Home FAQ – Veelgestelde vragen

FAQ – Veelgestelde vragen

Door Maria Rutgers

 

Hier vind je veelgestelde vragen over onze online cursussen, masterclasses en andere digitale uitgaven. 

Cursusadvies

Voor wie zijn de online cursussen, masterclasses en andere digitale uitgaven geschikt?

Online cursussen en andere digitale uitgaven zijn geschikt voor wie zich graag op zijn of haar eigen tempo wil verdiepen in het onderwerp van de cursus. De cursussen zijn bedoeld voor volwassenen en zijn sterk aan te raden voor lezers van Inspirerend leven.

Kan ik meer dan 1 cursus of masterclass tegelijk volgen?

Ja, dat kan!

Hoe lang krijg ik de tijd om de cursus te doen en bekijken?

Je hebt onbeperkt toegang tot de cursus of masterclass. Je kunt dus zelf kiezen wat voor jou een geschikt moment is om er mee verder te gaan. Een tip is wel om wekelijks of dagelijks in te plannen om met de cursus aan de slag te gaan.

Waar vind ik de cursus of masterclass?

De cursus volg je in de online cursusomgeving van inspirerendleven.nl. Na aankoop van de cursus krijg je een bevestiging, waarin je een link vind naar de cursus. Deze krijg je ook via de mail. 

Je kunt ook altijd weer inloggen op de cursus via www.inspirerendleven.nl/mijn-account

Welke technologie heb ik nodig om de cursus goed te kunnen volgen?

Een computer, laptop, smartphone of tablet met WiFi-connectie of voldoende mobiele data. Deze cursus bevat ook geluid bij de video’s: oortjes, een koptelefoon of een (ingebouwde) speaker zijn handig. Een stabiele internetconnectie is gewenst zodat de video’s goed kunnen afspelen. Ook is het prettig wanneer je voldoende opslagruimte beschikbaar hebt voor het downloaden van het extra materiaal. We raden de laatste versies van browsers aan, bij voorkeur Google Chrome. In internet explorer, zeker bij de oudere versies, kan het voorkomen dat de cursus niet optimaal kan worden weergegeven.

Ik hoor geen geluid bij de video’s in de cursus

Wanneer je geen of weinig geluid hoort, klik dan rechtsonderin de video op de drie blauwe staafjes om het geluid aan of harder te zetten. Het kan ook zo zijn dat je het geluid op je computer aan of harder moet zetten. Dat doe je bijvoorbeeld door rechtsonderin je computerscherm je volumemixer te openen en/of de knoppen midden bovenin je toetsenbord. Wanneer die niet helpt zou je ook de browsergeschiedenis kunnen wissen, waarna je de video opnieuw probeert af te spelen. 

Ik zie geen bedieningsbalk in de video

Ga met je muis over het onderste deel van de video en de navigatie voor de video verschijnt. 

 

Het registratieproces & financiën

Hoe kan ik me inschrijven voor de cursussen?

Via een van deze links:

www.inspirerendleven.nl , klik vervolgens in de navigatiebalk bovenin op online cursus

www.inspirerendleven.nl/online-cursus-leven-met-de-sterren/

 https://inspirerendleven.nl/product/leven-met-de-sterren

Mijn betaling is niet gelukt. Wat moet ik nu doen?

Het kan aan verschillende dingen liggen dat een betaling niet meteen lukt. Controleer of er voldoende saldo is. Zijn alle bankgegevens juist ingevuld? Wellicht is er een storing bij de bank. Wacht even om het daarna nog eens te proberen.

Zijn er kortingen of kan ik in termijnen betalen?

Er is geen speciale korting, anders dan op de website geadverteerd. Het is helaas niet mogelijk om in termijnen te betalen.

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Met deze voorwaarden ga je akkoord, wanneer je een digitaal product op inspirerendleven.nl koopt. Je vindt ze hier. 

Ik heb me aangemeld maar nog geen bevestiging ontvangen

Kijk even of de e-mail in je SPAM terecht is gekomen. De afzender van de e-mail is cursus@inspirerendleven.nl

Misschien is het zo dat je een fout hebt gemaakt bij het invullen van je e-mailadres.

Is dit niet het geval, stuur dan een mail naar cursus@inspirerendleven.nl. Zij kunnen je verder helpen.

Ik heb me ingeschreven, hoe kan ik inloggen?

