Astrologie

Bijzondere planetenparade (29 mei 2023): optimistische energie & onverwachte wendingen

Door Karin en Danique Vergeer
Bijzondere planetenparade (29 mei 2023): optimistische energie & onverwachte wendingen

Van de bijzondere planetenparade op 29 mei word je vast blij! Maar liefst 5 planeten staan op een rij aan de hemel, waardoor je hun energie nog sterker dan anders voelt. Ontdek hoe ze jou beïnvloeden. Astrologen Karin en Danique Vergeer verklappen alvast: deze astrologische gebeurtenis brengt happy vibes met zich mee…

Je ervaart bij deze planetaire uitlijning sterk de invloed van Jupiter. Hij geeft je veel optimistische energie.

Emotionele rollercoaster

In de vroege ochtend van maandag 29 mei kun je getuige zijn van een bijzondere gebeurtenis: een grote planetaire uitlijning. Maar liefst 5 planeten staan op een rij: Mercurius, Uranus, Jupiter, Neptunus en Saturnus. Neptunus is als enige niet met het blote oog zichtbaar. De planeten vormen één lijn aan de nachtelijke hemel.

Door deze uitlijning voel je de uitwerking van de 5 planeten extra sterk. Veel emoties kunnen nu door elkaar lopen; je komt even in een emotionele rollercoaster terecht! Het is goed mogelijk dat je een spirituele ontwikkeling doormaakt en nu sterk voelt dat er veranderingen nodig zijn. Verder kan deze planetaire parade jou veel positieve energie geven. Je bent optimistisch over je toekomst.

Dit merk je van de blije Jupiter-energie

Jupiter heeft een sterke uitwerking in deze uitlijning. Dit komt doordat we naar de volle maan in Boogschutter (4 juni) bewegen en Jupiter is de heerser van dit teken. De planeet van expansie geeft je rond 29 mei veel blije, optimistische energie. Ook worden jouw toekomst en lotsbestemming steeds duidelijker nu Jupiter samen staat met de Noordelijke Maansknoop.

Jupiter is onlangs naar Stier gegaan: een teken dat financiële zekerheid zoekt. Dit verlangen naar zekerheid kun je sterk in je eigen leven voelen. Je investeert bijvoorbeeld in je woning, je verfraait je huis of tuin of je gebruikt je creativiteit. Of je ziet meer mogelijkheden om je talenten in te zetten of om naar het buitenland te vertrekken. Jouw avontuurlijke kant wordt gestimuleerd en dromen kunnen werkelijkheid worden!

Zo beïnvloedt deze planetenparade jou

De invloed van Uranus in deze planetaire uitlijning is dat je veranderingen in je leven wilt doorvoeren. Je verlangt ernaar om een nieuwe richting in te slaan, maar op een weloverwogen manier. Stel: je houdt niet zo van veranderingen en ziet snel beren op de weg (de energie van Saturnus!). Uranus haalt ook jou uit je comfort zone…

Deze planeet zet hele revoluties in gang en maakt je opstandig. Je kunt nu dan ook meer behoefte aan vrijheid hebben – je wilt je eigen unieke weg volgen. Dit kan tot onverwachte wendingen in je leven leiden.

Je kunt plotseling ideeën krijgen over een nieuwe weg die je wilt inslaan. Het kan zijn dat deze ideeën een geldstroom op gang brengen. En door de uitwerking van Mercurius komen er mogelijk nieuwe contacten in jouw leven, met wie je een nieuwe toekomst kunt vormgeven. Maak je vooral geen zorgen. Jouw intuïtie is nu door de invloed van Neptunus sterk. Wanneer jij je intuïtie volgt, komen de oplossingen voor eventuele problemen vanzelf.

