Home Boekentips Fall must-reads: 11 nieuwe boeken die je wilt lezen tijdens regenachtige dagen

Fall must-reads: 11 nieuwe boeken die je wilt lezen tijdens regenachtige dagen

Door Melissa Oltmans

De herfst is aangebroken en daarmee een tijd van introspectie en mysterie. Het najaar leert ons loslaten en wijst ons op de cyclus van het leven: we kunnen niet altijd aan staan, we kunnen niet alleen maar groter worden en meer krijgen. Wil jij je terugtrekken en ben je toe aan rust en stilte? Laat je inspireren door de boekentips van de redactie.

10 Fall must-reads die niet op je lijstje mogen ontbreken

1. HausMagick

In HausMagick deelt Erica Feldmann, de bekendste heks van New York, haar geheimen. Met haar boek breng je de verwondering van de natuur, de spanning van eeuwenoude rituelen en de schoonheid van geheimzinnige dimensies in huis. Je huis wordt een magische plek waar je je goed voelt, waardoor levensenergie voluit kan stromen. Met een beetje HausMagick verricht je wonderen en geef je jezelf en je huis magische krachten.

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.


2. Self-care en rituelen

Self-care en rituelen

Echte self-care begint bij de moed om tijd af te bakenen in je overvolle agenda, stilte toe te laten en ruimte te scheppen voor wat belangrijk is. In dit boek vind je alle inspiratie om van je huis een oplaadplek te maken, met ruimte voor je verlangen naar balans, een gezond lichaam, meer zachtheid en schoonheid.

Bestel jouw exemplaar voor € 17,50 in onze webshop Boekenwereld.com.


3. Wolfpack

In ‘Wolfpack’ vertelt Abby Wambach dat vrouwen niet op de gebaande paden hoeven te blijven omdat anderen dat zeggen. We zijn roodkapje niet…Maar als vrouwen volgens de oude regels blijven spelen, zal het spel nooit veranderen. Het is tijd voor een nieuw spel, zodat vrouwen succes kunnen pakken en vieren, met elkaar. Wolfpack vertelt hoe wij als vrouwen elkaar kunnen empoweren in plaats van elkaar te zien als concurrenten.

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 12,50


4. Self Love Talk

‘Self Love Talk’ is een no-nonsense gids over liefde voor jezelf. De vriendelijke toon en de persoonlijke ervaringen van Merel spreken online al duizenden vrouwen aan. Het mag juist leuk zijn en zal je helpen bij het creëren van een liefdevolle levensstijl die bij je past. Het is een positief en licht handboek, inspirerend en toepasbaar, voor een leven dat kracht en geluk uitstraalt.

Reserveer nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending. Self Love Talk verschijnt 29 oktober 2019.


5. Lichtwerker

Je hebt de bijzondere opdracht om licht en liefde te verspreiden. Je weet diep van binnen dat je hier niet zomaar op aarde bent. Is het jouw moment om te ontwaken als lichtwerker?  Lichtwerkers staan als geen ander open voor anderen en hun sprankeling is wat de wereld nu meer dan ooit nodig heeft.

Reserveer nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending. Lichtwerker verschijnt 22 oktober 2019.


6. De stem van de plant

De stem van de plant van wetenschappelijk onderzoeker Monica Gagliano bewijst dat planten en bomen met elkaar communiceren en een heel eigen leven leiden. Aan de hand van vele onderzoeken en experimenten laat zij zien dat planten en bomen wel degelijk kunnen luisteren, leren, overleggen en beslissen. Het is tijd dat wij ons botanisch bewustzijn vergroten en gaan luisteren naar de plant.

Bestel jouw exemplaar bij onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50  met gratis verzending.


7. Gelukkiger dan je denkt

Wat hebben de oosterse en westerse psychologie samen te zeggen over het moeilijk te vatten en urgente onderwerp van het geluk van de mens? Het concept van dualiteit, een veelvoorkomend thema in het werk van Alan Watts, komt hierbij naar voren met de stelling dat we enkel geluk kunnen ervaren wanneer we ook verdriet doorstaan, en dat dit soort tegengestelden elkaar uiteindelijk aanvullen.

Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.


8. Ongetemde wijsheid

Ontdek de verborgen wijsheid uit het verleden van de vrouwelijke mystici en godinnen. Waar mannelijke spiritualiteit gericht is op het uitstijgen boven het lichaam en de wereld, zoekt vrouwelijke spiritualiteit naar verbinding, belichaming en zorg voor de aarde. Een must-read, vooral in deze tijd!

Reserveer jouw exemplaar voor € 22,50 in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending. Ongetemde wijsheid verschijnt 15 oktober 2019.


9. Tijd, en hoe die te besteden

In ‘Tijd en hoe die te besteden’ legt James Wallman ons uit hoe we kunnen voorkomen dat we onze tijd verspillen. Tijd is immers ons kostbaarste bezit. We kunnen dit voorkomen door te begrijpen welke ervaringen vreugde en succes brengen en welke niet. Wallman legt uit dat het mogelijk is om bewust te kiezen voor goede ervaringen en lege ervaringen te vermijden. O.a. met bruisende weekends en vakanties om op te laden.

Bestel jouw exemplaar op onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.


10.  Je gedachten te hulp roepen

In dit werkboek neemt ze je liefdevol bij de hand om langzaamaan al je negatieve gedachten om te zetten in positieve met behulp van affirmaties. Door telkens weer te focussen op het goede en positieve, verander je je leven daadwerkelijk. Op een gegeven moment dringt het diep in je onderbewustzijn door en ben je een onomkeerbaar proces in jezelf gestart.

Bestel jouw exemplaar voor € 15,99 in onze webshop Boekenwereld.com.


11. The Having

In ‘The Having’ van Suh Yoon Lee en Jooyun Hong kom je erachter hoe je slapend rijk kunt worden. Als journalist Jooyun Hong op zoek gaat naar het geheim achter de rijkdom in haar land belandt ze onverwachts in de leer bij de mysterieuze goeroe van de Zuid-Koreaanse rich and famous: Suh Yoon Lee.

Reserveer jouw exemplaar voor € 22,50 in onze webshop Boekenwereld.com.


Heb jij nog leuke boekentips?

Deel ze hieronder in een reactie.

Leave a Comment