Spiritualiteit

Astrologie: grote doorbraken in februari, maart en april (met dank aan 3 Engelenpoorten!)

Door Karin en Danique Vergeer
Astrologie: grote doorbraken in februari, maart en april (met dank aan 3 Engelenpoorten!)

Februari, maart en april worden bijzondere maanden, want er zijn 3 Engelenpoorten op een rij. De helende energiefrequenties die naar aarde komen, kunnen je leven flink op z’n kop zetten. Máár ze helpen jou ook om dromen waar te maken. “De engelen geven je moed en rust, zodat je soepel door veranderingen heen beweegt,” zeggen astrologen Karin en Danique Vergeer.

De zware periode waarin je een remmende werking hebt ervaren, is voorbij. Gelukkigere tijden breken aan!

Hoge energiefrequenties beïnvloeden jou

Februari, maart en april zijn maanden waarin je meer daadkracht ervaart om je droomwensen te realiseren. Je kunt belangrijke beslissingen nemen, die je leven mogelijk een compleet andere richting opsturen. Er komen doorbraken in situaties en relaties waarin je vast leek te zitten. Houd dus rekening met onverwachte wendingen!

Deze veranderingen worden ondersteund door maar liefst drie Engelenpoorten. Deze portalen openen zich op dagen die een datum met dubbele getallen hebben. Hoge energiefrequenties komen naar de aarde en kunnen een grote invloed op je energetische systeem hebben. Ze maken oude emotionele trauma’s uit dit leven én vorige levens los, verruimen je bewustzijn en helpen jou bij het versterken van je paranormale en helende gaven. Je voelt de steun van de engelen vast: je ontvangt liefdevolle en activerende boodschappen.

Een nieuwe fase begint

De nieuwe maan (een Supermaan!) in Waterman en het Chinees Nieuwjaar eind januari gaven al aan dat er een nieuwe fase begint. We worden een nieuwe, andere richting opgeduwd. Bovendien lopen alle planeten nu direct, waardoor alles beter stroomt en de periode van reflectie voorbij is. We komen meer in actie en verwezenlijken onze wensen.

Veel planeten liepen tot en met eind januari retrograde. Dit kan ervoor hebben gezorgd dat je meer naar binnen gekeerd was. Deze periode van introspectie was misschien nodig om je eigenwaarde te versterken, meer in je kracht te staan en nieuwe plannen te maken. Mogelijk heb je veel situaties en relaties losgelaten en ben je nu toe aan het kiezen van een nieuwe richting. De zware periode waarin je een remmende werking hebt ervaren, is voorbij. Jouw intuïtie kan door je toenemende gevoeligheid extra sterk zijn. Gelukkigere tijden breken aan!

De rebelse energie van Uranus

Al deze veranderingen zijn nodig, omdat we ons richting het Waterman-tijdperk bewegen. De vernieuwende planeet Uranus is de heerser van het teken Waterman en loopt sinds eind januari weer direct. Deze maanden voelen we zijn energie sterk. Hoe? We streven naar rechtvaardigheid, er ontstaat meer broederschap en we voeren revolutionaire ideeën door. Dit betekent vernieuwing, vrijheid en gelijkheid. Individuele vrijheid en gelijke rechten staan nu centraal.

1. Engelenpoort (2 februari): wat wil je écht?

De eerste Engelenpoort valt op 2 februari en ondersteunt jou in het creëren van je droomwensen. Elke Engelenpoort heeft een ander thema dat jouw aandacht vraagt. Poort 2-2 maakt je meer bewust van je behoeften en gevoelens en verschijnt vlak voor de volle maan in Leeuw. Je gaat nu kijken naar wat je écht wilt in je leven. We laten steeds meer het oude vertrouwde los, wat vaak gepaard gaat met het loslaten van emoties. Maar door de sturende energie van de engelen kun je een diep vertrouwen hebben dat je de juiste richting in gaat.

De engelen sporen ons aan om actief aan de slag te gaan met oude gevoelens van gekwetstheid en onveiligheid, om zo de basis in onszelf te versterken. Je kunt je bijvoorbeeld ervan bewust worden dat je het contact met je moeder mag herstellen. Of meer in contact mag komen met de vrouwelijke energie in jezelf, zodat je meer verbonden bent met je intuïtie en gevoelens. Durf je gevoeligheid toe te laten, zodat je in de zachtheid komt en makkelijker emoties kunt verwerken.