In je inbox vind je de bevestigingsmail met daarin de link naar de cursus. Je logt in met het e-mailadres waarmee je je hebt ingeschreven en waar je onze mails mee ontvangt. Je gebruikt het wachtwoord dat je hebt aangemaakt bij het aanmaken van je account. Dit is de inlogpagina: www.inspirerendleven.nl/mijn-account/ Hier kun je ook je wachtwoord wijzigen. 

Ik kan de link naar de cursus niet vinden

Deze link staat in op de bevestigingspagina op www.inspirerendleven.nl. en ook nog een keer in de bevestigingsmail die je direct na aankoop van de cursus hebt ontvangen. Druk op de oranje knop of link om naar de cursus te gaan. Je kunt de cursus ook vinden via je accountpagina. www.inspirerendleven.nl/mijn-account/

Mag ik mijn inlog voor de cursus delen met anderen?

Jouw inlog voor de cursus is uitsluitend voor eigen gebruik. Heb je mensen in je omgeving die interesse hebben, raad ze dan aan om de cursus te kopen zodat ze zelf toegang krijgen.

Hoe kan ik betalen voor de cursus?

Op dit moment kun je betalen via iDeal, Bancontact en creditcard. 

Wat als ik na aankoop toch besluit de cursus niet te volgen?

Zolang je de cursus nog niet geopend hebt, kun je nog van je aankoop afzien door je te beroepen op het herroepingsrecht. Er is een bedenktijd van 14 dagen. Wanneer je al aan de cursus begonnen bent, vervalt het herroepingsrecht (zie onze algemene voorwaarden. Neem contact op met cursus@inspirerendleven.nl als je om de een of andere reden toch niet de cursus kunt volgen. We zullen binnen 14 dagen het aankoopbedrag terugstorten.

Kan ik een factuur krijgen voor de aankoop van de cursus?

Er wordt automatisch een factuur meegestuurd bij je bevestigingsmail, die je direct na aankoop ontvangt. Deze factuur voldoet aan de eisen van de Belastingdienst.

OVER HET VOLGEN VAN EEN ONLINE CURSUS, MASTERCLASS OF LEZEN VAN EEN DIGITALE UITGAVE 

Hoe het werkt: de online leerervaring

Hoe kom ik in de lessen?

Door in te loggen op www.inspirerendleven.nl/mijn-account/ of via de link in je bevestigingsmail. 

Kan ik de cursus ook downloaden?

Je volgt de cursus of masterclass in de online leeromgeving  op www.inspirerendleven.nl. Om het intellectueel eigendom van het cursusmateriaal te beschermen is het helaas niet mogelijk om de video’s te downloaden. 

Hoe zijn mijn persoonlijke gegevens beveiligd?

De cursus volg je in de online cursusomgeving van inspirerendleven.nl. Deze omgeving is beveiligd met een SSL certificaat, dit zorgt ervoor dat het internetverkeer tussen bezoekers van de website en de servers niet kan worden onderschept. Het privacyreglement van Inspirerendleven.nl vind je hier

Hoe lang heb ik toegang tot mijn aankoop?

Je hebt onbeperkt toegang tot de cursus, masterclass of digitale uitgave en kunt deze op je eigen tempo en je eigen tijd volgen.

Hoe lang duurt de cursus Leven met de sterren?

De cursus Leven met de sterren bevat 26 video’s van ongeveer 10 minuten per video. Daarnaast krijg je zes informatiesheets die je per stuk in ongeveer zeven minuten leest. Je kunt de cursus op je eigen tempo doen. De cursus is in zes lessen en een conclusie verdeeld, je zou dus een week lang 20 minuten per dag aan de cursus Leven met de sterren kunnen besteden. Met het digitale manifestatiejournal ernaast kun je een jaar lang iedere maand in 10 minuten inchecken hoe het met je manifestatie gaat.

Hoeveel tijd heb je per week ongeveer nodig voor de cursus?

Dat kun je zelf indelen. Je zou de cursus Leven met de sterren in een week kunnen volgen wanneer je per dag 20 minuten reserveert.

Wanneer en hoe vaak vinden de lessen plaats?

De lessen zijn altijd beschikbaar online en je kunt ze doen wanneer je wilt. 

Hoeveel anderen volgen de cursus? Kan ik contact maken met mijn cursusgenoten?

Wereldwijd hebben meer dan 2500 mensen de cursus reeds gevolgd. Op dit moment is er geen Facebook Community naast de cursus. Het is natuurlijk wel leuk om de cursus met je spirituele vrienden/vriendinnen te volgen en samen te bespreken wat je hebt geleerd, of bijvoorbeeld samen je Manifestatiejournal in te vullen.

Wat moet ik doen als ik op vakantie ga of even niet met de cursus aan de slag kan?

