Home Bewustzijn Schrijf je nu in voor de online mini-cursus ‘Stop met pleasen’

Schrijf je nu in voor de online mini-cursus ‘Stop met pleasen’

Door Redactie

Pleasen: een veelvoorkomend fenomeen

Je bent aan het werk en je collega vraagt aan je of je morgen voor haar kunt invallen. Eigenlijk heb je hier niet zo veel zin in. Het is tenslotte je vrije dag en je was van plan om lekker tot rust te komen en tijd voor jezelf te nemen. Je hebt namelijk nog een drukke week voor de boeg. Toch zeg je ja. Je durft misschien niet zo goed nee te zeggen of je wilt je collega niet teleurstellen en niet egoïstisch overkomen. Herken je jezelf hierin? Dan maak je je waarschijnlijk, samen met vele anderen, schuldig aan pleasen. Probeer hiermee te stoppen, denk aan jezelf en word authentieker en gelukkiger.

‘Stop met pleasen lijkt het zoveelste cliché, maar Andrea Mathews’ uitgangspunt is anders: De kunst is om te leren herkennen wat echt is en wat onecht, wat komt uit het Zelf en wat is ingegeven door bewijsdrang.’

Praktische informatie

Schrijf je in voor de gratis stop met pleasen mini-cursus en ontvang vijf dagen lang iedere ochtend inspiratie om steeds meer voor jezelf te kiezen. Je kunt deze mini-cursus starten wanneer je wil. Je bent maar 5 minuten kwijt aan het lezen van de inspiratie en je kunt de oefening in 10 minuten doen wanneer het jou het beste uitkomt. Voor technische vragen of als de mailtjes niet goed aankomen kun je altijd mailen naar info@inspirerendleven.nl.

 

Aanmelden:

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

1 comment

Avatar
Elsa 28 juli 2019 - 09:02

Hoi irene
Ik wilde mij opgeven voor de opleiding tot lichtwerper op vrijdag.
Ik weet niet wat verstandig is, of in t eerste jaar beginnen of in het verdiepende jaar. Zou graag met jou overleggen.
Warme groet
Elsa

Reply

Leave a Comment