2. Engelenpoort (3 maart): optimisme en spirituele verdieping

De Engelenpoort van 3 maart maakt ons optimistisch en brengt ons meer spirituele verdieping. Je kunt in situaties terechtkomen waarin je bijzondere spirituele ervaringen met anderen deelt, wat jou helpt om alles vanuit een hoger perspectief te zien. Je begrijpt beter waarom bepaalde gebeurtenissen plaatsvinden en groeit hierdoor. Ook ga je aan de slag met het thema ‘zelfliefde’.

Verder zorgen de engelen ervoor dat je positiever over je toekomst bent. Het kan zijn dat je een opleiding wilt doen of je verdiept in nieuwe kennis, om zo jouw onderneming of praktijk naar een hoger niveau te brengen. Je voelt dat alles nu in een sneltreinvaart gaat en er gelukkigere tijden aanbreken.

3. Engelenpoort (4 april): onverwachte gebeurtenissen

De Engelenpoort van 4 april zorgt ervoor dat er onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden. Of je ontvangt opeens een belangrijk bericht dat je leven een totaal andere wending geeft. Het kan zijn dat je in een situatie zit waarin je voelt dat er een doorbraak moet komen, maar angst hield je tot nu toe tegen. De engelen geven je moed en rust, zodat je soepel door deze verandering heen beweegt. Je wordt hierbij uitgedaagd om op jouw intuïtie te vertrouwen en deze te volgen.

Liedjes, dromen en witte veertjes

Tijdens de drie Engelenpoorten kun je veel ondersteuning van de engelen ervaren via hun helende energie en intuïtieve boodschappen. Ze sturen je boodschappen via liedjes, dromen en tekens waar jouw oog ‘toevallig’ op valt. Wanneer je een wit veertje ziet, is dat een teken van de engelen dat je op de goede weg zit.

Webinars (2 februari, 3 maart en 4 april 2023): Engelenpoort-lichtreizen

Astrologen Karin en Danique Vergeer organiseren een serie Lichtreizen vanwege de Engelenpoorten op 2 februari, 3 maart en 4 april. Meer informatie vind je hier.

Inspirerend leven is zowel inhoudelijk als organisatorisch niet betrokken bij dit evenement en draagt er dus geen verantwoordelijkheid voor.

Ontdek je innerlijke wijsheid en visualiseer de toekomst samen met je ziel

Welk pad ga je bewandelen? Met dit online werkboek ga je terugkijken op de afgelopen periode en door te luisteren naar de stem van je ziel kun je een heldere visie creëren voor de nieuwe tijd die komt. Een geweldige practice rond oud & nieuw, maar ook juist wanneer je persoonlijk door een transformatie gaat op welk moment in het jaar dan ook.

Neem de tijd om het oude af te sluiten in dankbaarheid, en ontdek je de zaadjes die in je ziel zijn geplant voor de nieuwe tijd. Bestel de cursus nú en ga gelijk aan de slag!

bestel nu

Lees verder:

Boekentip van de redactie
De emotioneel afwezige moeder
€ 20,-

De emotioneel afwezige moeder

Jasmin Lee Cori

Was je moeder vroeger vaak te druk, te moe, afwezig of afstandelijk? Of ging al haar aandacht naar haar eigen (mentale) gezondheid? Dan kreeg je mogelijk niet de aandacht, liefde en verzorging die je als kind nodig had. Jasmin Lee Cori legt...

€ 20,-

Bestel nu

Deel dit artikel online
Karin en Danique Vergeer
Karin en Danique Vergeer

Karin en Danique Vergeer van Healingcentrum Atlantis bieden ondersteuning in jouw persoonlijk ontwikkelingsproces d.m.v. paranormale readingen, waarin zij antwoorden channelen op al je vragen en inzicht kunnen geven in blokkades uit jouw verleden en vorige levens. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van Tweelingzielen en begeleiden tweelingzielen zowel individueel als samen. Verder bieden ze met de Volle en Nieuwe maan en Engelenpoorten online Lichtreizen aan: lezing met geleide meditatie en afstandshealing, waarin je zelf veel inzichten kunt krijgen over jouw proces. En schrijven ze o.a. astrologische over de volle en nieuwe maan en nieuwetijds-artikelen. Www.healingcentrumatlantis.com

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
De emotioneel afwezige moeder
€ 20,-

De emotioneel afwezige moeder

Jasmin Lee Cori

Was je moeder vroeger vaak te druk, te moe, afwezig of afstandelijk? Of ging al haar aandacht naar haar eigen (mentale) gezondheid? Dan kreeg je mogelijk niet de aandacht, liefde en verzorging die je als kind nodig had. Jasmin Lee Cori legt...

€ 20,-

Bestel nu

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?