Je hebt onbeperkt toegang tot de cursus, dus je kunt pauzeren en weer verder wanneer je maar wilt.

Is er een leeslijst, moet ik boeken kopen?

Je hoeft geen boeken te kopen om de cursus te kunnen volgen. Het kan fijn zijn om het boek Leven met de sterren van Yasmin Boland ernaast te houden om de materie extra op je in te laten werken. Het is tevens een handig naslagwerk.

Wat is het verschil tussen de online cursus en het boek?

Het boek en de cursus Leven met de sterren staan los van elkaar. De cursus bestaat uit instructievideo’s en downloadables. Je kunt het boek ernaast houden als naslagwerk en verdieping. Je kunt het boek Leven met de sterren hier aanschaffen voor meer informatie [link naar Boekenwereld].

Waar kan ik mijn geboortehoroscoop (en die van anderen) downloaden?

Klik op HIER om je gratis geboortehoroscoop te downloaden. Yasmins site is Engelstalig, evenals de mail en het document dat je van haar ontvangt. Maak indien nodig gebruik van een vertaaltool als Google Translate.

Mocht je bovenstaande website niet werken, dan kun je ook HIER terecht om je geboortehoroscoop te downloaden. Dit is eveneens een website van Yasmin.

Wat staat er in de downloads?

In de downloads kun je informatie uit de betreffende les nalezen. Handig wanneer je met je geboortehoroscoop aan de slag gaat. 

Hoe krijg ik toegang tot de downloads?

Tijdens de cursus Leven met de sterren krijg je de downloadable sheets aangereikt. Je vindt ze in de lessen op het moment dat ze behandeld worden. Hierin kun je de informatie uit de betreffende les handig teruglezen. Je kunt ze zo vaak downloaden als je wilt wanneer je bijvoorbeeld niet meer weet waar je het bestand hebt opgeslagen. De downloads zijn uitsluitend voor eigen gebruik.

Kan ik de filmpjes ook downloaden, zodat ik niet online hoef te zijn om de cursus te volgen?

De filmpjes zijn alleen online beschikbaar en niet te downloaden.

Ik heb een tablet of mobiele telefoon, hoe kan ik de informatiesheets openen en opslaan?

De informatiesheets zijn PDF’s. Je kunt deze sheets opslaan op je computer, in je bestanden op je tablet of smartphone of in je dropbox. Op www.Dropbox.com kun je gratis een account aanmaken en in de Appstore kun je een Dropbox-app downloaden voor op de iPad en/of iPhone. Er zijn nog meer mogelijkheden om in een online-omgeving bestanden op te slaan.

Wanneer je de PDF’s niet kunt openen moet je misschien eerst een PDF viewer of Adobe Acrobat [link toevoegen] downloaden uit de Appstore of downloaden op je computer. Er zijn gratis versies van deze programma’s beschikbaar.

Cursus afronden

Ik heb de cursus afgerond! Wat nu?

Van harte gefeliciteerd! Je kunt na de cursus Leven met de sterren je kennis in de praktijk brengen door met het Manifestatiejournal aan de slag te gaan, en door de geboortehoroscopen van je vrienden en familieleden te bekijken en lezen. Je houdt je kennis het meest up-to-date door aan de slag te blijven met dat wat je geleerd hebt.

Ik heb zelf een idee voor een online cursus, waar kan ik die delen?

Laat het ons weten via redactie@inspirerendleven.nl. We gaan de komende tijd meer cursussen ontwikkelen om je te blijven inspireren!

Krijg ik een cijfer? Zijn er tentamens?

Je wordt tijdens de cursus niet getoetst. De cursus is bedoeld als verrijking van je kennis.

Waar kan ik meer informatie over Yasmin Boland en haar boeken vinden?

Kijk op de site van de uitgeverij https://www.ankh-hermes.nl/auteur/yasmin-boland/ of op haar eigen websites https://www.yasminboland.com en https://www.moonology.com/ . Ook heeft zij een eigen nieuwsbrief, waarop je je via haar sites kunt abonneren.

Waar kan ik Yasmin Boland via social media volgen?

Dat kan via Facebook, Twitter en Instagram: https://www.facebook.com/YasminBolandsMoonology/ , https://twitter.com/yasminboland en https://www.instagram.com/planetyasminboland/.

Komt er ook een online cursus over Leven met de maan?

We onderzoeken de mogelijkheid om deze cursus in het Nederlands uit te geven. Schrijf je HIER in voor onze nieuwsbrief en we houden je graag op de hoogte.