Home Boekentips Deepak Chopra: zijn 9 beste spirituele boeken

Deepak Chopra: zijn 9 beste spirituele boeken

Door redacteur

Deepak Chopra is schrijver, arts, spreker en voorvechter van alternatieve geneeskunde. Een inspirerende auteur die meer dan 85 boeken heeft geschreven die zijn vertaald naar 35 verschillende talen. Wil jij graag iets lezen van Deepak Chopra? Ben je benieuwd waar je moet beginnen? We hebben zijn beste 9 boeken voor je op een rij gezet. Wat is jouw favoriet?

1. Het zelfhelend vermogen

In Het zelfhelend vermogen geeft Deepak Chopra je een zevendaags actieplan voor het ontwikkelen van een gezonde levensstijl. Zodat je gelijk aan de slag kunt met jouw zelfhelend vermogen. Benieuwd naar het zevendaagse actieplan? Reserveer dan direct een exemplaar bij onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.


2. Supergenen

In Supergenen laat Deepak Chopra zien dat je levensstijl en voedingspatroon grote invloed hebben op je genetische aanleg. In je genen ligt allemaal informatie opgeslagen die als het ware ‘aan’ en ‘uit’ gezet kunnen worden door hoe je je lichaam behandelt. Ben je ook benieuwd wat je nog meer kunt doen voor je eigen geluk en gezondheid? Bestel jouw exemplaar bij onze webshop Boekenwereld.com voor € 12,50.

 

 


3. Superbrein

Naast onze genen hebben ook onze hersenen verborgen potentieel. In Superbrein lees je hoe je gelukkiger wordt en jij je brein gebruikt – en niet andersom. Wil je meer lezen? Bestel dan jouw exemplaar bij onze webshop Boekenwereld.com voor € 12,50.


4. Synchroniciteit

Heb jij dat ook wel eens, dat je iets mee maakt wat net iets te toevallig is? Je denkt bijvoorbeeld aan een vriendin, en een moment later belt ze je. Deepak Chopra is er van overtuigd dat deze synchroniciteit een boodschap van het universum is. Benieuwd hoe je synchroniciteit kunt herkennen en inzetten?  Bestel hem direct in onze gecertificeerde webshop Boekenwereld.com voor € 17,99.


5. Balans in je leven

Geïnteresseerd in de filosofie achter ayurveda als bron van genezing? Dan is Balans in je leven van Deepak Chopra iets voor jou. Chopra legt uit dat ziekte ontstaat door een verstoring van jouw energieën. Wanneer je deze weer in balans brengt zul je je zowel psychisch als lichamelijk beter voelen. Wil je meer lezen? Bestel jouw exemplaar bij onze webshop Boekenwereld.com voor € 29,99 met gratis verzending.


6. Waarom eet je te veel?

Altijd jezelf afgevraagd waarom je te veel eet? Dan is Waarom eet je te veel van Deepak Chopra misschien wel iets voor jou. Volgens Deepak is je eetgedrag zelf niet de kern. Vraag jezelf eens af wat je nu eigenlijk wilt: wil je voedsel of verlang je eigenlijk naar iets anders? Nieuwsgierig? Bestel hem in onze webshop Boekenwereld.com voor € 12,50.

 


7. De 7 sleutels tot geluk

Ben jij opzoek naar geluk? En denk je dat geluk te maken heeft met succes, rijkdom, gezondheid of een goede relatie? Dan raadt de redactie De 7 sleutels tot geluk aan. In het boek geeft Deepak je de 7 sleutels die leiden tot geluk. Wil jij echt geluk leren herkennen? Bestel De 7 sleutels tot geluk in onze webshop Boekenwereld.com voor € 10,00.


8. Het Schaduw Effect

Een completer en gelukkiger mens worden? Dan zal je eerst je schaduwkant onder ogen moeten komen, omarmen en er juist je kracht van maken. Het Schaduw Effect is een unieke samenwerking van drie top-auteurs: Deepak Chopra, Debbie Ford en Marianne Williamson. Ze delen hun kennis met je en belichten de schaduw, ieder vanuit een eigen invalshoek. Benieuwd geworden naar het boek? Bestel hem in onze webshop Boekenwereld.com voor € 17,99.


9. Boeddha

Nieuwsgierig naar het levensverhaal van één van de grootste spirituele figuren uit de geschiedenis? Dan is Boeddha van Deepak Chopra iets voor jou! Het boek is geschreven voor iedereen die het verhaal wil weten achter zijn Boeddhabeeldje in de vensterbank. Het boek lezen? Bestel het dan direct in onze webshop Boekenwereld.com voor € 15,-. 


Welk boek van Deepak Chopra wil jij graag lezen?

Laat je antwoord achter in de reacties.

4 reacties

Astrid 26 april 2018 - 16:30

Ik zou graag Het Schaduw Effect willen lezen.
Omdat de schaduwzijde in een mens liefst verborgen wil blijven.
Ik benieuwd ben of ik mijn schaduwzijde onder ogen wil zien.

Reply
Anja Roemer 30 juni 2020 - 14:17

Ik zou het eerst graag het schaduw effect willen lezen, omdat je eigen schaduw, of schaduwzijde voor jezelf verborgen is en die 50 % meestuurt in je leven

Reply
Brigit 30 april 2018 - 09:00

Eigenlijke meerdere boeken:
Synchroniciteit
Zelfhelend vermogen
Balans in je leven
Waarom eet je teveel?

Reply
Gemplanet 29 oktober 2018 - 12:35

Zijn kinderboek is werkelijk magisch! De 7 lessen zijn super duidelijk uitgelegd en de illustraties zijn werkelijk prachtig… Het heet: Zeven wegen naar een gelukkig leven.

Reply

Laat een bericht achter