Astrologie

Welke invloed heeft de Nieuwe Maan in Waterman op jouw sterrenbeeld?

Door Irma van der Wijk
Welke invloed heeft de Nieuwe Maan in Waterman op jouw sterrenbeeld?

De nieuwe maan van 21 januari 2023 staat in Waterman. Door deze maanstand voelen we behoefte aan spirituele groei. Wat betekent deze eerste nieuwe maan van 2023 voor jouw sterrenbeeld? Je leest het in dit artikel.

Je staat voor het geluk in jezelf, niet buiten je. Elke verandering is een weg naar een nieuw begin. Geluk is een bewustzijn en de keuze ligt bij jou! Kun je de beslissing nemen om een oude situatie los te laten en je richten op je nieuwe toekomst? Echt weten wat je echt wilt is niet altijd eenvoudig. We willen veel en hierdoor zijn de mogelijkheden oneindig. We zoeken uiteindelijk de uitdaging om onszelf te zijn en te ontdekken wat het beste bij ons past en je innerlijke rust te ervaren.

Invloed van de Nieuwe Maan in Waterman op jouw teken

Ram

De nadruk ligt op beweging in het sociale veld vanuit onvoorwaardelijkheid. Ik heb het dan over het in verbinding zijn met vrienden en de beleving van vriendschap waarin we van binnenwereld tot binnenwereld met elkaar die overvloed en voeding laten ontstaan. Dus gewoon iets gezelligs gaan doen met gelijkgestemden en het ontstaat dan vanzelf. Nieuwe vriendschappen, er op uit gaan en oude vrienden weer ontmoeten.

Stier

Je wilt meer netwerken en nieuwe zakelijke contacten leggen en niet zoals je het altijd hebt gedaan, maar je wilt het op een vernieuwende manier aanpakken. Het hoeft niet alleen te maken te hebben met je carrière, maar het kan ook zijn dat je goed wil leren schilderen of mooie boeketten maken. Iets neerzetten waar je goed in bent.

Tweeling

Je hebt een enorme zin en energie om een spannende reis te plannen. Al is het over 2 jaar maar de voorbereidingen geven jou een enorme “boost”. Of je gaat naar een lezing van een interessante spreker om weer nieuwe ideeën op te doen voor jezelf.

Kreeft

Je denkt na over vriendschappen, wie je wel of niet kunt vertrouwen. Het lijkt wel alsof je een behoefte voelt om keuzes te maken, wie wel en wie niet meer jouw vrienden zijn. Vertrouw op je intuïtie en neem de juiste beslissingen. Er kunnen een aantal, dat tot nu toe verborgen waren, naar boven komen. Dat kan maken hebben met ervaringen uit het verleden die op de achtergrond geraakt waren en nu weer aan de oppervlakte komen.

Leeuw

Juist voor singles is dit een spannende maand! Grote kans dat je een spannende partner gaat ontmoeten! Er gebeurt heel veel in jouw liefdeshuis. Het geeft je nieuwe inzichten in jouw relatie. Misschien krijg je een nieuwe relatie of een nieuwe mooie impuls in je bestaande relatie.

Maagd

Misschien ga je nu echt naar de sportschool, nu minder vlees te eten en meer groenten eten om je gezond te voelen. Allemaal nieuwe initiatieven om je beter te voelen. Doe het gewoon en wees vooral niet te kritisch op jezelf! Misschien ga je meer op reis voor je werk, maar in ieder geval is er deze maand rust op je werk, alles loopt gewoon soepel.

Weegschaal

Rondom deze datum loopt alles op rolletjes en je geniet van alles en iedereen om je heen. Het leven kan even niet stuk! Je ervaart dat het leven warm, liefdevol en hartelijk is en dat straal jij zelf ook uit naar iedereen om je heen. Je bent het stralende middelpunt. Maar het kan ook een maand zijn waarin er een nieuwe liefde op je pad komt.

