Astrologie

Maria Magdalena Dag, Egyptisch Nieuwjaar en Leeuwenpoort: wat is de impact van deze gebeurtenissen?

Door Karin en Danique Vergeer
Maria Magdalena Dag, Egyptisch Nieuwjaar en Leeuwenpoort: wat is de impact van deze gebeurtenissen?

We staan aan de vooravond van een grote shift, zeggen astrologen Karin en Danique Vergeer. De komende weken zijn er 3 belangrijke spirituele happenings die grote veranderingen in gang zetten: Maria Magdalena Dag, Egyptisch Nieuwjaar en de Leeuwenpoort. “Lichtwezens helpen jou bij het helen van oude pijnstukken en het vinden van je weg en lotsbestemming.”

De les die je rond Maria Magdalena Dag kunt leren: het is tijd om je ruimte in te nemen, in je kracht te gaan staan en je intuïtie te volgen.

Een grote shift komt eraan!

De komende weken vinden er drie belangrijke spirituele gebeurtenissen plaats: Maria Magdalena Dag op 22 juli, het Egyptisch Nieuwjaar op 26 juli en de Leeuwenpoort op 8 augustus. Ze houden verband met elkaar en zetten grote veranderingen in gang. Er zijn nu veel trillingsverhogingen rond de aarde en in ons etherisch lichaam. Ook vinden er afstemmingen over een nieuwe toekomstrichting plaats.

De hoge energiefrequenties maken emotionele trauma’s uit dit leven en uit vorige levens los, verruimen ons bewustzijn en versterken onze paranormale en helende gaven. Veel lichtwezens helpen ons bij het helen van oude pijnstukken en het vinden van onze weg en lotsbestemming. We staan aan de vooravond van een grote shift!

1. Maria Magdalena Dag (22 juli)

De eerste dag van deze bijzondere reeks is Maria Magdalena Dag op zaterdag 22 juli. We herdenken dan Maria Magdalena. Zij was de tweelingziel van Jezus en een van zijn leerlingen. Hun zielsmissie was het verspreiden van het Christusbewustzijn. Dit houdt in dat je leeft vanuit onvoorwaardelijke liefde, respect en harmonie. Je ervaart het leven als eenheid en zorgt dus goed voor de natuur, de dieren en de mensen om je heen. Het Christusbewustzijn ontwikkelt zich vanuit het hart en beïnvloedt zo je denken en handelen.

Maria Magdalena was een liefdevolle, krachtige en gepassioneerde vrouw, die niet volgens de normen en waarden van haar tijd leefde. Ze ging haar eigen weg en liet zich niet onderdrukken. Daarom staat ze onder meer symbool voor ‘er niet mogen zijn’ en ‘je niet erkend voelen’. Het is een thema waar veel, vooral hooggevoelige, mensen zich in herkennen. Je voelt je niet begrepen en hebt je aangepast aan de verwachtingen van anderen. De kans is groot dat dit thema ook al in menig vorig leven van jou speelde.

Hoe groot is jouw zelfliefde?

Rond 22 juli kan het thema ‘zelfliefde’ zich (weer) aandienen. Je wordt uitgedaagd om meer voor jezelf op te komen en je grenzen aan te geven. Venus, de planeet van de liefde, schoonheid en harmonie, loopt vanaf 23 juli retrograde en laat jou meer naar binnen keren. Relaties kunnen nu spiegelen of jij voldoende eigenwaarde en zelfliefde hebt. Het is goed mogelijk dat relaties onder druk komen te staan.

Ook Pluto, de planeet van dood en wedergeboorte, beïnvloedt jou. Hij staat recht tegenover de zon en kan voor een crisis en een omwenteling zorgen. Diepliggende angsten kunnen naar boven komen, zoals de angst voor eenzaamheid. Het gevolg: je wilt bijvoorbeeld controle over jouw omgeving hebben en claimt daarom anderen. Of je vindt het moeilijk om je emoties te uiten en hebt de neiging om je terug te trekken of jezelf weg te cijferen.

Zo voel je de aanwezigheid van Maria Magdalena

De les die je rond Maria Magdalena Dag kunt leren: het is tijd om in dit leven je ruimte in te nemen, in je kracht te gaan staan, je intuïtie te volgen en te ontdekken waar je passie ligt. Pluto stimuleert jou om een transformatie door te maken en je spirituele ontwikkeling naar een hoger niveau te tillen. De energie van deze dag kan zeker voor een verandering zorgen!

Maria Magdalena wil je helpen. Ze geeft jou boodschappen over de spirituele weg die je nu volgt en staat je bij tijdens alle veranderingen in je leven. Hoe weet je dat zij er voor jou is? Ze geeft tekens en zorgt voor ingevingen en dromen. Rond deze dag kun je haar aanwezigheid sterk voelen. Ze steunt jou met haar krachtige liefdevolle energie. Je mag beseffen dat je alle hulp krijgt die je nodig hebt. Je hoeft het niet alleen te doen.

