Home Doelen & Succes Creëer je droomleven bij nieuwe maan in drie stappen

Creëer je droomleven bij nieuwe maan in drie stappen

Door Anouschka van Wettum
nieuwe maan droomleven

Yasmin Boland schrijft in Leven met de maan de basis voor een succesvolle manifestatie van je droomleven: het begint bij de juiste wens. Je doet je wens bij nieuwemaan: dit is het beste moment om te starten met je nieuwe intenties. De maanenergie neemt dan toe, zodat je als het ware kunt meesurfen op de energie. Om dat te kunnen, moet je niet alleen je wens in een schriftje hebben staan, maar in je hele wezen klaarzetten om van start te kunnen gaan.

Het gaat er dus om dat je niet alleen je wens rationeel doet, maar dat je hem voelt vanuit het diepst van je hart. Hoe je dat doet? Yasmin legt uitgebreid uit hoe je je hart kunt meenemen in je wens en het juiste moment om dit te doen. Één van haar lessen mag ik aan jullie meegeven, gebaseerd op fake it ’til you make it.

Hier volgen 3 stappen om je droomleven te realiseren:

1. Formuleer je droomleven

Wat is jouw droomleven precies? Wat houdt het in? Een goede truc om hierachter te komen kan zijn om jezelf af te vragen hoe je ideale dag er uit zou zien als je niet langer gebonden bent aan geld, verplichtingen, etc. Je schrijft de dag gedetailleerd op en kijkt dan naar wat er anders is dan de gemiddelde dag die je nu hebt. Wat is het dat je wil veranderen? Een andere manier is om in meditatie te gaan en stil te worden zodat je je hart kunt horen spreken. Wat wil je ten diepste als je geest stil wordt? Wanneer hier een boodschap uit komt of een intentie weet je: dat is jouw droomwens.

2. Doe alsof je dromen al werkelijkheid zijn geworden

Droom je ervan om fluitend door het leven te gaan? Begin dan alvast met fluiten. Wil je er goed uit zien en mooie kleren dragen? Haal dan je mooiste kleding uit je kast en plan wat extra tijd in voor de spiegel ’s ochtends.

Wanneer jouw droomleven iets inhoudt wat je niet fysiek ‘alvast’ kunt doen, dan kun je alsnog een beetje valsspelen. Wanneer jouw wens is dat je dochter je een keer komt opzoeken, beeld je dan ten diepste in dat ze van plan is te komen en je binnenkort opbelt of spontaan langs komt. Het belangrijkste is dat je doet alsof je droom waarheid is op zo’n manier dat je jezelf bijna voor de gek houdt. Dan op naar stap 3.

3. Voel het gevoel van de vervulde wens, ga in dat gevoel op

Dit is de belangrijkste stap om je hart mee te krijgen: voel ten diepste wat de wens met je doet, nu hij eigenlijk al waar is. Ga in dat gevoel op. Dat is de start van de manifestatie van jouw droomleven.

Leven met de maan: werken met de energie van de maancyclus

Wil je meer lezen over maanmanifestaties en hoe de maan je kan helpen bij het creëren van je droomleven? Dan is Leven met de maan iets voor jou.

Bestel jouw exemplaar bij onze gecertificeerde webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.

bestel nu

 

Deze artikelen vind je vast ook leuk

1 reactie

Michiel 10 mei 2019 - 07:52

Mooi verhaal!! Ik pas zoiets toe bij mijn klanten die kampen met een burn-out of lichamelijke ongemakken.

Reply

Laat een bericht achter