Astrologie

De magie van Beltane 30 april 2023: spirituele ervaringen en ingevingen over de toekomst

Door Karin en Danique Vergeer
De magie van Beltane 30 april 2023: spirituele ervaringen en ingevingen over de toekomst

Tijdens het Keltische feest Beltane op 30 april hangt magie in de lucht! Er kunnen wonderlijke dingen gebeuren, omdat de sluier tussen de zichtbare en onzichtbare wereld nu dunner dan anders is. “Je kunt veel mystieke ervaringen hebben die je afstemmen op jouw toekomst en levensmissie,” zeggen healers Karin en Danique Vergeer.

Rond deze dag kun je bijzondere spirituele ervaringen beleven. Hoe schoner jouw lichaam en geest zijn, hoe ontvankelijker je hiervoor bent.

Een magische dag

Als de zon op zondag 30 april ondergaat, begint Beltane: het feest van het vuur en de start van het Keltische nieuwjaar. Beltane staat voor groei en bevruchting, voor licht en leven. Het viert het begin van de zomer en markeert het einde van een donkere periode.

Vroeger werden er vuren ontstoken, waar mensen en vee tussendoor liepen om zich te reinigen van ziekte en zonde. Ook werd er rondom de meiboom gedanst. Jonge paren trokken de natuur in om de liefde te bedrijven, om zo de vruchtbaarheid van de aarde te stimuleren.

De dag van Beltane is magisch. Wonderlijke dingen kunnen nu gebeuren doordat de grens tussen deze werkelijkheid en de andere wereld even vervaagt.

Mystieke ervaringen en dromen met een betekenis

Beltane is extra bijzonder, omdat in de datum het dubbele getal 7 voorkomt: 3+0+4 en 2+0+2+3. De 7 hoort bij Neptunus, de heerser van het gevoelige en mystieke teken Vissen. Je kunt nu het gevoel hebben een nieuwe start te maken en je wensen te realiseren. Dromen met een betekenis en tekens in de natuur wijzen jou de weg. Je intuïtie is nu heel sterk.

Ook kun je veel mystieke ervaringen hebben die je afstemmen op jouw toekomst en levensmissie. Het voelt bijvoorbeeld alsof je tegelijkertijd in verschillende dimensies leeft: in de ene dimensie droom je over jouw toekomst, in de andere ben je in het hier en nu.

Wat trillingsverhogingen met je doen

Rond deze dag kun je speciale spirituele ervaringen beleven. Hoe schoner jouw lichaam en geest zijn, hoe ontvankelijker je hiervoor bent. Ook samenkomen met gelijkgestemden zorgt voor trillingsverhogingen en een euforisch gevoel. Hierdoor kan de inspiratie voor nieuwe plannen blijven binnenstromen. Misschien krijg je ingevingen over gezinsuitbreiding of de ‘geboorte’ van een nieuw project. Het is een heel vruchtbare periode, waarin je een stapje dichter bij jouw droomwens komt!

Jezelf reinigen: lichamelijk, mentaal en emotioneel

Door de invloed van Beltane is de kans groot dat jij je nu emotioneel, mentaal en lichamelijk wil reinigen. Je wil mogelijk van een verslaving af, bijvoorbeeld aan drugs of drank, werk, sport, seks of sigaretten. Het kan ook gaan om een eetverslaving of een verslaving aan middelen zoals ayahuasca. Of om het loslaten van destructieve patronen, zoals jezelf niet op de eerste plaats zetten, je boosheid steeds op anderen afreageren of niet voor jezelf durven opkomen.

Je kunt nu inzien dat jij je meer bewust mag worden van onverwerkte emoties, destructieve patronen en ervaringen uit je jeugd. Om ze vervolgens om te buigen en een nieuwe start te maken.

Onverwachts je tweelingziel ontmoeten!

Tweelingzielen kunnen rond Beltane een grote aantrekkingskracht tussen elkaar ervaren. Dit kan ervoor zorgen dat je onverwachts in contact komt met je twin, bijvoorbeeld door een spontane ontmoeting of een berichtje. Ook is het mogelijk dat er een sterke telepathisch verbinding is, waardoor je de hele dag over elkaar en een toekomst samen dagdroomt.

Verder kan het zijn dat je als tweelingziel flink aan jezelf gaat werken om van verslavingen en destructief gedrag af te komen. Omdat je diep vanbinnen voelt dat het proces van samenkomen anders stagneert.

Herinneringen uit vorige levens steken nu mogelijk de kop op en halen veel emoties naar boven. Ze kunnen getriggerd worden door bepaalde muziek of films. Wanneer je als tweelingziel deze weggestopte emoties verwerkt, kan het een vruchtbare periode worden.

Webinar (30 april): Lichtreis ‘Terug naar vorige (Keltische) levens’

Karin en Danique Vergeer organiseren tijdens Beltane op 30 april 2023 de online Lichtreis ‘Terug naar vorige levens’. Voor iedereen die last heeft van negatieve overtuigingen en emotionele blokkades afkomstig uit vorige levens. En met name uit levens tijdens de Keltische periode. De Lichtreis helpt jou om te helen.

Meer informatie vind je hier.

Inspirerend leven is zowel inhoudelijk als organisatorisch niet betrokken bij dit evenement en draagt er dus geen verantwoordelijkheid voor.

De weg van de heks

De weg van de heks

Elk begin en hoogtepunt van een seizoen wordt gevierd om daarmee de zon te eren die ons licht en warmte brengt, wat zo belangrijk is voor de groei van de natuur maar ook voor onze eigen energie. Wil je meer weten over Beltane en de andere zeven jaarfeesten zoals Ostara en Samhain? Bestel hier jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij
Boekentip van de redactie
Aura-energie
€ 20,00

Aura-energie

Alla Svirinskaya

Als je je vaak vermoeid voelt en klachten hebt, is de kans groot dat je aura is vervuild. Tijd om de balans te herstellen! In 'Aura-energie' laat Alla Svirinskaya je zien hoe.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Deel dit artikel online
Karin en Danique Vergeer
Karin en Danique Vergeer

Karin en Danique Vergeer van Healingcentrum Atlantis bieden ondersteuning in jouw persoonlijk ontwikkelingsproces d.m.v. paranormale readingen, waarin zij antwoorden channelen op al je vragen en inzicht kunnen geven in blokkades uit jouw verleden en vorige levens. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van Tweelingzielen en begeleiden tweelingzielen zowel individueel als samen. Verder bieden ze met de Volle en Nieuwe maan en Engelenpoorten online Lichtreizen aan: lezing met geleide meditatie en afstandshealing, waarin je zelf veel inzichten kunt krijgen over jouw proces. En schrijven ze o.a. astrologische over de volle en nieuwe maan en nieuwetijds-artikelen. Www.healingcentrumatlantis.com

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Aura-energie
€ 20,00

Aura-energie

Alla Svirinskaya

Als je je vaak vermoeid voelt en klachten hebt, is de kans groot dat je aura is vervuild. Tijd om de balans te herstellen! In 'Aura-energie' laat Alla Svirinskaya je zien hoe.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?