De spirituele betekenis voor tweelingzielen

Het is ook een speciale dag voor tweelingzielen! Maria Magdalena verspreidde – samen met haar tweelingziel Jezus (Jeshua) – niet alleen het Christusbewustzijn, ook maakte ze ons bewust van het bestaan van tweelingzielen, het spiritueel huwelijk en de ‘union’ tussen tweelingzielen.

Door de hoge energiefrequenties en Venus retrograde wil je als tweelingziel nu werken aan het versterken van je zelfliefde. Vooral wanneer je geconfronteerd wordt met schuld- en minderwaardigheidsgevoelens en jij je snel gekwetst voelt.

De kans is groot dat tweelingzielen nu meer in hun kracht gaan staan en meer in contact komen met hun creatieve kant, zodat ze nieuwe plannen kunnen realiseren. Je bent elkaars spiegel en je kunt elkaar dus confronteren met eventueel egocentrisch of trots gedrag. Zo word je min of meer gedwongen om dit los te laten.

2. Egyptisch Nieuwjaar (26 juli)

Niet alleen Maria Magdalena Dag kan een transformatie in gang zetten en jou helpen om je spirituele ontwikkeling een boost te geven. Ook het Egyptisch Nieuwjaar op woensdag 26 juli heeft daar grote invloed op. Nu kan duidelijk worden welke richting je opgaat om je zielsmissie te realiseren. Je maakt mogelijk nieuwe keuzes. Het Egyptisch Nieuwjaar kan dan ook aanvoelen als een frisse start.

3. Leeuwenpoort (8 augustus)

Tijdens de Leeuwenpoort op dinsdag 8 augustus kun je te maken hebben met veel innerlijke én uiterlijke conflicten. Het kan zijn dat je compleet onverwacht belangrijke beslissingen neemt en een nieuwe weg inslaat.

We kunnen geconfronteerd worden met schaduwkanten van anderen zoals dominant en egocentrisch gedrag, daar genoeg van hebben en ongezonde contacten achter ons laten. De kans op spanningen en onverwachte wendingen is nu groot. Vooral je liefdesrelatie kan flink onder druk staan en zelfs verbroken worden.

We willen gelijkwaardigheid, zowel in relaties als in samenwerkingsverbanden. Waar eerst misschien nog een tekort aan zelfliefde was, kom jij nu beter voor jezelf op. Je staat veel meer in je kracht.

Webinar (22 juli, 26 juli en 8 augustus): Lichtreizen vanwege Maria Magdalena Dag, Egyptisch Nieuwjaar en Leeuwenpoort

Astrologen Karin en Danique Vergeer organiseren op 22 juli, 26 juli en 8 augustus 2023 een online Lichtreis vanwege Maria Magdalena Dag, Egyptisch Nieuwjaar en de Leeuwenpoort.

Meer informatie vind je hier.

Inspirerend leven is zowel inhoudelijk als organisatorisch niet betrokken bij dit evenement en draagt er dus geen verantwoordelijkheid voor.

Ontdek je innerlijke wijsheid en visualiseer de toekomst samen met je ziel

Rebecca Campbell die aan het schrijven is met een journal op schootWelk pad ga je bewandelen na deze gebeurtenissen? Met dit online werkboek ga je terugkijken op de afgelopen periode en door te luisteren naar de stem van je ziel kun je een heldere visie creëren voor de nieuwe tijd die komt. Een geweldige practice rond oud & nieuw, maar ook juist wanneer je persoonlijk door een transformatie gaat op welk moment in het jaar dan ook.

Neem de tijd om het oude af te sluiten in dankbaarheid, en ontdek je de zaadjes die in je ziel zijn geplant voor de nieuwe tijd. Bestel de cursus nú en ga gelijk aan de slag!

bestel nu

Lees verder:

 

 

Boekentip van de redactie
De vijf elementen
€ 20,00

De vijf elementen

Jean Haner

Kleine veranderingen hebben een grote impact op de rest van je leven, laat Jean Haner in 'De vijf elementen' zien. Leer dankzij dit boek de spirituele kant van Chinese geneeskunde kennen.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Deel dit artikel online
Karin en Danique Vergeer
Karin en Danique Vergeer

Karin en Danique Vergeer van Healingcentrum Atlantis bieden ondersteuning in jouw persoonlijk ontwikkelingsproces d.m.v. paranormale readingen, waarin zij antwoorden channelen op al je vragen en inzicht kunnen geven in blokkades uit jouw verleden en vorige levens. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van Tweelingzielen en begeleiden tweelingzielen zowel individueel als samen. Verder bieden ze met de Volle en Nieuwe maan en Engelenpoorten online Lichtreizen aan: lezing met geleide meditatie en afstandshealing, waarin je zelf veel inzichten kunt krijgen over jouw proces. En schrijven ze o.a. astrologische over de volle en nieuwe maan en nieuwetijds-artikelen. Www.healingcentrumatlantis.com

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
De vijf elementen
€ 20,00

De vijf elementen

Jean Haner

Kleine veranderingen hebben een grote impact op de rest van je leven, laat Jean Haner in 'De vijf elementen' zien. Leer dankzij dit boek de spirituele kant van Chinese geneeskunde kennen.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?