afstemming te versturen. Ik weet nooit van tevoren wanneer ik begin aan jouw afstemming. Ik wacht tot ik ‘geroepen’ wordt. Dat kan op vele manieren. De ene keer voel ik sterk jouw aanwezigheid, andere keren voel ik dat ik ‘gepord’ word. Bij aanvragen voor kinderen verschijnen ze regelmatig naast me op de bank, aan het bed of zomaar ergens achter me. Dan weer hoor ik gegiechel of gehuil. Ik probeer hier zoveel mogelijk aan te beantwoorden en soms vraag ik even geduld.

Afstemmen

Als het moment daar is, creëer ik een rustig plekje voor mijzelf. Ik aard mijzelf en stem mij af en neem plaats voor mijn laptop. In het contact met mijn gidsen vraag ik altijd of ik een zuiver kanaal mag zijn, de boodschappen vanuit licht en liefde mogen komen altijd ten bate van het hoogste doel van alle betrokkenen. Indien er dan auralifters en/of entiteiten aanwezig zijn weet ik dat ik gesteund en beschermd word.

Het contact

Dan open ik me voor jou, jouw kind of jouw dierbare. Ik verwelkom je, vraag of je in gesprek met mij wil gaan en wacht af. Iedereen communiceert op zijn/haar manier. De vr agen die jij aangegeven hebt, stel ik binnen dit contact. Meestal worden deze beantwoord, soms word ik eerst geleid naar een ander stuk dat de aandacht vraagt. Soms ontstaat het contact niet direct, dan weer stromen de woorden waardoor mijn vingers over het toetsenbord vliegen. Soms is er eerst contact met een entiteit dat gehoord wil worden. Elk gesprek is anders en ik weet nooit van tevoren wat er komen gaat. Ik laat mij meevoeren, hou wel enigszins de leiding omdat sommige zieltjes nogal een spraakwaterval kunnen zijn wanneer ze eenmaal het woord krijgen.

Vorige levens

Het is jouw ziel die spreekt, niet de mijne. Het zijn jouw woorden, niet de mijne. Dus geen adviezen van mij als therapeut, maar jouw eigen inzichten. Soms wordt er duidelijk uit je vorige levens waarom je bepaalde patronen hebt in je leven. Dat kunnen we dan samen keren. Kinderen geven zelf aan wat zij nodig hebben om tot verandering te kunnen komen. Vaak laten ze mij beelden zien, dan weer kruipen ze bij me op schoot omdat ze zo’n behoefte hebben aan troost. Overleden dierbaren geven antwoorden op vragen die voorheen nimmer gesteld zijn en kunnen aangeven hoe het met ze gaat. Dat geeft zoveel rust.

Na de afstemming

Wanneer de afstemming klaar is en ons contact liefdevol beëindigd, lees ik de afstemming na. Via de mail ontvang je van mij direct na ons gesprek de afstemming. Pas dan komt het verhaal tot me en lees ik wat er gezegd en besproken is. Dan ontstaat bij mij de ontroering, word ik geraakt. Sommige stukken zijn erg humoristisch en dan weer confronterend. Maar altijd even liefdevol en wanneer ik op de verzendknop druk laat ik het los en is het aan jou.

Woorden van de ziel

Een afstemming kan het verschil maken, jouw ogen openen. Kan die verschuiving teweeg brengen binnen jouw gezin waar een therapeut jaren voor nodig heeft. Het kan jouw wereld op zijn kop zetten om vervolgens alles op zijn pootjes terecht te laten komen. Het kan ook weerstand bij je oproepen waarbij je de afstemming naast je neerlegt. Om vervolgens weken later het er weer bij te pakken en dan te kunnen voelen waar het over gaat. Het is altijd aan jou wat jij ermee gaat doen. Wanneer jij bereid bent te luisteren naar de woorden van de ziel ga ik graag in gesprek!

Ontdek je innerlijke wijsheid en visualiseer 2023 samen met je ziel

Welk pad ga je bewandelen in 2023? Met dit online werkboek ga je terugkijken op het afgelopen jaar en door te luisteren naar de stem van je ziel kun je een heldere visie creëren voor het nieuwe jaar.

Neem de tijd om het oude jaar af te sluiten in dankbaarheid, en ontdek je de zaadjes die in je ziel zijn geplant voor het nieuwe jaar. Bestel de cursus nú en ga gelijk aan de slag!

bestel nu

 

Lees ook deze artikelen:

Boekentip van de redactie
De vijf elementen
€ 20,00

De vijf elementen

Jean Haner

Kleine veranderingen hebben een grote impact op de rest van je leven, laat Jean Haner in 'De vijf elementen' zien. Leer dankzij dit boek de spirituele kant van Chinese geneeskunde kennen.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Deel dit artikel online
Daniëlla van de Zande
Daniëlla van de Zande

Als Medium en Holistic Healer maar vooral als Gids op jouw Zielspad schrijf ik bezield en bevlogen over diep transformerend zielswerk en over het pad van heling dat ik zelf ben gegaan. Je vind ons op Dé Plek van Aandacht en Bezinning in Spanje waar wij offgrid leven en wij jou met open hart en armen ontvangen voor een levensveranderende Inspiratieweek. Bekijk ook onze online events, reading & healing voor mens en dier en voel je welkom voor een sjamanistisch consult www.masiamalagana.com

Reactie
  1. donna vleugel 10 mei 2020 - 17:02
    Reply

    Hallo, Ik ben erg geïnteresseerd in een gesprek met mij ziel. wat zijn de kosten en hoe kunnen we een afspraak maken? liefs, Donna

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
De vijf elementen
€ 20,00

De vijf elementen

Jean Haner

Kleine veranderingen hebben een grote impact op de rest van je leven, laat Jean Haner in 'De vijf elementen' zien. Leer dankzij dit boek de spirituele kant van Chinese geneeskunde kennen.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?