Home Astrologie Welke invloed heeft de Nieuwe Maan in Waterman op jouw sterrenbeeld?

Welke invloed heeft de Nieuwe Maan in Waterman op jouw sterrenbeeld?

Door Irma van der Wijk
nieuwe maan sterrenbeeld

De Nieuwe Maan van 24 januari 2020 staat in het teken Waterman. Door deze maanstand voelen we behoefte aan spirituele groei. Je staat voor het geluk in jezelf, niet buiten je. Elke verandering is een weg naar een nieuw begin. Geluk is een bewustzijn en de keuze ligt bij jou! Kun je de beslissing nemen om een oude situatie los te laten en je richten op je nieuwe toekomst? Echt weten wat je echt wilt is niet altijd eenvoudig. We willen veel en hierdoor zijn de mogelijkheden oneindig. We zoeken uiteindelijk de uitdaging om onszelf te zijn en te ontdekken wat het beste bij ons past en je innerlijke rust te ervaren.

Astrologie en egodenken

Hoe ik naar de wereld kijk, zegt iets over mijn gedachten. Mijn gedachten zijn een weerspiegeling van de manier waarop ik denk. Ik weet dat ik mijn manier van denken kan veranderen door inzicht te krijgen in mijn denkpatroon. Hierdoor ga ik de wereld om mij heen anders zien en krijg ik meer inzicht in mezelf en vindt er een innerlijke ontwikkeling plaats. Astrologie is een verrijkend instrument hiervoor. Wat betekent de Nieuwe Maan voor jou?

Invloed van de Nieuwe Maan in Waterman op jouw teken

Ram

De nadruk ligt op beweging in het sociale veld vanuit onvoorwaardelijkheid. Ik heb het dan over het in verbinding zijn met vrienden en de beleving van vriendschap waarin we van binnenwereld tot binnenwereld met elkaar die overvloed en voeding laten ontstaan. Dus gewoon iets gezelligs gaan doen met gelijkgestemden en het ontstaat dan vanzelf. Nieuwe vriendschappen, er op uit gaan en oude vrienden weer ontmoeten.

Stier

Je wilt meer netwerken en nieuwe zakelijke contacten leggen en niet zoals je het altijd hebt gedaan, maar je wilt het op een vernieuwende manier aanpakken. Het hoeft niet alleen te maken te hebben met je carrière, maar het kan ook zijn dat je goed wil leren schilderen of mooie boeketten maken. Iets neerzetten waar je goed in bent.

Tweeling

Je hebt een enorme zin en energie om een spannende reis te plannen. Al is het over 2 jaar maar de voorbereidingen geven jou een enorme “boost”. Of je gaat naar een lezing van een interessante spreker om weer nieuwe ideeën op te doen voor jezelf.

Kreeft

Je denkt na over vriendschappen, wie je wel of niet kunt vertrouwen. Het lijkt wel alsof je een behoefte voelt om keuzes te maken, wie wel en wie niet meer jouw vrienden zijn. Vertrouw op je intuïtie en neem de juiste beslissingen. Er kunnen een aantal, dat tot nu toe verborgen waren, naar boven komen. Dat kan maken hebben met ervaringen uit het verleden die op de achtergrond geraakt waren en nu weer aan de oppervlakte komen.

Leeuw

Juist voor singles is dit een spannende maand! Grote kans dat je een spannende partner gaat ontmoeten! Er gebeurt heel veel in jouw liefdeshuis. Het geeft je nieuwe inzichten in jouw relatie. Misschien krijg je een nieuwe relatie of een nieuwe mooie impuls in je bestaande relatie.

Maagd

Misschien ga je nu echt naar de sportschool, nu minder vlees te eten en meer groenten eten om je gezond te voelen. Allemaal nieuwe initiatieven om je beter te voelen. Doe het gewoon en wees vooral niet te kritisch op jezelf! Misschien ga je meer op reis voor je werk, maar in ieder geval is er deze maand rust op je werk, alles loopt gewoon soepel.

