Doelen & Succes

De Wet van Aantrekking en de schaduwkanten in jezelf

Door Astrid Tees
De Wet van Aantrekking en de schaduwkanten in jezelf

De meeste boeken over de Wet van Aantrekking zijn heel juichend positief over de kracht van deze universele natuurwet. Je kan namelijk alles hebben en zijn wat je wilt! Wauw… boten, huizen, auto’s, perfecte partners, geluk …alles ligt blijkbaar voor het oprapen. Ja, natuurlijk, in principe is dat zo, er zit echter wel een hele grote MAAR aan. En die MAAR, daar vind ik een stuk minder van terug in de boeken. En dat is ook de reden dat veel mensen afhaken tijdens hun proces van “doelbewust hun eigen werkelijkheid creëren”. Want nadat ze zich suf gevisualiseerd hebben van wat ze willen, en allerlei positieve affirmaties het universum in geschald hebben komt er… niks… Althans, niet datgene waar ze zo naar verlangen. Ik vind het niet raar dat de boeken dan in de open haard terechtkomen. En ze gewoon weer doorgaan met wat ze altijd al deden. Zou ik ook doen als ik niet alle informatie had.

Je schaduwkanten

De informatie die mist is dat je op jouw weg naar het verwezenlijken van je wens alles, maar dan ook ALLES van jezelf tegenkomt wat niet overeenkomt met jouw wens. Je buitenwereld is een spiegel van je binnenwereld. Dus als jij graag heel gelukkig wilt zijn (en wie wil dat niet), maar je zit op dat moment diep ongelukkig te wezen, dan kom je op jouw weg naar geluk al je schaduwkanten tegen. Alle redenen waarom jij je nu ongelukkig voelt komen dan aan het licht En dit moet eerst opgelost worden voordat jij het echte geluk kunt ervaren. De Wet van Aantrekking is geen quick fix voor al je ongemak en drama. Het laat je juist alles zien en ervaren wat er tussen jou en je wens ligt. En dat zijn altijd jouw beperkende overtuigingen. Die houden je namelijk waar je bent.

Innerlijke weg naar leiderschap

Pas als je je dit volledig realiseert en hier voor openstaat kun je de Wet van Aantrekking met succes bewust toepassen. Bedenk voor jezelf maar eens wat jij heel graag zou willen maar wat zich maar niet lijkt te kunnen manifesteren. Welke overtuigingen heb je hierbij? En welke overtuigingen zijn er nodig om je wensen wel te kunnen realiseren? De treffende quote van Joseph Jaworski vat het mooi samen: De Wet van Aantrekking is een innerlijke weg naar leiderschap.

E-Kwadraat

E-Kwadraat

Ben jij sceptisch over de Wet van Aantrekking of ben je benieuwd wat het voor je zou kunnen betekenen? In E² vertelt Pam Grout hoe jouw gedachten jouw werkelijkheid creëren en geeft ze 9 experimenten waarmee je dit kunt bewijzen. In dit artikel mochten we al 1 experiment delen hoe je binnen 48 uur de wet van aantrekking kunt ontdekken. Je kunt jouw exemplaar bestellen bij onze webshop Boekenwereld.com

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij
Deel dit artikel online
Astrid Tees
Astrid Tees

Als Lifecoach Online informeer en coach ik mensen in het leren ontdekken en toepassen van de Wet van Aantrekking. Deze universele natuurwet leert ons namelijk dat wijzelf de creator van ons eigen leven zijn. Dat wij kunnen leren om bewust controle te krijgen over onszelf en ons leven. En niet vanuit angst maar vanuit vertrouwen en ontspanning. Het is een innerlijke weg naar persoonlijk leiderschap.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Ademen tot in je ziel
€ 17,50

Ademen tot in je ziel

Marleen Hout

Adem jezelf gezond: alle ademwijsheid verzameld in één boek, 'Ademen tot in je ziel' van Marleen van den Hout

€ 17,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?