Astrologie

Lieve Tweelingen: zo zorg je goed voor jezelf (3 self-care tips)

Door Constance Stellas
Lieve Tweelingen: zo zorg je goed voor jezelf (3 self-care tips)

Als gezelligheidsdier maak jij de sfeer én heb je vaak ook goede gespreksstof dankzij je enorme kennis. Deze kwaliteiten mag je koesteren en meer in de schijnwerpers zetten. Deze fijne self-care tips van Constance Stellas, auteur van Het Kleine boekje voor Tweelingen helpen je hierbij.

Je bent dol op gezelligheid en altijd de gangmaker op feestjes, beste Tweelingen, en deze drie self-care tips zijn gericht op wie jij echt bent.

Op basis van je sterrenbeeld, de astrologische kenmerken van je zonneteken en de energie van het element waar het bij hoort, geeft Constance Stellas, auteur van Het Kleine boekje voor Tweelingen, je self-care ideeën die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt! Een ware kosmische verlichting in je leven.

1. Laat je innerlijke kind tot leven komen

Tweelingen zitten vaak in hun hoofd. Daarom moet je soms iets volkomen onverwachts doen. Een van de beste manieren om wat losser in het leven te staan is dingen doen die je als kind heel graag deed. Denk bijvoorbeeld aan touwtjespringen of schommelen. Door dit soort activiteiten ga je lekker bewegen en kom je in de buitenlucht. Aarzel niet om je innerlijke kind plezier te laten beleven! Dat is namelijk een geweldige manier voor een vermoeide Tweeling om even lekker bij te tanken als de verantwoordelijkheden die je als volwassene hebt je een beetje te veel worden.

2. Kijk naar de wolken

Luchttekens zijn intellectuele denkers die uitblinken in creatief denken en het oplossen van problemen. Maar daardoor is het soms best moeilijk om even te stoppen met denken. Als je het antwoord op een vraag niet zo gemakkelijk kunt vinden, neem dan een welverdiende pauze om je geest even leeg te maken. Heb je iets nodig waarop je je kunt concentreren? Kijk dan naar de wolken. Ga lekker liggen en kijk naar de wolken die door de lucht bewegen. Dan voel je je zo weer opgeladen en kun je weer met een frisse blik naar uitdagingen kijken.

3. Ga naar een tweedehands boekhandel

Boeken kunnen ons meenemen naar andere werelden. Daar hoeven we vaak alleen maar een bladzijde voor om te slaan. Laat je aangeboren nieuwsgierigheid helemaal de vrije loop in een tweedehands boekhandel bij jou in de buurt. Wandel door de gangpaden en raak de rug van de boeken aan. Blader door boeken en kijk of er aantekeningen van de vorige eigenaren in staan. Wat is het oudste boek dat je kunt vinden? Koop een boek waar je nog nooit van hebt gehoord. Luister naar je intuïtieve stem die je helpt bij het vinden van de perfecte nieuwe aanwinst voor je thuisbibliotheek.

Bekijk ook de self-caretips voor de andere sterrenbeelden in de Astrologie & self-care serie

Het kleine e-boekje voor Tweelingen

Het kleine e-boekje voor Tweelingen

  • Wil je meer weten over hoe je goed voor jezelf kunt zorgen en hoe belangrijk astrologie daarbij kan zijn? Bestel nu Het kleine boekje voor Tweelingen voor € 7,49!
Bestel e-book

Lees verder over de eigenschappen van Tweelingen:

Deel dit artikel online
Reactie
  1. Erica Westerhuis 16 februari 2024 - 10:14
    Reply

    Het kleine boekje voor tweelingen is die ook te koop in boekvorm.?

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Tantra, een allesomvattende oer-energie
€ 17,50

Tantra, een allesomvattende oer-energie

Daniel Odier

Verbind je met je oer-energie: de filosofie van tantra door Daniel Odier

€ 17,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?