Weegschaal

Rondom deze datum loopt alles op rolletjes en je geniet van alles en iedereen om je heen. Het leven kan even niet stuk! Je ervaart dat het leven warm, liefdevol en hartelijk is en dat straal jij zelf ook uit naar iedereen om je heen. Je bent het stralende middelpunt. Maar het kan ook een maand zijn waarin er een nieuwe liefde op je pad komt.

Schorpioen

Nieuwe maan staat voor een nieuw begin met positieve energie. Je bent bezig met meer structuur brengen in je leven, nadenken over je toekomst en het bekijken van je financiële situatie. Of je wilt een nieuw huis kopen of huren, ergens opnieuw beginnen. Je hoeft niet per se te verhuizen, je kunt ook ineens zin hebben om een stoeltje op te knappen, een mooie bos bloemen te kopen of een kastje opnieuw te schilderen en verplaatsen.

Boogschutter

Je hebt zin om nieuwe dingen te leren en te ontdekken, je gaat een computercursus volgen of nieuwe apps downloaden. Je ontdekt nieuwe websites waar veel interessante informatie te vinden is, kortom heerlijk bezig zijn met de nieuwe technieken en informatiebronnen.

Steenbok

Dit geeft jou een extra boost om op zoek te gaan om meer geld te verdienen of misschien de stap te zetten om een nieuw huis te kopen of te huren. Maar het geeft ook energie om op een relaxte manier naar geld en bezit te kijken. Wat vind ik belangrijk en wat niet?

Waterman

Kun je de beslissing nemen om een oude situatie los te laten en je richten op je nieuwe toekomst? Echt weten wat je echt wilt is niet altijd eenvoudig. We willen veel en hierdoor zijn de mogelijkheden oneindig. We zoeken uiteindelijk de uitdaging om onszelf te zijn en te ontdekken wat het beste bij ons past en je innerlijke rust te ervaren.

Innerlijke rust krijg je als je ervoor kiest om je emoties niet langer afhankelijk te laten zijn van andere mensen of gebeurtenissen om je heen. Op het moment dat je ervoor kiest een ander mens of een gebeurtenis, niet langer controle te geven over jouw gevoelens, ben jij in staat om je innerlijke rust te handhaven.

Vissen

Dit wordt een prachtige periode om jouw spirituele kant meer in het licht te zetten en te ontdekken. Je gaat op een andere manier kijken naar de “zin” van het leven, aanvoelen dat er “meer” is. Het geeft je ook energie om op een andere manier naar aantal zaken die er spelen te reageren of te verwerken. Kom je er niet uit dan zou je nu meer naar je intuïtie kunnen luisteren of heerlijk mediteren bij een ontspannende muziek.

Jouw persoonlijke verjaardagshoroscoop 2020

Ben jij deze maand jarig lieve Steenbok of Waterman? Laat een mooie persoonlijke verjaardagshoroscoop 2020 maken. Wat zijn de belangrijkste thema’s   in 2020 en wat kun je verwachten? Waar ligt de positieve energie? Zo ben je erop voorbereid waar jij je energie in kunt stoppen, die voor jou in 2020 op een natuurlijke manier succesvol is. Hierdoor kunnen we onze energie beter verdelen tussen zaken die wel als een “flow” gaan lopen en welke voor je beperkend zijn. Geef jezelf dat mooie cadeau mail dan naar irmavanderwijk@gmail.com

Aan de hand van niet alleen jouw geboorte/verjaardagshoroscoop maar ook jouw persoonlijke jaarhoroscoop gaan we diep in op jouw persoonlijke kracht en talenten en een astrologisch consult geeft ook antwoorden op jouw vragen en persoonlijke inzichten. Een consult duurt ruim 90 minuten en mijn praktijk is gevestigd in Laren maar het consult kan ook via Skype. Ik heb jouw geboortedatum-plaats-en tijd nodig om jouw horoscoop te maken.

Een liefdevolle astrologische groet.
Astroloog Irma van der Wijk

Boekentip: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 20,99

15

1 comment

Avatar
Renate 16 januari 2020 - 08:35

Dag Irma,
Zoals ik het lees, is het meer de invloed van de ascendant? Klopt dat? Je neemt het huis waar de nieuwe maan plaatsvindt en combineert dat met het sterrenbeeld ipv de ascendant?
Groet,
Renate

Reply

Leave a Comment