Tweelingzielen & onverwachte wendingen

Ook op tweelingzielen heeft de planetaire uitlijning van 29 mei veel invloed. De telepathische verbinding tussen jullie is nu sterk. Het kan een opwindende periode zijn, vol blije en speelse energie. Je kunt humor gebruiken om de energie tussen jullie lichter te maken. Zo kunnen jullie spiritueel groeien en elkaar stimuleren om angsten en onzekerheden los te laten.

Houd als tweelingziel rekening met verrassende wendingen. Karmische situaties komen nu tot een einde. Er vinden bijvoorbeeld onverwachte ontmoetingen plaats of je krijgt een berichtje over of van je twin. Ook is het goed mogelijk dat je een ingeving krijgt over een nieuwe richting die je wilt inslaan; je zielsmissie wordt plotseling duidelijk. Nieuwe mogelijkheden, zoals gezinsuitbreiding, dienen zich voor de toekomst met je tweelingziel aan. Jullie dromen kunnen werkelijkheid worden.

Wat staat er in de sterren voor jouw sterrenbeeld? Ontdek het in de maandhoroscoop van juni 2023.

Webinar (29 mei 2023): Lichtreis

Karin en Danique Vergeer organiseren op maandag 29 mei de online Lichtreis ‘Heling met je tweelingziel’. Je leert onder meer technieken om heling te vinden tussen je twin en jou.

Meer informatie vind je hier.

Inspirerend leven is zowel inhoudelijk als organisatorisch niet betrokken bij dit evenement en draagt er dus geen verantwoordelijkheid voor.

Ontdek je innerlijke wijsheid

Weet je al welk pad je gaat bewandelen? Met het online werkboek Ontdek je innerlijke wijsheid van Rebecca Campbell neemt de auteur je stap voor stap mee naar de plek waar je de wensen en stem van je ziel kunt horen.

Met dit online werkboek leer je luisteren naar de stem van je ziel kun je een heldere visie creëren voor het nieuwe start. Je bestelt het online werkboek voor € 32,50.

bestel nu

Lees verder:

Boekentip van de redactie
De vijf elementen
€ 20,00

De vijf elementen

Jean Haner

Kleine veranderingen hebben een grote impact op de rest van je leven, laat Jean Haner in 'De vijf elementen' zien. Leer dankzij dit boek de spirituele kant van Chinese geneeskunde kennen.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Deel dit artikel online
Karin en Danique Vergeer
Karin en Danique Vergeer

Karin en Danique Vergeer van Healingcentrum Atlantis bieden ondersteuning in jouw persoonlijk ontwikkelingsproces d.m.v. paranormale readingen, waarin zij antwoorden channelen op al je vragen en inzicht kunnen geven in blokkades uit jouw verleden en vorige levens. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van Tweelingzielen en begeleiden tweelingzielen zowel individueel als samen. Verder bieden ze met de Volle en Nieuwe maan en Engelenpoorten online Lichtreizen aan: lezing met geleide meditatie en afstandshealing, waarin je zelf veel inzichten kunt krijgen over jouw proces. En schrijven ze o.a. astrologische over de volle en nieuwe maan en nieuwetijds-artikelen. Www.healingcentrumatlantis.com

Reactie
  1. Nine Spencer 30 mei 2023 - 14:59
    Reply

    Jammer dat het uur van verschijning niet werd vermeld. Rond 4 uur AM verscheen Saturnus als eerst aan de oost-zuidelijke hemel. Tegen 6 uur AM zou in het Oosten Jupiter zichtbaar zijn gevolgd door Mercurius, ware het niet dat de zon over de horizon scheen. Uw aankondiging dat de planeten "in één rij" met tevens Uranus en (niet zichtbaar) Neptunus is niet bewaarheid. Hoe moet ik dan uw voorspellingen geloven?

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
De vijf elementen
€ 20,00

De vijf elementen

Jean Haner

Kleine veranderingen hebben een grote impact op de rest van je leven, laat Jean Haner in 'De vijf elementen' zien. Leer dankzij dit boek de spirituele kant van Chinese geneeskunde kennen.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?