Home Boekentips Fall must-reads: 10 nieuwe boeken die je wilt lezen tijdens regenachtige dagen

Fall must-reads: 10 nieuwe boeken die je wilt lezen tijdens regenachtige dagen

Door redacteur
lezen

De herfst is aangebroken en daarmee een tijd van introspectie en mysterie. Het najaar leert ons loslaten en wijst ons op de cyclus van het leven: we kunnen niet altijd aan staan, we kunnen niet alleen maar groter worden en meer krijgen. Wil jij je terugtrekken en ben je toe aan rust en stilte? Laat je inspireren door de boekentips van de redactie.

10 Fall must-reads die niet op je lijstje mogen ontbreken

1. Ongetemd leven

Bestsellerauteur Glennon Doyle laat in ‘Ongetemd leven’ zien hoe vrouwen volledig en krachtig zichzelf kunnen zijn en daarmee meer geluk in het leven kunnen ervaren. Door haar eigen verhaal met de lezer te delen geeft de auteur ons allemaal de kracht om gehoor te geven aan de innerlijke stem die wij te lang hebben genegeerd. Alleen door echt jezelf te zijn, kun je werkelijk gelukkig zijn en je mooiste leven leiden.

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 20,- met gratis verzending.


2. De drie grote liefdes in je leven

de drie grote liefdes in je leven

In De drie grote liefdes in je leven, soulmates, karmische partners en tweelingzielen van Kate Rose leer je onderscheiden tussen drie soorten liefdes die je in je leven kunt hebben en de lessen die zij met zich meebrengen om de Ware te kunnen ontmoeten. Ontdek waarom je vorige liefde niet de Ware bleek te zijn en het verschil tussen verschillende soorten liefdes.

Bestel jouw exemplaar voor € 22,50  in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


3. Ben ik een empaat?

omslag Ben ik een empaat Stephanie Red Feather

In Ben ik een empaat? Ontdek hoe je jouw unieke heldervoelende kwaliteiten kunt beschermen en inzetten van Stephanie Red Feather ontdek je of jij als hoogsensitief persoon wellicht een gids in deze nieuwe tijd bent. Empaten zijn gevoelig voor de energieën en emoties van anderen en ervaren diepe spirituele verbondenheid. Met deze praktische gids geeft Red Feather empaten alle tools in handen om zichzelf te versterken en zo hun rol in de ontwikkeling van de mensheid te kunnen omarmen.

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 24,99 met gratis verzending.


4. Leven met Mercurius Retrograde

mercurius retrograde

In Leven met Mercurius Retrograde, Werken met de energie van een tegendraadse planeet van Yasmin Boland en Kim Farnell ontdek je hoe je de energie van Mercurius retrograde kunt inzetten voor persoonlijke groei. Symbolisch gezien zijn de perioden waarin Mercurius retrograde loopt de momenten waarop we aangemoedigd worden om het rustiger aan te doen en je dagelijkse routine te stappen en een korte break te nemen.

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 20 met gratis verzending.


5. Psoas, De spier van de ziel

In Psoas de spier van de ziel, symbool voor de verbinding tussen lichaam en ziel van Liz Koch leer je de psoas, een belangrijke spiergroep, kennen en activeren om balans in je autonome zenuwstelsel te herstellen. Niet voor niets wordt de psoas de zetel van onze ziel genoemd; de plek waar onze emoties worden opgeslagen. In prachtige taal vertelt Liz Koch hoe we de psoas kunnen activeren en zo de balans in ons autonome zenuwstelsel herstellen.

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.


6. Perfect verborgen depressie

Perfect verborgen depressie

In Perfect verborgen depressie, Hoe perfectionisme je mentale gezondheid kan ondermijnen van Margaret Robinson Rutherford krijg je inzicht in de rol van perfectionisme in je mentale gezondheid. We dragen deze zware last met een glimlach op ons gezicht, gedreven door onzekerheid, gebrek aan eigenwaarde en schaamte. Dit boek helpt om depressieve gevoelens te herkennen waar je deze misschien niet direct zou verwachten, verborgen achter het perfecte plaatje.

Bestel jouw exemplaar bij onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.

                                                 


7. Ongekende gevoelens

Ongekende gevoelens - 3d

In Ongekende gevoelens, Over emotionele bagage en de invloed daarvan op (volwassen) kinderen van Jonice Webb leer je de emotionele bagage vanuit je relatie met je ouders (en hun relatie met hun ouders) te herkennen. Wanneer er in je kindertijd weinig aandacht was voor jouw gevoelens, heb je diep van binnen geleerd dat jij er ook niet mag zijn.  Door dit  te herkennen begrijp je waarom je in je volwassen leven vastloopt op bepaalde levensthema’s. Dit boek laat zien hoe je goed voor jezelf kunt zorgen en het patroon van ongekende emoties doorbreekt.

Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.


8. Wandellust

In haar boek Wandellust laat lifestyleblogger Cynthia Schultz je zien hoe leuk wandelen is en is een heerlijk inspiratieboek vol prachtige wandelplekken. Denk je bij wandelen aan wandelschoenen, windjacks en stokken? Er is meer! Wandelen is óók heerlijk als je er geen sport van maakt. Het is eenvoudig en het kan overal. Je hoofd waait leeg en lopen is goed voor lijf en brein. Hoe heerlijk is het om Nederland te voet te ontdekken? Krijg jij al #wandellust?

Bestel nu  jouw exemplaar voor € 21,99 in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


9. Wanneer je lichaam nee zegt

Wanneer je lichaam nee zegt - 3d

Gabor Maté houdt ons in Wanneer je lichaam nee zegt (When the Body says No) een confronterende spiegel voor, waardoor we gaan inzien dat verborgen stress desasteuze gevolgen voor onze gezondheid kan hebben. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en aan de hand van vele voorbeelden en verhalen geeft Maté antwoord op vragen over de rol die de mind-bodyconnectie speelt in het ontwikkelen van lichamelijke en geestelijke ziektes.

Bestel jouw exemplaar op onze webshop Boekenwereld.com voor € 24,99 met gratis verzending.


10.  Detox je liefdesleven

detox je liefdeslevenIn Detox je liefdesleven, Herstellen van giftige relaties van Mjon van Oers leer je gezonde relaties aan te trekken en zelfliefde te cultiveren. Hoe kun je gezonde relaties aantrekken nadat je giftige relaties vaarwel hebt gezegd? Het boek helpt je om jezelf terug te vinden, de pijn te elimineren, je onzekerheid te overwinnen en je onrust te temmen. Mjon van Oers geeft je de sleutels in handen om op vijf niveaus; mentaal, fysiek, emotioneel, spiritueel en energetisch te kunnen herstellen. Deze holistische aanpak zorgt voor meer bewustzijn, respectvollere relaties en brengt je zin in het leven weer terug.

Bestel jouw exemplaar voor €20,- in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.

Heb jij nog leuke boekentips?

Deel ze hieronder in een reactie.

Deze artikelen vind je vast ook leuk

Laat een bericht achter