Astrologie

Wat er gebeurt als de Groene Komeet de aarde nadert (rond 2 februari)…

Door Karin en Danique Vergeer
Wat er gebeurt als de Groene Komeet de aarde nadert (rond 2 februari)…

Dit is uniek en jij maakt het mee! Maar één keer in de 50.000 jaar komt de Groene Komeet zo dicht bij de aarde als rond 2 februari. Weet dat er magische gebeurtenissen in je leven kunnen plaatsvinden. “Jouw manifestatiekracht wordt versterkt door deze komeet. Je kunt dus sneller aantrekken wat je verlangt,” zeggen astrologen Karin en Danique Vergeer

Deze komeet heeft een grote invloed op het elektromagnetische veld van ons lichaam.

Dit maak je maar één keer mee…

Een nieuwe komeet werd vorig jaar in de baan van Jupiter ontdekt. Zijn naam: C/2022 E3 (ZTF). Hij is zichtbaar aan de hemel in de nacht van woensdag 1 op 2 februari, met een beetje geluk zelfs met het blote oog. De komeet komt dan het dichtst langs de aarde en is als een heldere groene gloed te bewonderen. Dit gebeurt maar eenmaal in de 50.000 jaar, dus de kans om deze komeet te zien krijg je maar één keer in je leven. Rond deze dag kunnen er magische gebeurtenissen plaatsvinden!

Een grote sneeuwbal

Een komeet is een grote, vuile sneeuwbal, die in een elliptische (eivormige) baan om de zon beweegt. Wanneer de komeet dicht bij de zon komt, verdampt het ijs. Hierdoor ontstaat een wolk van gas, stof en gruis, die een halo rond de kern van de komeet vormt. Door de druk van het zonlicht wordt de halo ‘weggeblazen’ en zo vormt zich een staart achter de komeet.

De spirituele betekenis van deze komeet

Komeet C/2022 E3 (ZTF) heeft een spirituele betekenis. Omdat hij in de baan van Jupiter loopt, heeft de geluksplaneet nu een sterkere uitwerking dan anders. En dat is voelbaar rond 1 en 2 februari! Jupiter staat voor expansie. Hij zorgt ervoor dat we kunnen uitbreiden en groeien en maakt ons optimistisch en hoopvol. Je gaat nieuwe doelen stellen; toekomstplannen worden opeens duidelijk. Het kan zijn dat een kinderwens uitkomt of jouw onderneming of bedrijf een groei doormaakt. Of je krijgt onder invloed van Jupiter nieuwe ideeën, waarmee je een geldstroom op gang brengt. Mogelijk wil je lange reizen maken of je vestigen in het buitenland. Ook maakt Jupiter een spiritueel leraar van ons. Je kunt nu veel nieuwe (spirituele) kennis opdoen, waardoor je bewustzijn groter wordt. Dit alles stemt jou positief.

Wat merk je van Engelenpoort 2-2?

Wanneer deze komeet het dichtst bij de aarde komt, opent net een Engelenpoort. Daardoor heeft Engelenpoort 2-2, op 2 februari, een extra bijzondere uitwerking. Het dubbele getal 2 in de datum hoort bij de maan, die ons gevoelsleven en emoties vertegenwoordigt en het moeder-principe symboliseert.

Wat kun je merken van Engelenpoort 2-2? Het gevoel van veiligheid in jezelf wordt versterkt. Moeder-issues worden geheeld. Je laat het oude los om verder te kunnen groeien. Dit kan betekenen dat je oude pijn loslaat om plaats te maken voor nieuwe energie, zodat je verlangens en wensen kunnen uitkomen. Je wilt je dromen realiseren en de boodschappen van de engelen helpen jou hierbij.

Je manifestatiekracht wordt sterker!

Komeet C/2022 E3 (ZTF) heeft een grote invloed op het elektromagnetische veld van ons lichaam. Het gevolg: jouw manifestatie-energie wordt sterker. Je kunt dus sneller aantrekken wat je verlangt! Onverwacht kunnen er nieuwe positieve situaties in jouw leven ontstaan. Het is dan ook een mooi moment om te mediteren en te visualiseren wat jij verlangt. Zo zend je bepaalde elektromagnetische velden terug naar de kosmos, die hierop reageert en dat wat jij verlangt naar je toestuurt. Maar wanneer dat wat je wilt manifesteren uit je egobewustzijn komt, en niet in lijn ligt met het Hoger plan, mag je nog dieper in jezelf keren. Om te onderzoeken waar jouw hart nu werkelijk naar verlangt.

Webinars (2 februari, 3 maart en 4 april 2023): Engelenpoort-lichtreizen

Astrologen Karin en Danique Vergeer organiseren een serie Lichtreizen vanwege de Engelenpoorten op 2 februari, 3 maart en 4 april. Meer informatie vind je hier.

Inspirerend leven is zowel inhoudelijk als organisatorisch niet betrokken bij dit evenement en draagt er dus geen verantwoordelijkheid voor.

Ontdek je innerlijke wijsheid en visualiseer de toekomst samen met je ziel

Welk pad ga je bewandelen? Met dit online werkboek ga je terugkijken op het afgelopen jaar en door te luisteren naar de stem van je ziel kun je een heldere visie creëren voor het nieuwe jaar. Dit kan met oud & nieuw, maar ook wanneer jij persoonlijk een transformatie doorgaat!

Neem de tijd om het oude af te sluiten in dankbaarheid, en ontdek je de zaadjes die in je ziel zijn geplant voor de nieuwe periode die komt. Bestel de cursus nú en ga gelijk aan de slag!

bestel nu

Lees verder:

Deel dit artikel online
Karin en Danique Vergeer
Karin en Danique Vergeer

Karin en Danique Vergeer van Healingcentrum Atlantis bieden ondersteuning in jouw persoonlijk ontwikkelingsproces d.m.v. paranormale readingen, waarin zij antwoorden channelen op al je vragen en inzicht kunnen geven in blokkades uit jouw verleden en vorige levens. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van Tweelingzielen en begeleiden tweelingzielen zowel individueel als samen. Verder bieden ze met de Volle en Nieuwe maan en Engelenpoorten online Lichtreizen aan: lezing met geleide meditatie en afstandshealing, waarin je zelf veel inzichten kunt krijgen over jouw proces. En schrijven ze o.a. astrologische over de volle en nieuwe maan en nieuwetijds-artikelen. Www.healingcentrumatlantis.com

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Tantra, een allesomvattende oer-energie
€ 17,50

Tantra, een allesomvattende oer-energie

Daniel Odier

Verbind je met je oer-energie: de filosofie van tantra door Daniel Odier

€ 17,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?