Schorpioen

Nieuwe maan staat voor een nieuw begin met positieve energie. Je bent bezig met meer structuur brengen in je leven, nadenken over je toekomst en het bekijken van je financiële situatie. Of je wilt een nieuw huis kopen of huren, ergens opnieuw beginnen. Je hoeft niet per se te verhuizen, je kunt ook ineens zin hebben om een stoeltje op te knappen, een mooie bos bloemen te kopen of een kastje opnieuw te schilderen en verplaatsen.

Boogschutter

Je hebt zin om nieuwe dingen te leren en te ontdekken, je gaat een computercursus volgen of nieuwe apps downloaden. Je ontdekt nieuwe websites waar veel interessante informatie te vinden is, kortom heerlijk bezig zijn met de nieuwe technieken en informatiebronnen.

Steenbok

Deze nieuwe maan geeft jou een extra boost om op zoek te gaan om meer geld te verdienen of misschien de stap te zetten om een nieuw huis te kopen of te huren. Maar het geeft ook energie om op een relaxte manier naar geld en bezit te kijken. Wat vind ik belangrijk en wat niet?

Waterman

Kun je de beslissing nemen om een oude situatie los te laten en je richten op je nieuwe toekomst? Echt weten wat je echt wilt is niet altijd eenvoudig. We willen veel en hierdoor zijn de mogelijkheden oneindig. We zoeken uiteindelijk de uitdaging om onszelf te zijn en te ontdekken wat het beste bij ons past en je innerlijke rust te ervaren.

Innerlijke rust krijg je als je ervoor kiest om je emoties niet langer afhankelijk te laten zijn van andere mensen of gebeurtenissen om je heen. Op het moment dat je ervoor kiest een ander mens of een gebeurtenis, niet langer controle te geven over jouw gevoelens, ben jij in staat om je innerlijke rust te handhaven.

Vissen

Dit wordt een prachtige periode om jouw spirituele kant meer in het licht te zetten en te ontdekken. Je gaat op een andere manier kijken naar de “zin” van het leven, aanvoelen dat er “meer” is. Het geeft je ook energie om op een andere manier naar aantal zaken die er spelen te reageren of te verwerken. Kom je er niet uit dan zou je nu meer naar je intuïtie kunnen luisteren of heerlijk mediteren bij een ontspannende muziek.

Leven met de maan

Leven met de maan

In het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees verder:

Deel dit artikel online
Irma van der Wijk
Irma van der Wijk

Astroloog en Lifecoach Irma van der Wijk werkt al ruim 35 jaar als Astroloog (Geboorte- en Jaarhoroscoop en Kinderhoroscoop), Gezinscoach (Gordon methode, respectvol communiceren met je kind), Management trainer en Loopbaanbegeleider. Met een horoscoop zet ik mensen in hun kracht. Laten zien wie je wilt zijn, los van blokkades, belemmeringen en overtuigingen. Vol in je kracht staan en van daaruit je leven leven. Ik adviseer altijd een astrologische reading waarin we zowel jouw geboortehoroscoop als je persoonlijke jaarhoroscoop/solaar bespreken. Jouw persoonlijke Jaarhoroscoop begint vanaf jouw verjaardag. Voor mij is Astrologie iedere keer weer een prachtige manier om inzichten te krijgen in mijn overwegingen en keuzes die ik wil maken en die ons bewust maken dat we in onze persoonlijke kracht moeten geloven en dat we dan die dingen kunnen doen die bij ons passen en dat we de flow van ons leven leren kennen. We gaan samen dieper in op jouw vragen en welke besluiten je kunt nemen. Met een astrologische reading krijg je zeker mooie inzichten.

Reactie
  1. Renate 16 januari 2020 - 08:35
    Reply

    Dag Irma, Zoals ik het lees, is het meer de invloed van de ascendant? Klopt dat? Je neemt het huis waar de nieuwe maan plaatsvindt en combineert dat met het sterrenbeeld ipv de ascendant? Groet, Renate

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Een blik op de toekomst
€ 15,00

Een blik op de toekomst

Hans Stolp

In 'Een blik op de toekomst' geeft Hans Stolp op zijn unieke manier inzicht in de rol van aartsengelen in de ontwikkelingsweg van de mensheid.

€ 15,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?