Astrologie

Creëer je droomleven tijdens de nieuwe maan in 3 stappen

Door Yasmin Boland
Creëer je droomleven tijdens de nieuwe maan in 3 stappen

Nieuwe maan is hét perfecte moment om jouw droomleven te creëren. De maanenergie neemt dan toe, zodat je als het ware kunt meesurfen op de energie. Om dat te kunnen, moet je niet alleen je wens in een schriftje hebben staan, maar in je hele wezen klaarzetten om van start te kunnen gaan.

Manifesteren tijdens nieuwe maan

Yasmin Boland schrijft in Leven met de maan de basis voor een succesvolle manifestatie van je droomleven: het begint bij de juiste wens. Je doet je wens bij nieuwe maan: dit is het beste moment om te starten met je nieuwe intenties. De maanenergie neemt dan toe, zodat je als het ware kunt meesurfen op de energie. Om dat te kunnen, moet je niet alleen je wens in een schriftje hebben staan, maar in je hele wezen klaarzetten om van start te kunnen gaan.

Het gaat er dus om dat je niet alleen je wens rationeel doet, maar dat je hem voelt vanuit het diepst van je hart. Hoe je dat doet? Yasmin legt uitgebreid uit hoe je je hart kunt meenemen in je wens en het juiste moment om dit te doen. Één van haar lessen mag ik aan jullie meegeven, gebaseerd op fake it ’til you make it.

Dit zijn de 3 stappen om je droomleven te realiseren:

1. Formuleer je droomleven

Wat is jouw droomleven precies? Wat houdt het in? Een goede truc om hierachter te komen kan zijn om jezelf af te vragen hoe je ideale dag er uit zou zien als je niet langer gebonden bent aan geld, verplichtingen, etc. Je schrijft de dag gedetailleerd op en kijkt dan naar wat er anders is dan de gemiddelde dag die je nu hebt. Wat is het dat je wil veranderen? Een andere manier is om in meditatie te gaan en stil te worden zodat je je hart kunt horen spreken. Wat wil je ten diepste als je geest stil wordt? Wanneer hier een boodschap uit komt of een intentie weet je: dat is jouw droomwens.

2. Doe alsof je dromen al werkelijkheid zijn geworden

Droom je ervan om fluitend door het leven te gaan? Begin dan alvast met fluiten. Wil je er goed uit zien en mooie kleren dragen? Haal dan je mooiste kleding uit je kast en plan wat extra tijd in voor de spiegel ’s ochtends.

Wanneer jouw droomleven iets inhoudt wat je niet fysiek ‘alvast’ kunt doen, dan kun je alsnog een beetje valsspelen. Wanneer jouw wens is dat je dochter je een keer komt opzoeken, beeld je dan ten diepste in dat ze van plan is te komen en je binnenkort opbelt of spontaan langs komt. Het belangrijkste is dat je doet alsof je droom waarheid is op zo’n manier dat je jezelf bijna voor de gek houdt. Dan op naar stap 3.

3. Voel het gevoel van de vervulde wens, ga in dat gevoel op

Dit is de belangrijkste stap om je hart mee te krijgen: voel ten diepste wat de wens met je doet, nu hij eigenlijk al waar is. Ga in dat gevoel op. Dat is de start van de manifestatie van jouw droomleven.

Bron: Leven met de maan

Leven met de maan

Leven met de maan

Wil je meer lezen over maanmanifestaties en hoe de maan je kan helpen bij het creëren van je droomleven? Dan is Leven met de maan iets voor jou.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees verder:

Deel dit artikel online
Yasmin Boland
Yasmin Boland

Yasmin Boland is dé moonology en astrologie-expert en geliefd auteur van internationale bestsellers over de maan, sterren en planeten. Haar columns en voorspellingen worden iedere week door miljoenen mensen bekeken.

Reacties
  1. Michiel 10 mei 2019 - 07:52
    Reply

    Mooi verhaal!! Ik pas zoiets toe bij mijn klanten die kampen met een burn-out of lichamelijke ongemakken.

  2. Ilona Kerstens 17 maart 2024 - 11:00
    Reply

    Fake it till you make it. Wat een goeie les Wat ingrijpend moeilijk

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
De vijf elementen
€ 20,00

De vijf elementen

Jean Haner

Kleine veranderingen hebben een grote impact op de rest van je leven, laat Jean Haner in 'De vijf elementen' zien. Leer dankzij dit boek de spirituele kant van Chinese geneeskunde kennen.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?